دانلود و خرید کتاب صوتی کاساندرای زیبا
معرفی کتاب صوتی کاساندرای زیبا
کتاب صوتی کاساندرای زیبا نوشتهٔ جین آستن و ترجمهٔ ناهید طباطبایی است. شهره روحی و فریبا فصیحی و نسترن نجاران و فرزانه فایزی و فرهاد اتقیایی گویندگی این کتاب صوتی را انجام دادهاند و بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه آن را منتشر کرده است. این اثر برابر با چهار داستان کوتاه است.
درباره کتاب صوتی کاساندرای زیبا
کتاب صوتی کاساندرای زیبا برابر با چهار داستان کوتاه است با نامهای «جک و آلیس»، «هنری و الیزا»، «کاساندرای زیبا» و «نامهٔ سوم». داستان «کاساندرای زیبا»، ماجراجوییهای جسورانهٔ دختری ۱۶ساله به نام «کاساندرا»، یکی از جذابترین قهرمانهای زن خلقشده به قلم جین آستین را به ما نشان داده است؛ شخصیتی که پس از دزدیدن یک کلاه، مغازهٔ مادرش را ترک میکند تا گشتوگذاری در لندن داشته باشد، بستنی بخورد (البته بدون پرداخت پول) و با مردان و زنان جوان و جذاب روبهرو شود.
میدانیم که داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
شنیدن کتاب صوتی کاساندرای زیبا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی قرن ۱۹ انگلستان و قالب داستان کوتاه پیشنهاد میکنیم.
درباره جین آستین
جین آستین در ۱۶ دسامبر ۱۷۷۵ در استیونتون، همپشر، جنوب شرقی انگلستان به دنیا آمد. او نویسندۀ قرن هجدهم و نوزدهم است که آثارش تأثیر گستردهای بر ادبیات غرب گذاشت. شناخت او از زندگی زنان و مهارتش در نشاندادن ظرائف زندگی، او را به یکی از مشهورترین رماننویسان عصر خودش تبدیل کرده است. آستین، ششمین فرزند از ۷ فرزند یک کشیش ناحیه بود. او در نوجوانی، نوشتن رمان را آغاز کرد. «عقل و احساس»، «غرور و تعصب»، «مانسفیلد پارک» و «اِما» کتابهایی بودند که در زمان حیات این نویسنده چاپ شدند. ۲ کتاب دیگر او، پس از مرگش منتشر شدند (رمانهای «نورثنگر ابی» و «ترغیب») و ۲ کتاب او هیچگاه به پایان نرسیدند («لیدی سوزان» و «واتسنها»). جین آستین در دورانی که زنده بود، کتابهایش را بدون نام چاپ میکرد و هیچکس نمیدانست که نویسندۀ کتاب، چه کسی است. سبک جین آستن در شیوۀ نگارش، منحصربهفرد است. در آثار او، صدای راوی رمان با عمیقترین احساسات شخصیتهای قصه پیوند میخورد؛ بهطوریکه با خواندن رمانهای او میتوان پا جایِ پای شخصیتهای داستان گذاشت. به نظر منتقدان، آستین نبوغی دووجهی داشت؛ هم طنز قدرتمندی داشت و هم اخلاق و روحیات آدمها را خوب میشناخت. بر اساس رمانهای جین آستن، نمایشهای متعدد، اقتباسهای تلویزیونی و چندین فیلم سینمایی ساخته شده است؛ برای نمونه میتوان به سریال «گمشده در آستن» (Lost in Austen) بر اساس رمان «غرور و تعصب» و فیلم سینمایی «غرور و تعصب» (۲۰۰۵) با بازی «کیرا نایتلی» بر اساس رمانِ یادشده اشاره کرد. اولین ترجمهٔ رمانهای جین آستن در ایران، بهکوشش «شمسالملوک مصاحب» و به تاریخ اسفند ۱۳۳۶ انجام و منتشر شد. جمشید اسکندانی (نشر ثالث) و رضا رضایی (نشر نی) نیز از دیگر مترجمان آثار این نویسندۀ مشهور هستند. جین آستین در ۱۸ ژوئیهٔ ۱۸۱۷ درگذشت. او در کلیسای وینچستر به خاک سپرده شد.
بخشی از کتاب صوتی کاساندرای زیبا
«از آنجا که مردمانی خوب بودند، اولین و اصلیترین مراقبت خود را صرف ایجاد علاقه به عشق و تقوا و نفرت از گناه در او کردند و در آن موفق شدند. الیزا خودش نیز میلی طبیعی به این روش داشت و وقتی او بزرگ شد مایهی دلخوشی تمام کسانی بود که او را میشناختند. او که محبوب خانم هارتکورت و مورد پرستش آقای جورج و مورد تحسین تمام دنیا بود، در خوشبختی مدام به زندگی ادامه داد تا هجده سالگی را پشت سر گذاشت. و این زمانی بود که یک روز در حال دزدیدن یک اسکناس 50 لیرهای دیده شد و ولینعمتان بیعاطفهاش او را از خانه بیرون راندند.»
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۰
حجم
۰
قابلیت انتقال
ندارد