دانلود و خرید کتاب اسلام ‌شناسی محمدحسن وکیلی

معرفی کتاب اسلام ‌شناسی

 اسلام‌شناسی تالیف محمدحسن وکیلی کتاب پنجم از مجموعه معارف کاربردی برترین آرزو موسسه خدمات مشاوره‌ای و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی است. 

کتاب‌های این مجموعه برای استفاده دانشجویان و دانش‌آموزان در اردوهای آموزشی، معرفتی و تفریحی منتشر شده است. مطالب کتاب‌های این مجموعه عموما به صورت خودخوان قابل استفاده است و تنها برخی از نکات عمیق و ظریف آن با کمک استاد تدریس می‌شود. 

درباره کتاب اسلام‌شناسی

مباحث کتاب اسلام‌شناسی در چهار بخش طرح شده است:

پیامبر شناسی؛ تاریخ پیامبر اکرم

قرآن شناسی

دین شناسی

پاسخ به شبهات.

در خلال مباحث قرآن شناسی _ که بر اســاس کتاب قــرآن در اسلام علامه طباطبایی قدس سره تنظیم شده است _ کلیدهای پاسخ به شبهات معروف درباره قرآن بیان گشته و وجوه اعجاز قرآن به تفصیل توضیح داده شده است و در ضمن بخش سوم و در بخش پایانی شبهات معروف معاصر درباره دین اسلام بررسی گشته است.

خواندن کتاب‌های مجموعه معارف کاربردی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

 این کتاب‌ها برای آموزش معارف اسلامی به جوانان و نوجوانان طراحی و تدوین شده‌اند.

کاربر ۱۳۵۷۳۳۱
۱۳۹۹/۰۸/۲۲

عالی است برای همه عالی است واقعا خدا قوت

Sareh Sajadi
۱۳۹۹/۰۸/۲۴

متنی فوق العاده جذاب و روان مملو از نکات عمیق اعتقادی. هیچ کس از خواندنش بی نیاز نیست!

کاربر ۲۴۱۶۴۰۵
۱۳۹۹/۰۸/۲۳

بهترین کتاب دنیا🤩😍 خیلی قشنگ بود عالی بسیار عالی

محمدرضا
۱۳۹۹/۰۸/۲۴

بی نظیره حرف نداره

aftab_gardoon
۱۳۹۹/۰۸/۲۴

فوق العاده ست خصوصا همراه با برنامه مجازی برهان

wina
۱۴۰۱/۱۰/۰۳

بسم الله الرحمن الرحیم ماجرای کتابهای تورات و انجیل خیلی برام جالب و مفید بود و بشخصه عاشق ۴ فصل آخر شدم که خیلی قشنگ و منطقی پاسخ شبهات رو میداد مثل این سوال که چرا دیه و ارث زن

- بیشتر
رشید
۱۴۰۰/۰۶/۱۷

کتاب حاضر کتاب خوب و تحریک کننده خوبی از جهت ویراستاری متن برای اکتساب بخش های خلاصه شده است در کل مباحث اعتقادی و دینی برای مطالعه نیاز به علاقه و یا جست جو و رفع و پیدا کردن سوال

- بیشتر
کاربر ۳۵۹۹۶۲۹
۱۴۰۱/۰۹/۱۳

سلام نسخه چاپی را از کجا تهیه کنم؟

آر-طاقچه
۱۴۰۱/۰۹/۱۰

مفید و خوب

عرشیا
۱۴۰۱/۰۱/۱۱

۸۰درصد مطالبش شبیه کتاب دینی مدرسه است ! بر اساس این میتونین تصمیم بگیرید که بخونیدش یا نه !

