
دانلود و خرید کتاب صوتی بینوایان (جلد پنجم: ژان والژان)
برای خرید و دانلود کتاب صوتی بینوایان (جلد پنجم: ژان والژان) نوشته ویکتور هوگو و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب صوتی بینوایان (جلد پنجم: ژان والژان)
کتاب صوتی بینوایان (جلد پنجم: ژان والژان) نوشتهٔ ویکتور هوگو و ترجمهٔ مهرنام سپهری است. مهیار ستاری گویندگی این کتاب صوتی را انجام داده و نوین کتاب گویا آن را منتشر کرده است. این رمان مهم، مشهور و ارزشمند در قرن نوزدهم نوشته شد، اما داستان آنْ داستانِ امروز همهٔ ماست؛ همهٔ ما که در اجتماع زندگی میکنیم و گاه دچار بیعدالتیهایی میشویم که زندگیمان را نابود میکند.
درباره کتاب صوتی بینوایان (جلد پنجم: ژان والژان)
کتاب صوتی بینوایان (جلد پنجم: ژان والژان) به حضور قهرمانانهٔ ژان والژان در صحنهٔ انقلاب میپردازد. ماریوس نیز در این جلد حضور دارد. از سوی دیگر، والژان به لحظهٔ انتقام از دشمن قسمخوردهاش، ژاور نزدیک میشود. آیا والژان از ژاور انتقام میگیرد؟
در صحنهای دیگر، والژان به ماریوس که زخمی شده کمک میرساند. دیگر دانشجویان همگی کشته میشوند. والژان در حالیکه ماریوس را بر دوش میبرد از راه فاضلاب شهری فرار میکند. باز هم سروکلهٔ تناردیه پیدا میشود. آیا این بار هم تناردیه ژان والژان را میشناسد؟ آیا والژان میتواند از دست او فرار کند؟
پس از این ماجرا، ماریوس زنده میماند؟ ژاور چه عاقبتی پیدا میکند و آیا میتواند از فکر انتقام والژان بیرون بیاید؟ و درنهایت، آیا ماریوس و کوزت به هم میرسند؟
ماریوس و کوزت در انتهای داستان با حقایق زیادی دربارهٔ شخصیت و گذشتهٔ والژان آشنا میشوند. کوزت نیز نام واقعی مادرش را میفهمد. شنوندگان این داستان در انتها میشنوند که والژان، قهرمان بینظیر رمان ویکتور هوگو، چه سرنوشتی پیدا میکند و آیا به آنچه لایقش هست میرسد یا نه؟
شنیدن کتاب صوتی بینوایان (جلد پنجم: ژان والژان) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
شنیدن این کتاب صوتی را به دوستداران ادبیات داستانی قرن نوزدهم در فرانسه و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
درباره ویکتور هوگو
ویکتور هوگو یکی از شاعران، داستاننویسان و نمایشنامهنویسان بزرگ پیرو سبک رمانتیسم فرانسوی است. هوگو بهعنوان یکی از بهترین نویسندگان فرانسوی شهرت جهانی دارد و آثارش به بسیاری از اندیشههای سیاسی و هنری رایج در زمان خودش اشاره کرده و گویی بازگوکنندهٔ تاریخ معاصر فرانسه است.
ویکتور هوگو سومین پسر کاپیتان «ژوزف لئوپولد سیگیسو هوگو» (که بعدها به مقام ژنرالی نائل آمد) و «سوفی فرانسوا تره بوشه»، در ۲۶ فوریهٔ ۱۸۰۲ در بزانسون به دنیا آمد. او بهشدت تحتنفوذ و تأثیر مادرش بود. مادر او از شاهدوستان و از پیروان متعصب آزادی بهشیوهٔ «ولتر» بود و تنها پس از مرگ مادر بود که پدرش، آن سرباز شجاع، توانست ستایش و علاقهٔ فرزندش را نسبت به خود برانگیزد. سالهای کودکی ویکتور هوگو در کشورهای مختلفی سپری شد؛ مدت کوتاهی در کالج نجیبزادگان در مادرید کشور اسپانیا درس خواند و بعد در فرانسه تحتآموزش معلم خصوصی خود، «پدر ریوییو»، کشیشی بازنشسته قرار گرفت. هوگو در ۱۲سالگی، بهدستور پدرش، به پانسیون کوردیسیر وارد شد و بخش اعظم تحصیلات ابتداییاش را آنجا گذراند. تکالیف مدرسه، مانع مطالعه و نگارش تصنیفهای ادیبانهٔ ویکتور نشد؛ او سرودنِ شعر را با ترجمهٔ اشعار «ویرژیل» شروع کرد و همراه با این اشعار، قصیدهای بلندی در وصف سیل سرود. با انتشار شعر بلند «شادی» که تصویری از لحظهلحظهٔ زندگی بود، به جمع شاعران پیوست. ویکتور هوگو توانست پیش از ۲۰سالگی، اولین قصهٔ بلند خود، یعنی کتاب «بوگ ژارگال» را منتشر کند و با انتشار این کتاب، به جمع ادیبان هم راه یافت.
کتاب «بینوایان» یک رمان تاریخیِ فرانسوی است که در سال ۱۸۶۲ منتشر شد و از بزرگترین آثار قرن نوزدهم به شمار میآید. این رمان هر چند داستان زندگی «ژان والژان»، «کوزت» و «ماریوس» را بیان میکند، در مبارزه با بیعدالتی نوشته شده است و از فقر و فلاکت مردم سخن میگوید و فساد ریشهدار حکومتی را هم نقد میکند. هوگو در سال ۱۸۳۱ میلادی کتاب «گوژپشت نوتردام» را منتشر کرد، اما این اثر، بهلحاظ ادبی، جایگاهی پس از بینوایان دارد. «آخرین روزهای یک محکوم به اعدام» هم اثری دیگر از هوگو است که در سال ۱۸۲۹ منتشر شد.
ویکتور هوگو بهدلیل حمایتی که از طبقهٔ محروم جامعه میکرد، همیشه موردخشم سران دولت بود؛ به همین دلیل نیز سالهایی از زندگیاش را در تبعید در بروکسل و جزیرهای در دریای مانش گذراند. پس از سرنگونی امپراطور رم، در سال ۱۸۷۰، بهعنوان قهرمان ملی به فرانسه بازگشت. ویکتور هوگو پس از تحمل یک دوران طولانی بیماری در ۲۲ مهٔ ۱۸۸۵ در پاریس چشم از دنیا فروبست.
دیگران دریافت کردهاند
با صدای مهیار ستاری
مشاهده همهسایر کتابهای نوین کتاب گویا
مشاهده همهاطلاعات تکمیلی
دستهبندی | |
شابک | undefined |
زمان | ۰۶ ساعت و ۱۰ دقیقه |
قابلیت انتقال | ندارد |
حجم | ۳۴۲٫۷ مگابایت |