معرفی و دانلود کتاب هبوط + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب هبوطsubscriptionAvailable

کتاب هبوط

نوع کتاب
۴.۳(از ۳۰ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
علی شریعتی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب هبوط

هبوط نوشته علی شریعتی(۱۳۵۶-۱۳۱۲)، نواندیش دینی است. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «یک‌بار حادثه غریبی اتفاق افتاد. حادثه‌ای! هرگز خود را چنین نیافته بودم. روزی در انبوه خلق، به قیافه‌ای برخوردم که نمی‌شناختمش. او نیز مرا نمی‌شناخت. رد شدیم. برگشت نگاهم کرد. برگشتم نگاهش کردم. رد شدیم. برگشت نگاهم کرد و من کمی درنگ کردم، اما برنگشتم و نگاه نکردم. رد شدیم. این که بود؟ چه‌کار داشت؟ این از همان آدم‌هایی نیست که گاهی بی‌خودی می‌چسبند و پرحرفی می‌کنند و احوالپرسی و وراجی؟ چرا، این هم از همان لیوان‌های نمک میوه است که یکباره جوش می‌کنند و کف می‌کنند و دل آدم را می‌لرزانند که الآن سر می‌رود، الآن می‌ریزد، به سر و صورت آدم پشِنْک می‌کنند و دوتا پف که کنی، فرومی‌نشینند و چند لحظه بعد می‌بینی لیوان خالی شد و تهش کمی آب مرده لعابی، مایعی زردرنگ مثل چرک، سرد و بی‌جوش و خروش ماند و دگر هیچ! ولش کن. برگشت نگاهم کرد؛ ایستاد و همچنان مرا می‌نگریست. متوجه شدم؛ به رو نیاوردم؛ رد شدم. صدا زد. گوش نکردم. داد زد. خودم را زدم به آن راه، یعنی که نمی‌شنوم. پیش آمد. دارد می‌آید. نه، ول‌کن نیست. تند کردم که بروم؛ کار داشتم، کارهای زیادی؛ خیلی‌ها منتظرم بودند؛ بی‌تابانه چشم‌به‌راهم بودند. تند کردم، نشد. دامن قبایم را گرفت که صبر کن. صبر کردم با دنیایی از بیزاری، دلخوری، نگرانی و خشم از این مزاحمت. باز گرفتار مزاحمت تازه‌ای شده‌ام؛ باز مدتی از کارم بازمی‌مانم؛ خیالم را مغشوش می‌کند؛ ناراحتم می‌کند. خدایا از گیر این، چه‌جوری خلاص شوم؟»

درباره علی شریعتی

علی شریعتی در سال ۱۳۱۲ در نزدیکی سبزوار متولد شد. او جامعه‌شناس، نویسنده و متفکر ایرانی ا‌ست. او تحصیلات خود را در رشته‌ی ادبیات در دانشگاه مشهد به پایان رساند و برای تحصیلات بالاتر به فرانسه رفت. علی شریعتی به مدت ۵ سال بین سال‌های ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۴ در فرانسه زندگی می‌کرد. او مدرک دکترایش را از فرانسه و از دانشگاه سوربن گرفته است. در زمان حکومت پهلوی و در سال ۱۳۴۸، شریعتی مسئولیت بخش امور فرهنگی حسینیه ارشاد را به‌عهده گرفت و شروع به تدریس جامعه‌شناسی و معارف اسلامی کرد. او از افراد بانفوذ در ریشه‌کن کردن رژیم پهلوی در دوره انقلاب بود. سخنرانی‌ها و اعلامیه‌های علی شریعتی به فهم بیشتر مردم در شرایط آن دوره‌ی جامعه بسیار کمک کرد.

