دانلود کتاب صوتی عرب و اسرائیل با صدای علی عبدل‌پور اصل + نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب صوتی عرب و اسرائیل

دانلود و خرید کتاب صوتی عرب و اسرائیل

معرفی کتاب صوتی عرب و اسرائیل

کتاب صوتی عرب و اسرائیل نوشتهٔ ماکسیم رودنسون و ترجمهٔ رضا براهنی است. علی عبدل پور اصل گویندگی این کتاب تاریخ صوتی را انجام داده و نشر سماوا آن را منتشر کرده است. این اثر صوتی در باب منازعهٔ اسرائیل و فلسطین است.

درباره کتاب صوتی عرب و اسرائیل

کتاب صوتی عرب و اسرائیل به بررسی پیچیدگی‌های تاریخی و سیاسی منازعهٔ اسرائیل و فلسطین پرداخته است. نویسنده کوشیده است تحلیلی عمیق و جامع ارائه دهد و با نگاهی بی‌طرفانه و تحلیلی و با دیدگاه‌های مختلف از منظر تاریخی و اجتماعی به این بحران بپردازد. ماکسیم رودنسون به‌عنوان یک محقق و مورخ، در این اثر صوتی به ریشه‌های درگیری‌های بین اسرائیل و فلسطین و تأثیر آن‌ها بر منطقه پرداخته و با تحلیل‌های خود، چالش‌ها و پیچیدگی‌های این منازعه را به تصویر کشیده است.

شنیدن کتاب صوتی عرب و اسرائیل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب صوتی را به دوستداران مطالعه در باب منازعهٔ اسرائیل و فلسطین پیشنهاد می‌کنیم.

درباره رضا براهنی

رضا براهنی در سال ۱۳۱۴ در تبریز به دنیا آمد. او شاعر، داستان‌نویس و منتقد برجستهٔ ایرانی و نیز فعال سیاسی بود. او عضو هیئت‌مؤسس کانون نویسندگان ایران و همچنین رئیس انجمن قلم کانادا بود. در ۲۲سالگی از دانشگاه تبریز لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی گرفت؛ سپس به ترکیه رفت و پس از دریافت درجهٔ دکتری در رشتهٔ خود به ایران بازگشت و در دانشگاه به تدریس مشغول شد. چند دوره کارگاه نقد، شعر و قصه‌نویسی برگزار کرد که باعث شکل‌گیری یک جریان ادبی در دههٔ ۱۳۷۰ شمسی شد. در سال ۱۳۵۱ به آمریکا رفت و شروع به تدریس کرد. در سال ۱۳۵۳ بار دیگر به آمریکا رفت. در سال ۱۳۵۶ جایزهٔ بهترین روزنامه‌نگار حقوق انسانی را گرفت. رضا براهنی شعر، مقاله، رمان و نقد ادبی را در کارنامهٔ ادبی خود دارد. برخی از کتاب‌های این نویسنده عبارت‌اند از «جنگل و شهر»، «روزگار دوزخی آقای ایاز»، «آزاده‌خانم و نویسنده‌اش»، «کیمیا و خاک»، «تاریخ مذکر»، «طلا در مس» و «قصه‌نویسی».

بخشی از کتاب صوتی عرب و اسرائیل

«از زمان سقوط حکومت یهودی فلسطین و آخرین کوشش‌های یهودیان برای کسب استقلال از رومیان در سال‌های ۷۰ و ۱۳۵ بعد از میلاد، تا آن روز تاریخی در سال ۱۹۴۸، فقط دو حکومت یهودی تشکیل شد. حکومت نخستین در آغاز قرن ششم میلادی در یمن تشکیل شد که هستهٔ مرکزی آن را یهودیان اصیل تشکیل می‌دادند؛ ولی حکومت به دست عرب‌های عربستان جنوبی بود که مذهب یهود را قبول کرده بودند. حکومت دیگر نیز نه حکومت یهودیان اصیل، بلکه حکومت کسانی بود که بعدها مذهب یهود را پذیرفته بودند. این حکومت، حکومت خزرها بود، از ریشه‌های نژاد ترک و مغول که در ولگای سفلی سکونت داشتند. این حکومت تقریباً از قرن هشتم الی دهم میلادی دوام یافت. در مدت نوزده قرن، این دو حکومت، تنها نمونه‌هایی هستند که در آن، مذهب یهود بر چیزی بالاتر از گروهی از جوامع اقلیت حکومت کرده، تبدیل به مذهب دولتی گردیده است.

روحیهٔ جدیدی که در قرن هجدهم بر سرتاسر اروپای غربی حاکم شد، همه‌چیز را به مبارزه طلبید. دیگر، جوامع زمینی، نه به اطراف وجود خدا، بلکه در چارچوب دولت ساخته می‌شدند. دنیای جوامع مذهبی به‌سوی نابودی رفت و جای خود را به دنیای ملت‌ها داد و حتی برای بسیاری از مردان و زنان، خود خدا به‌تدریج از صحنهٔ زمین عقب‌نشینی کرد و به‌کلی ناپدید شد. انقلاب فرانسه از شرایط و عقاید جدید، نتایج منطقی گرفت. انقلاب کبیر فرانسه به صدای بلند، فکر منسوخ‌ساختن تمام تبعیضات را تبلیغ کرد و آن را مطرود ساخت و این تغییری بود که جوزف دوم۱، دیکتاتور روشن‌فکر رومی و جمهوری جوان آمریکا، آن را پذیرفته بودند. اعتقاد به یک سلسله اصول متحجر و تثبیت‌شده، انجام بعضی مراسم خاص، پیوستگی مطلق به این یا آن جامعهٔ مذهبی، دیگر، اصول مناسبی نبودند که براساس آن‌ها افراد ملتی از یکدیگر جدایی بگیرند. یهودیان مثل صاحبان سایر مذاهب، فرانسوی خوانده شدند. آن‌ها درصورت تمایل می‌توانستند مثل کاتولیک‌ها در چارچوب جامعهٔ مذهبی خود، بر اساس آیین مذهبی خود، خدای خود را پرستش کنند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

زمان

۱۳ ساعت و ۱۰ دقیقه

حجم

۱ گیگابایت, ۷۸۴٫۳ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

زمان

۱۳ ساعت و ۱۰ دقیقه

حجم

۱ گیگابایت, ۷۸۴٫۳ مگابایت

قابلیت انتقال

دارد

قیمت:
۱۱۰,۰۰۰
۷۷,۰۰۰
۳۰%
تومان