تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب فوت کوزه گری روابط موفق
معرفی کتاب فوت کوزه گری روابط موفق
کتاب الکترونیکی «فوت کوزهگری روابط موفق: چطور بهترین لحظات مشترک را بسازیم» نوشتهٔ آلن دو باتن و ترجمهٔ بنفشه شریفی، اثری از مجموعهٔ مدرسهٔ زندگی است که نشر کتاب سرای نیک آن را منتشر کرده است. این کتاب به بررسی چالشها و مهارتهای لازم برای ساختن روابط عاطفی موفق و پایدار میپردازد و با نگاهی تحلیلی و کاربردی، به دغدغههای رایج در روابط عاشقانه و زندگی مشترک میپردازد. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب فوت کوزه گری روابط موفق
در «فوت کوزهگری روابط موفق»، آلن دو باتن با رویکردی ناداستانی و تحلیلی، به بررسی ریشههای مشکلات رایج در روابط عاشقانه و زندگی مشترک میپردازد. این کتاب بخشی از مجموعهٔ مدرسهٔ زندگی است و ساختاری منظم و موضوعمحور دارد. نویسنده با تکیهبر تجربهها و پژوهشهای روانشناختی، پنج رکن اساسی برای موفقیت در روابط را معرفی میکند و نشان میدهد که عشق و صمیمیت، برخلاف تصور رایج، مهارتهایی آموختنی هستند. کتاب با زبانی روشن و بیپیرایه، به دغدغههای عاطفی، انتظارات، آسیبپذیریها و چالشهای روزمرهٔ زوجها میپردازد و تلاش میکند تصویری واقعبینانه از روابط انسانی ارائه دهد. در این اثر، علاوهبر تحلیل نظری، تمرینها و پرسشهایی برای خودشناسی و بهبود مهارتهای ارتباطی پیشنهاد شده است. «فوت کوزهگری روابط موفق» اثری است که هم به جنبههای فردی و هم به جنبههای تعاملی روابط میپردازد و مخاطب را به بازاندیشی در باورها و رفتارهای خود دعوت میکند.
خلاصه کتاب فوت کوزه گری روابط موفق
کتاب «فوت کوزهگری روابط موفق» بر این ایده استوار است که روابط عاشقانه و موفق، نه حاصل شانس و تصادف، بلکه نتیجهٔ یادگیری و پرورش مهارتهایی خاص هستند. نویسنده پنج رکن اصلی برای موفقیت در روابط را معرفی میکند: آمادگی برای پذیرش کاستیهای خود و دیگری، توانایی آسیبپذیر بودن، شفقت و همدلی، رویکرد درمانگرانه به مشکلات و حفظ اشتیاق و تحسین متقابل. این کتاب با مثالها و تحلیلهای روانشناختی، نشان میدهد که بسیاری از مشکلات روابط ریشه در تجربیات کودکی، انتظارات غیرواقعبینانه و ناتوانی در بیان نیازها و احساسات دارند. دو باتن تأکید میکند که عشق واقعی، پذیرش نقصها و تلاش برای رشد مشترک است، نه جستوجوی فردی بیعیب و نقص. او توضیح میدهد که چگونه حالت دفاعی، ترس از آسیبپذیری و ناتوانی در بخشش و همدلی، روابط را به بنبست میکشاند. در ادامه، کتاب به اهمیت دوستداشتن خود، کاهش انتظارات غیرواقعی از شریک زندگی و تمرین مطالبهگری سالم میپردازد. نویسنده با ارائهٔ تمرینها و پرسشهایی، مخاطب را به خودشناسی و بازنگری در الگوهای رفتاری دعوت میکند. در نهایت، «فوت کوزهگری روابط موفق» بر این نکته تأکید دارد که عشق مهارتی است که میتوان آن را آموخت و پرورش داد و روابط موفق نیازمند تلاش، آگاهی و پذیرش متقابل هستند.
چرا باید کتاب فوت کوزه گری روابط موفق را بخوانیم؟
این کتاب با رویکردی تحلیلی و واقعگرایانه، به جای ارائهٔ توصیههای کلیشهای، به ریشههای روانشناختی مشکلات روابط میپردازد و مهارتهایی را معرفی میکند که برای ساختن روابط سالم و پایدار ضروریاند. «فوت کوزهگری روابط موفق» نهتنها به مسائل فردی مانند خوددوستی و آسیبپذیری میپردازد، بلکه راهکارهایی برای مواجهه با اختلافات، انتظارات و چالشهای روزمرهٔ زندگی مشترک ارائه میدهد. مطالعهٔ این اثر فرصتی است برای بازنگری در باورها و رفتارهای عاطفی و یادگیری مهارتهایی که میتوانند کیفیت روابط را بهطور چشمگیری بهبود دهند.
این کتاب برای کسانی مناسب است که دغدغهٔ بهبود روابط عاطفی و زندگی مشترک دارند، چه در آغاز یک رابطه باشند و چه سالها از زندگی مشترکشان گذشته باشد. همچنین برای افرادی که با مشکلاتی مانند تعارض، احساس ناکامی یا سردی در روابط دستوپنجه نرم میکنند، یا به دنبال خودشناسی و رشد عاطفی هستند، مطالعهٔ این اثر مفید خواهد بود.
بخشی از کتاب فوت کوزه گری روابط موفق
«درنهایت، هر رابطهای حاصل برخورد دو انسان بهشدت پیچیده با سرگذشتهای پیچیدهای است که تماموکمال درک نشدهاند. ویژگیهایی که در مواجهه با این پیچیدگیها به ما کمک میکنند، آنهایی هستند که توانایی درک، تحمل، بخشیدن، هماهنگشدن و خندیدن به تفاوتهایمان را به ما میدهند. سازگاری دستاورد عشق است و هرگز نباید پیششرط آن باشد. اگرچه ممکن است با نگاهی به فهرست ویژگیهای عاطفی، به دلیل سراغ نداشتن این ویژگیها در خود ابتدا دلسرد شویم، میتوانیم مطمئن باشیم که رشد عاطفی امکانپذیر است. در نهایت، عشق یک مهارت است، نه یک احساس. روابط موفق دستاوردی ویژه هستند. سازوکارهای درونی آن نیز فهمپذیر و دستیافتنیاند. مجبور نیستیم تا ابد در چرخهٔ شور و شوق و اندوهی که بهدنبال آن از راه میرسد، گرفتار بمانیم. با راهنماییهای مناسب و کمکهای دقیق میتوانیم اولین گامها را بهسوی پیوند پایدار و رضایتبخشی برداریم که مدتهاست آرزویش را داشتهایم و شایستهاش هستیم. اگرچه فرهنگ ما این ایده را بهناحق عجیب جلوه میدهد، میتوانیم عاشقبودن را یاد بگیریم.»