فعالیت‌های مذهبی و گرایش‌های دینی و سیاسی او باعث شد تا رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۲ حسینیه ارشاد را تعطیل کند و دکتر شریعتی را به زندان ببرد. او تا مدت‌ها تهدیدهای ساواک را تحمل کرد ولی در آخر به‌خاطر فشارها و محدودیت‌ها مجبور شد که وطنش را ترک کند.

علی شریعتی در خرداد ۱۳۵۶ در ساوت‌همپتون درگذشت. عده‌ای مرگ او را سکته قلبی گزارش کرده‌اند و عده‌ای به دلیل نداشتن سابقه‌ی بیماری قلبی مرگ او را مشکوک دانستند. عدم کالبدشکافی و اعلام نتیجه سریع و خبر داشتن سفارت ایران در لندن از مرگ او قبل از اعلام رسمی باعث مشکوک شناخته شدن مرگ او شد.

از نوشته‌های دکتر علی شریعتی می‌توان به فاطمه فاطمه است، حسین وارث آدم، مذهب علیه مذهب، چه باید کرد، گفت‌وگوهای تنهایی و کویر اشاره کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هبوط و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:هبوط
موضوع:کلام و عقاید
نویسنده:علی شریعتی
انتشارات:انتشارات سپیده باوران
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۰/۰۴/۳۰
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۲.۱۲ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۵۹۵۷۳۲۷
تعداد صفحه‌ها:۲۲۴ صفحه
قیمت کتاب:۸۰۰۰۰ تومان
نسخۀ صوتی:خرید کتاب صوتی هبوط

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

🌻سپیده 🌻
۱۳۹۶/۰۱/۲۵

افسوس، روزی خواهد آمد که بی دینی،نماد روشنفکریست!! دکتر شریعتی

۰
غریبه
۱۳۹۵/۱۲/۲۲

من از هر چه انسان تاکنون بر روی این خاک بنا کرده است ، پنج چیز را دوست تر می دارم ، نه دوست می دارم: محراب را مناره را پنجره را و شمع و آینه را. محراب را که...بیشتر

۲
gn.m
۱۳۹۸/۱۲/۱۷

این کتاب بینظیره. هر شخصی باید یکبار این کتاب رو بخونه

۱
محدثه
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۹/۲۹

سلام نسخه‌ی چاپی این کتاب رو خوندم باید بگم از ابتدایی که شروع به خواندن این کتاب کنید غرق در رویا خواهید شد که برای این رویا هیچ بیداری رو تمنا نمی‌کنید فوق العاده‌ست این کتاب ✨️

۰
غریبه
۱۳۹۶/۰۱/۲۵

جالبه نمیدونستم ، دکتر شریعتی شعر هم گفتن ، این یکی از شعرهاشونه: پوپک پوپکم ، پوپک شیرین سخنم ! این همه غافل از این شاخه به آن شاخه مپر اینهمه قصه شوم از کس و ناکس...بیشتر

۷
مبین کریمی منش
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۰/۱۰/۲۵

اگر میخواهید در زندگی خود ادم مقابل خود را بشناسید توصیه میکنم این کتاب را بخوانید

۰
znb
۱۳۹۷/۰۴/۱۶

این کتاب عالیه...البته من نسخه چاپی هبوط درکویرو خوندم.. چاپ قدیم.. و هر لحظه باهاش همراه بودم و لذت بردم.خیلی از قسمتهاشو دوبار یا چندبار خوندم..

۰
غریبه
۱۳۹۶/۰۳/۳۰

‍ 💠نامه ای به پدر و شما اکنون که این نسل تشنه است و نیازمند و این همه برای دست یافتن به حقیقتی از ایمان و معنایی از قرآن و سخنی از نهج البلاغه در تب و تاب است و چشم...بیشتر

۱
vahid162
۱۳۹۵/۰۵/۱۰

تمام کتابای دکتر ب کنار ، هبوط هم ب کنار

۲
peyman
۱۳۹۵/۰۴/۲۱

یک کتاب کامل در موضوع خودش!

