دانلود و خرید کتاب صوتی در باب تربیت احساسات
معرفی کتاب صوتی در باب تربیت احساسات
کتاب صوتی در باب تربیت احساسات نوشتهٔ آلن دوباتن و ترجمهٔ عظیمه ستاری است. نسترن نجاران گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و انتشارات کتابسرای نیک آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب صوتی در باب تربیت احساسات
این کتاب صوتی، یکی از جلدهای مجموعهٔ «مدرسهٔ زندگی» است. کتاب صوتی در باب تربیت احساسات از نیازی ضروری که به آن بیتوجهی شده، سخن گفته است؛ نیاز به شناخت و واکاوی عواطف و احساسات درونی خود و دیگران. آلن دوباتن در صحبت پیرامون این مسئله، از عبارت هوش هیجانی استفاده کرده است؛ یکی از انواع هوش و یکی از ابزارهایی که ما را در رسیدن به زندگی شادتر و موفقتر یاری میرساند. فرض اینکه درک هیجانی، امری آموزشناپذیر است و در قلمرو غرایز و کشف و شهود جا دارد، باعث میشود در هزارتوی پیچیدهٔ ذهن خود تنها رها شویم و بدون نیروی کمکی، مسیر دشوار خودشناسی را پشت سر بگذاریم. این مسئله بهباور آلن دوباتن همانقدر عجیب است که انتظار داشته باشیم هر نسل خودش قوانین فیزیک را کشف کند. این نویسنده ابتدا تاریخچهای مختصر شرح داده و علل و ریشههای عدمشناخت عواطف و احساسات و رواج کشف و شهودهای تربیتنشده را بررسی کرده است. او نظام آموزشی، دین، رمانتیسیسم و بسیاری عوامل را در این زمینه مقصر میداند؛ سپس هوش را به انواع مختلفی تقسیم کرده و بر روی یکی از انواع آن یعنی هوش هیجانی دست گذاشته است. هوش هیجانی را همان توانایی درک افراد برای شناخت احساسات و واکنشهای خود و دیگران دانستهاند. یک فرد با هوش هیجانی بالا، از ضعفهای خود آگاه است و میتواند دیگران را با زبانی نرم از نقصهایشان آگاه کند. چنین فردی عشق را یک مهارت میداند که در پی اعتماد، تفاهم، گذشت و... به دست میآید و نه احساسی که باید بر او حادث شود. در این باره بیشتر بدانید.
شنیدن کتاب صوتی در باب تربیت احساسات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب صوتی را به دوستداران روانشناسی عمومی پیشنهاد میکنیم.
درباره آلن دوباتن
آلن دوباتن نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیونی است که دغدغهاش نوشتن دربارهٔ زندگی روزمره بهشیوهای فلسفی است. او در تمام نوشتههایش میکوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند. آلن دوباتن در سال ۱۹۶۹ در شهر زوریخ سوئیس به دنیا آمده است. او مشغول مدیریت در مؤسسهٔ خود به نام «مدرسهٔ زندگی» بوده است. این نویسنده بهعنوان نویسندهٔ فلسفهٔ روزانه شناخته میشود. او دربارهٔ موضوعاتی مینویسد که هرروزه همهٔ انسانها با آنها دستوپنجه نرم میکنند؛ موضوعاتی مانند عشق، سفر، هنر، معماری و ادبیات. کتابهای آلن دوباتن به بیش از ۳۰ زبان دنیا از جمله پارسی ترجمه شدهاند. دوباتن دورهٔ دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد، ولی برای نوشتن کتابهای فلسفی به زبان ساده، آن را نیمهکاره رها کرد.
کتابهای «تسلیبخشیهای فلسفه» و «هنر سیر و سفر» از کتابهای این نویسنده هستند. اولین کتاب آلن دوباتن به نام «جستارهایی در باب عشق» در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که بسیار زود در فهرست کتابهای پرفروش قرار گرفت و بیش از ۲ میلیون نسخه از آن به فروش رفت.
