کتاب سیاه صورت
معرفی کتاب سیاه صورت
کتاب سیاه صورت نوشته نرجس شکوریان فرد با موضوع پشت پرده سینما، ماجرایی واقعی و عجیب است از ارتباط بازیگران با سفیرهای کشورهای اروپایی. نویسنده این کتاب را کاملا مستند و به شکلی نو و روان به رشته تحریر آورده است.
درباره کتاب سیاه صورت
این داستان بر اساس یک پرونده واقعی نوشته شده است، اما اسامی شخصیتها و مکانها به دلایل امنیتی واقعی نیست و هرگونه تشابه اسمی تصادفی است! این کتاب داستان زنی بهنام پری سیما است. پری سیما نیروی پشتیبانی داخلی است، یعنی روی هنرمندان داخلی حساب باز میکند تا آنها را به سمت نیروها و کشورهای بیگانه و مجاهدین خلق بکشد. این کتاب داستان خیانت است.
خواندن کتاب سیاه صورت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به داستانهای جاسوسی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب سیاه صورت
نادر کلید را دور انگشتش میچرخاند و برای خودش ترانۀ مورد علاقۀ پریسیما را زمزمه میکرد. زنگ آپارتمان پریسیما را نزده، در باز شد و نادر با لبخند گَل و گشاد پریسیما روبرو شد؛ این زن برخلاف زندگی پاره شدهاش، خوشچهره و خوشگذران بود.
لبخندی تحویل پریسیما داد و همزمان پلاستیک غذاها را بالا گرفت تا او را راضی کند. پریسیما از مقابل در عقب کشید و با دست تعارفش کرد:
- مثل همیشه آنتایمی نادر!
نادر از کنارش گذشت و پلاستیک را روی میز گذاشت. خودش را ولو کرد روی کاناپۀ مقابل شومینه و گفت:
- تو هم مثل همیشه با سگ و گربههات خلوت کردی. همش تنهایی که پیرزن خوشگل!
پریسیما چشمغرهای به صورت نادر رفت و پلاستیک را باز کرد و گفت:
- تو کی میخوای یاد بگیری با یه خانم متشخص درست صحبت کنی! پیرزن هم ننهته!
نادر پاهایش را روی میز دراز کرد و گفت:
- اتفاقا ننهم خیلی شبیه تو بود؛ حالا بهت برنخوره. بعدازظهر چه کارهای؟
پریسیما رفت داخل آشپزخانه تا سس بیاورد و بلند بلند جواب داد:
- دوتا کار مهم دارم. دکتر از دستم دلخوره باید برم سراغش! دنیل هم دوباره یه قرار خواسته. منتهی این بار کاردار سوئیس و لبنان هم هستند.
پریسیما با نوک کفش پاهای نادر را پایین انداخت و پلاستیک غذاها را باز کرد. نادر تکهای سیبزمینی گذاشت توی دهانش و گفت:
- خوبه آسیایی، اروپایی حال میکنی! این دکتر متوقع رو ول کن. دنیل بیشتر به دادت میرسه! باید هرطور شده اون قایق تفریحی رو صاحاب بشی. وقتشه یه خورده گنجایی که از ایران بار کردی رو استفاده کنی، کم کم داری پیر میشی آرزوش به دلت میمونه... مطبت هم که به درد یه دکتر مفنگی میخوره، نه یه بانوی باشخصیت ایرانی! پریسیما خوشحال از شنیدن تعریف نادر شانهای بالا انداخت و ابرویی کرشمهوار تکان داد. نادر جوان سرحالی بود که پریسیما ترجیح میداد در آپارتمانش، پذیرای او باشد تا مردان دیگر. هرچند نادر با کارهایی که انتخاب کردهبود عملا انقدر سرش شلوغ بود که نمیتوانست تمام توقعات پریسیما را برطرف کند. اما همین خوشزبانی و حضور حداقلی هم برای پریسیما غنیمت بود.
- بچههای سبیلوی اشرف از دستت دارن ناراحت میشن!
پریسیما دوست نداشت کسی راجع به زنهای مریم رجوی اینطور صحبت کند؛ اما حریف زبان مردها نمیشد.
کتابی درمورد سلبریتی ها مون کتابی بی نظیر ارزش چند بار خواندن را داره و چون در زمان حال اتفاق افتاده می شود با اخباری که می بینیم و می شنویم تعمیم بدهیم
خوب بود یعنی خیلی خیلی خوب بود این مدل کتاب کم داریم توی ایران! یه ژانر جدید و خاص که تازه داره راه میفته تو ایران، و واقعا کتابای خانم شکوریان قدم بلندی توی این مسیر هستن خوشم اومد ازش یه بخشیش بود میگفت "
کلیت کتاب درباره یه پرونده امنیتی واقعی درباره پشت پرده همکاری بعضی سلبریتی ها برای نابودی ایران بود نقشه هایی که کشیده بودن و دستهای پشت پرده... از نظر اهمیت موضوعی خیلی خوب بود از اون دسته کتابهایی بود که بایددد بخونیم تا
عالی بود این کتاب محشر لازمه که هر ایرانی شده یکبار این کتاب رو بخونه !!!
کتاب جذابی بود و اینکه من به کسانی که کتاب زنان عنکبوتی رو مطالعه نکردن توصیه می کنم که اول اون رو بخونن بعد این کتاب رو تا بهتر مطلب رو درک کنند
خیلی عالی بود. چه چیزهایی وحشتناکی در پشت صحنه فیلمها هست که ما خبر نداریم...
کتاب یک اتفاق واقعیه و یکی از ماموریتای برادرای زحمت کش اطلاعاتیمونه درباره ی به اصطلاح سلبریتی هامون ، یا بهتر بگم وطن فروشا... کسایی که به سریال گاندو علاقه دارن بخونن متن روان و داستان جالبی داره من نادرو خیلی
به همه ی کسانی که سلبریتی ها رو فالو میکنن و موقع انتخابات چشمشون به دهن اوناس توصیه میکنم این کتاب بخونن تا ماهیت اصلیشون بشناسن . از نویسنده کتاب بخاطر روشنگری شون بسیار سپاسگزارم
یه سبک جذاب و جدید ( امنیتی-پلیسی ) که امیدوارم بیشتر بشه تو ایران.! در کنار متن روان و قشنگی که داره یه طنز ریزی هم داره که کتاب رو حوصله سر بر نمی کنه ( بر اساس واقعیت هم هست
همه آدم ها خاص اند ، از سبزی فروش بگیر تا رئیس جمهور چون همه آنها قابلیت دارند خدمت کنند یا خیانت .