اتصال به باطن قرآن از دریچه ظاهر آن نیاز به این دارد که روح و جان انسان کمی صیقل خورده و آمادگی ورود به عالم نور را داشته باشد، و گرنه از اتصال به ظاهر قرآن بهره‌ای نصیب انسان نمی‌شود.
بنده خدا
دین اسلام نه فقط با ریاضتهای شاق مخالف است، بلکه همواره انسان را سفارش می کند به بدن خود رسیدگی کنند به مقداری که سلامت جسمانیشان همواره محفوظ بماند و آرامش روحیشان برقرار باشد و بتوانند با آرامش و تعادل زندگی خود را با یاد خدا رقم بزنند. بدن ما مرکب روح است اگر انسان به مرکب خود رسیدگی نکند از سفر باز می ماند و در نتیجه دست خالی خواهد ماند.
بنده خدا
همه دستورات دین از نماز و روزه و صدقه و جهاد و حج و ... برای این است که در دل آدمی عشق و محبت بوجود آید و آن گاه انسان بر «براق» محبت سوار شده و با آن به ملکوت سفر نماید و به همین جهت در کلام امامان معصوم آمده است که حقیقت دین همان محبّت است «هَلِ الدِّینُ إِلَّا الْحُب»
بنده خدا
حدیث شریف است که می‌فرماید: الإسلام یعلو و لا یعلی علیه. زیرا که هر چه عقول بشر ترقی کند و ادراکات آنها زیاد گردد، وقتی به حجج و براهین اسلام نظر کنند، پیش نور هدایت آن خاضعتر شوند و حجتی در عالم غلبه بر آن نکند.
کاربر ۲۸۶۷۰۹۸
چون به بداهت عقل می‌دانیم که از عقل یک نفر بشر، که تاریخ حیات او را همه مورخین ملل نوشته‌اند و شخصی بوده که تحصیل نکرده و در محیط عاری از کمالات و معارف تربیت شده، این ترتیب کامل و نظام تام و تمام صادر نتواند شد، بالضرورة می‌فهمیم که از طریق غیب و ماوراء الطبیعه این شریعت تشریع شده و به طریق وحی و الهام به آن بزرگوار رسیده
کاربر ۲۸۶۷۰۹۸
آن حضرت درس نخوانده بود و نوشتن یاد نگرفته بود ولی پس از بلوغ و رشد با عقل و ادب و امانت معروف شد و در نتیجه عقل و امانت، یکی از بانوان قریش که به ثروت معروف بود او را سرپرست اموال خود قرار داد و اداره امر تجارت خود را به او واگذار کرد. آن حضرت سفری دیگر نیز با مال التجاره به شام نمود و در اثر نبوغی که از خود نشان داد، سود فراوانی عاید گردید و دیری نگذشت که آن بانو پیشنهاد ازدواج به آن حضرت نمود و او نیز پذیرفت و پس از ازدواج که در بیست و پنج سالگی آن حضرت واقع شد تا سن چهل سالگی در همان حال بود و شهرت به سزایی در عقل و امانت پیدا کرد جز این‌که بت نپرستید
کاربر ۲۸۶۷۰۹۸
پس از آن پیغمبر اکرم طبق مأموریت خدایی به دعوت علنی پرداخت. شروع دعوت علنی توأم بود با شروع سخت‌ترین عکس العمل و دردناک‌ترین آزارها و شکنجه‌ها از ناحیه اهل مکه نسبت به پیغمبر اکرم (ص) و مردمانی که تازه مسلمان شده بودند تا سخت‌گیری قریش به جایی رسید که گروهی از مسلمانان خانه و زندگی خود را ترک نموده به حبشه مهاجرت کردند و پیغمبر اکرم (ص) با عموی خود ابوطالب و خویشاوندان خود از بنی هاشم سه سال در شعب ابوطالب (حصاری بود در یکی از دره‌های مکه) در نهایت سختی و تنگی متحصن شدند و کسی با آنان معامله و معاشرت نمی‌کرد و قدرت بیرون آمدن نداشتند.
کاربر ۲۸۶۷۰۹۸
میدانیم در قرآن کریم، داستانهای بسیاری آمده است؛ داستان آدم و حوّا و شیطان، و خروج از بهشت و توبه آدم و موعظه خداوند به آدم، و سجده فرشتگان و تمرّد شیطان؛ و داستان نوح و اندرز او با مردم و مخالفت آنان و نصیحت به فرزند و تمرّد وی و طوفان و گرفتار غرقاب شدن همگی غیر از نوح و متابعان؛ و داستان لوط و معصیت قومش، و داستان شُعیب و صالح و داستان حضرت موسی و عیسی و إبراهیم و همچنین داستانهای مختلف دیگر از قصّه أبابیل و أبرهه و ذو القرنین و سلیمان و بلقیس و داود و محاکمه نزد وی و داستان یوسف و زلیخا و یعقوب و سلطنت مصر و سجده برادران و داستان اسمعیل و توطّن در مکه پس از هجرت از ارض اقدس؛ و نیز بسیاری دیگر که ذکر یکایک آنها به طول می‌انجامد.