موضوعاتی که در «مدرسهٔ زندگی» تدریس میشوند متنوعند، اما همهٔ این آموزشها در راستای افزایش خودشناسی هستند؛ زیرا گردانندگان این مدرسه معتقدند تنها با خودشناسی است که میتوانیم زندگی برتر و رضایتبخشتری داشته باشیم. مجموعهٔ آموزشهای این مدرسه در ۶ دستهٔ کلی تقسیمبندی میشود؛ خودشناسی، ارتباطات (Relationships)، کار، آرامش، رفتارهای اجتماعی و فرهنگ و فراغت. نویسندگان و فیلسوفان باتجربهای در این مؤسسه کار میکنند. باتوجهبه تفاوتِ روشهای یادگیری، مدرسهٔ زندگی آلن دوباتن، آموزهها یا محصولاتش را به روشهای مختلفی مانند کتاب، کارگاه، ویدئو، جلسه روانکاوی و... ارائه میکند.
آلن دو باتن کتابهای بسیاری منتشر کرده است. از میان این آثار کتابهای «جستارهایی در باب عشق»، «معماری خوشبختی»، «شغل موردعلاقه»، «خودشناسی»، «تسلیبخشیهای فلسفه»، «هنر سیر و سفر»، «اضطراب منزلت»، «دین برای خداناباوران»، «سیر عشق»، «آرامش»، «هنر همچون درمان» و تعدادی از کتابهای مدرسهٔ زندگی به فارسی ترجمه شدهاند و همهٔ آنها در فهرست پرفروشترین کتابهای بازار قرار گرفتهاند.
بخشی از کتاب صوتی در باب تربیت احساسات
«در تمدن یونان باستان و روم، با عزت و احترام بیشتری به نیازهای انسان پرداخته میشد. نخبهترین حکما از ارسطو تا اپیکور و سقراط و سنکا و مارکوس آئورلیوس، از پایهگذارن اندیشهای از جنس خودیاری بودند. سنت فلسفهی کاربردی که این فیلسوفان در آن بالیدند تا پس از سقوط رم نیز ادامه داشت. رسائل میشل دو مونتنی (1580) چکیدهی کاربردی توصیههایی است که به ما کمک میکنند ذهن بیثبات خود را بشناسیم و غایت خود را دریابیم و با دیگران پیوندی معنادار برقرار کنیم و گاهی بتوانیم در مهار و پذیرش خویشتن موفق شویم. در جستوجوی زمان از دسترفتهی مارسل پروست (1913) نیز با سودایی از همین سنخ، کتابی است خودیاریگرانه که با صادقانهترین و زیرکانهترین روش ما را ترغیب میکند دست از اتلاف زندگی خود برداریم و فرصت کوتاه عمر را غنیمت شمریم.»
*
«اگر یکی از دلایلی که ما از تأمل منظم در نفس خود طفره میرویم، شرم و ترسمان از ماهیت نامعمول و عجیب باطنمان است، پس نیاز به مرجعی جمعی در مسیر خودشناسی داریم که بار دیگر مفهوم امر طبیعی یا بهنجار را ترسیم کند. تصور ما از پذیرفتنی بودن، اغلب مواقع با آنچه در عمل درست و معمول و رایج است، همخوانی ندارد. بسیاری از چیزهایی که گمان میکنیم خاص ماست و گاهی به شکلی آزاردهنده عجیبند، از قضا همه جا به چشم میخورند. هرچند شاید در فضای محتاط و محافظهکار عمومی به این راحتیها دربارهشان گفتوگو نشود. هر انگارهای از امر طبیعی که اکنون رواج دارد، با آنچه از نظر عرفی به معنای انسان بودن است، انطباق دقیق ندارد. ما، تکتک ما، بسیار بیشتر از آنچه جرئت پذیرفتنش را داشته باشیم، بیاراده و مضطرب و اغواگر و مهربان و خسیس و سخاوتمند و سرخوش و اندیشمند و گیج و در هپروتیم.»
زمان
۱۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
حجم
۶۸۷٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
زمان
۱۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
حجم
۶۸۷٫۹ مگابایت
قابلیت انتقال
ندارد
نظرات کاربران
بدون شک آلن دوباتن نویسنده بزرگی است و از این بابت ممنونم از شما یک تذکر میدهم، در نگارش سرفصل ها در فصل دوم بجای روابط نوشتید وابط لطفا اصلاح کنید البته در صورت امکان.متشکرم محسن کمالو
عالی هست
کتاب خوبیه منطق روابط رو بیان و نکات واضحی که نمیبینیم رو بیان و مسیرشلات رو به سمت تعامل باز میکنه چند بار دیگه 7واهم شنید
خوب نبود