۰
Mozhgan
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۱/۰۵

فوق العاده 👍🏻

۰
7308
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۵

۰
m a
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۱۲/۰۴

آفرینش و خلقت و....با استعاره هایی زیبا

۰
Mahdi Akbari
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۹/۱۹

بهترین کتاب آقای دکتر علی شریعتی

۰
فدایی خودم
۱۳۹۶/۰۱/۱۱

آیا هبوط در کویر همان کتاب هبوط است؟

۴

بریده‌هایی از کتاب

چڪاوڪ
۷۰
نومیدی هنگامی که به مطلق می‌رسد، یقینی زلال و آرام‌بخش می‌شود. چه قدرتی و غنایی است در ناگهان هیچ نداشتن!
چڪاوڪ
۴۵
ما جایگاهمان زمین نیست؛ که ما در این ملک غریبیم؛ بی‌کسیم، تنهاییم، بیگانه‌ایم.
•° زهــــرا °•
۴۰
انسان بودن نیست، شدن است
چڪاوڪ
۳۵
همه هست‌ها هست اوست و من اکنون چنان به او نزدیکم و او چنان به من نزدیک است که از «شاهرگ گردنم به من نزدیک‌تر است» ؛ از جانم به من نزدیک‌تر است؛ از من به من نزدیک‌تر است؛ از بودنم به من نزدیک‌تر است؛ از خودم به من شبیه‌تر است؛ از خودم با من خویشاوندتر است؛ از خودم با من مهربان‌تر است؛ او از خود من، من‌تر است.
چڪاوڪ
۳۰
چه زیباست سخن‌گفتن علی درباره خدا! چه‌کسی او را چون علی می‌شناسد؟ علی سراپا مملو از خداست؛ سوخته آتش اوست؛ گرم هوای اوست؛ غرق یاد اوست: «من در هیچ‌چیز نمی‌نگرم مگر آنکه پیش از آن، با آن و پس از آن، او را می‌بینم»! آه!
آناهیتا
۲۴
چقدر تحمیل یک زندگی بی‌درد بر یک روح دردمند زجرآور است!
znb
۲۳
بهترین فرشته‌ها همین شیطان بود. مرد و مردانه ایستاد و گفت: «نه، سجده نمی‌کنم. تو را سجده می‌کنم، اما این آدمک‌های کثیفی را که از گِل متعفن ساخته‌ای، این موجود ضعیف و نکبتی را که برای شکم‌چرانی‌اش خدا و بهشت و پرستش و عظمت و بزرگواری و آخرت و حق‌شناسی و محبت و همه‌چیز و همه‌کس را فراموش می‌کند؛ برای یک شکم انگور یا خرما یا گندم، گوسفندوار پوزه‌اش را به زمین فرو می‌برد و چشمش را بر آسمان و بر تو می‌بندد، سجده نمی‌کنم. این چرندِ بدچشمِ شکم‌چرانِ پول‌دوستِ کاسبکارِ پست را سجده کنم؟ »
آرام
۱۶
همه هست‌ها هست اوست و من اکنون چنان به او نزدیکم و او چنان به من نزدیک است که از «شاهرگ گردنم به من نزدیک‌تر است» ؛ از جانم به من نزدیک‌تر است؛ از من به من نزدیک‌تر است؛ از بودنم به من نزدیک‌تر است؛ از خودم به من شبیه‌تر است؛ از خودم با من خویشاوندتر است؛ از خودم با من مهربان‌تر است؛ او از خود من، من‌تر است. او بیشتر از منِ من است؛ او بهتر از منِ من است؛
آناهیتا
۱۲
مردن بهتر است از زندگی‌کردن با شرکای بدرنگ زندگی. خفه‌شدن خوب‌تر است تا حرف‌زدن با مخاطب وراجی‌های صدتا یک‌غاز!
آناهیتا
۱۰
در دردها دوست را خبر نکردن، خود یک عشق‌ورزیدن است.