کاربر ۲۸۶۷۰۹۸
و ما مأموریم به خواندن و قرائت و تلاوت این آیات و این قصص و حکایات. در نمازها میخوانیم؛ و نماز ما بدون خواندن قدری از قرآن که از جمله همین قصص است، مقبول نیست. و علاوه می‌بینیم که خداوند نیز دائماً با ذکر إذْ قَالَ، إذْ قَالَ یاد بیاور زمانی را که عیسی چنین گفت؛ و زمانی را که موسی چنان گفت. و یا با عبارت اذْکرْ به خاطر داشته باش! پیوسته ما را متنبّه می‌کند؛... این آیات ... برای چه نازل شده؛ و [چرا] ما به عنوان تعبّد و بلکه بهترین عبادات که تلاوت کلام پروردگار است آنها را قرائت میکنیم؟ آیا مقصود فقط فهمیدن و دانستن جریان کار پیشینیان است که در این فرض با افسانه سرائی چه تفاوتی دارد؟ افسانه‌گویان حکایتی را میگویند و مردم فقط می‌شنوند، بدون ترتّب اثر و نتیجه‌ای به دنبال آن.
کاربر ۲۸۶۷۰۹۸
آیا مقصود فقط فهمیدن و دانستن جریان کار پیشینیان است که در این فرض با افسانه سرائی چه تفاوتی دارد؟ افسانه‌گویان حکایتی را میگویند و مردم فقط می‌شنوند، بدون ترتّب اثر و نتیجه‌ای به دنبال آن. نه، چنین نیست؛ منظور و مقصود، مجرّد بیان احوال و ترجمه امم سالفه همچون علم تاریخ و رجال و ترجمه احوال نیست، بلکه منظور و مقصودی بسیار بالاتر و عالی‌تر است که ما به عنوان تقرّب به سوی خدا که مخّ و اساس عبادت است آنها را قرائت مینمائیم و در هر صبح و شام در منزل هایمان علاوه بر اوقات نماز، این داستان‌ها را نه یکروز و دو روز، بلکه تا روزگار باقی است میخوانیم و مأمور به تلاوت و تدبّر در معانی و مغزی و نتیجه آن می‌باشیم.
کاربر ۲۸۶۷۰۹۸
معادشناسی
محمدحسن وکیلی
خداشناسی
محمدحسن وکیلی
راهنماشناسی
محمدحسن وکیلی
شیعه‌شناسی
محمدحسن وکیلی
انسان شناسی و جهان شناسی
محمدحسن وکیلی
انسان شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۲)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
معرفت شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۱)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
معرفت‌شناسی
محمدحسن وکیلی
معادشناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۷)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
عیار تجربه
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
خداشناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۳)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
بررسی مساله‌ی عدل‌ الهی همراه با حل معمای خیر و شر
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
سبک زندگی توحیدی از نگاه امام رضا (ع)
محمدحسن وکیلی
بینهایت (جلد سوم)
محمدحسن وکیلی
بینهایت (جلد اول)
محمدحسن وکیلی
بینهایت (جلد دوم)
محمدحسن وکیلی
توحید؛ داروی دردها
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
به سوی جانان
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
راهنما شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۴)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
پژوهشی درباره‌ی امام مهدی علیه‌السلام
سید محمدباقر صدر

حجم

۶۱۵٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

حجم

۶۱۵٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۸۰ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان