دانلود و خرید کتاب از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی

معرفی کتاب از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی

کتاب از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی نوشته محسن وکیلی است. کتاب از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی رهیافتی به بیانیه گام دوم انقلب اسلامی است که به همت آستان قدس رضوی منتشر شده است.

درباره کتاب از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی

کتاب حاضر که از مجموعه کتاب‌های مکمّل دورهٔ «معارف کاربردی» (سلسله کتاب‌های برترین آرزو) است «از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی؛ رهیافتی به بیانیهٔ گام دوم انقلاب» نام دارد و به شاخه‌ای از درخت معارف بنیادین می‌پردازد؛ موضوعات اصلی این کتاب عبارت است از:

۱. ریشه‌ها، دستاوردها و آسیب‌های انقلاب اسلامی

۲. چیستی تمدن اسلامی

۳. چیستی علم دینی و علوم انسانی اسلامی و ضرورت تحول در آن

۴. معرفی و بررسی تمدن غرب و مقایسه آن با تمدن اسلامی

۵. وظایف جوان مؤمن انقلابی در راستای تمدن‌سازی

علت تألیف این کتاب در کنار دورهٔ معارف کاربردی این است که آشنایی با تمدن اسلامی و نرم‌افزار آن «علم دینی» از مسائل بسیار مهم و راهبردی در زمان فعلی است که تأثیر بسیار زیادی در تصمیم‌گیری نسل جوان در آینده شغلی و تحصیلی و ... دارد

کتاب مانند کتب معارف کاربردی به‌صورت «درس ـ درس» تنظیم شده است تا هم مطالعه‌اش آسان‌تر باشد و هم قابلیت استفاده به‌عنوان متن آموزشی را در کنار کتب معارف کاربردی یا به‌صورت مستقل داشته باشد.

خواندن کتاب از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که می‌خواهند اطلاعات دقیقی درباره بیانیه گام دوم انقلاب داشته باشند پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی

تمدن در اصل زبان عرب به معنای شهرنشینی (در مدینه سکونت کردن) و در برابر بیابان‌نشینی است. شهر یا مدینه به‌جایی می‌گویند که گروهی از انسان‌ها در آن گرد هم آمده و با قانون و نظمی جمعی در کنار هم زندگی می‌کنند.

در زندگی شهری (برخلاف «زندگی فردی» یا «زندگی جمعی نامنظم») انسان‌ها تحت حکومت قوانین و ساختارهای اجتماعی قرار دارند و نمی‌توانند صد در صد آن‌طور که می‌خواهند زندگی کنند.

در زندگی جمعی منظم (زندگی شهری) برای برقراری نظم باید ساختارها و قانون‌هایی باشد که در سایه آن منافع غالب شهروندان تأمین شود و این ساختارها دست و پای انسان‌ها را بسته و رفتارهای ایشان را محدود می‌نماید.

انسان وقتی در بیابانی به‌تنهایی زندگی می‌کند در هر جا بخواهد سکنی می‌گزیند و از هر مسیری بخواهد عبور می‌کند و هر وقت بخواهد می‌خوابد و هر وقت بخواهد بیدار می‌شود؛ ولی در زندگی شهری اگر بخواهیم چنین باشیم مسلماً هرج‌ومرج می‌شود؛ به همین جهت قانون به ما اجازه نمی‌دهد که هر جا دوست داریم خانه بسازیم و یا از هر خیابانی آن‌طور که دوست داریم عبور کنیم.

وقتی در شهر زندگی می‌کنیم و کارمند یک اداره می‌شویم مجبوریم در ساعتی خاص بیدار شویم و تا ساعتی خاص کار کنیم و فقط روزهایی مخصوص تعطیل هستیم. به همین شکل در زندگی شهری انسان تحت تأثیر آداب‌ورسوم و اخلاق و فرهنگ دیگران قرار می‌گیرد و خواهی‌نخواهی تغییر می‌کند ولی در زندگی غیرشهری انسان مستقل‌تر و آزادتر است.

زندگی شهری «یک زندگی جمعی است که در آن قوانین و ساختارهایی وجود دارد که بر زندگی انسان‌ها حاکم است».

هرچه از روستا به‌سوی شهر حرکت می‌کنیم قوانین و ساختارها بیشتر شده و زندگی پیچیده‌تر می‌گردد و هر چه به‌سوی روستا و بیابان‌نشینی و زندگی عشایری حرکت کنیم آزادی و خودمختاری بیشتر می‌گردد.

خانی
۱۴۰۰/۰۹/۲۰

کتاب خوبیه.شرح مختصری برای گام دوم. برای کسایی که آشنایی زیادی با گام دوم ندارندتوصیه میشه

•کِبْلــ¹⁰¹آقا♾️
۱۴۰۱/۰۹/۰۱

خیلی استفاده کردم...

کاربر 3676066
۱۴۰۲/۱۱/۱۱

عالی

ریشه تمام انحرافات دنیای غرب یک کلمه است: «نیافتن عالم ماوراء و برنامه‌ریزی فقط برای جنبه دنیوی انسان».
محمدرضا میرباقری
تا زمانی که مردم از یک انقلاب پشتیبانی کنند امکان ندارد که دشمنان بتوانند آن انقلاب را زمین بزنند. هرگز با زور سرنیزه و تفنگ نمی‌توان در برابر اتحاد و همبستگی یک ملت ایستاد.
محمدرضا میرباقری
حقیقتاً ما نیازمند آن هستیم که یک تحوّل بنیادین در علوم انسانی در کشور به وجود بیاید.
محمدرضا میرباقری
تا انقلاب به شعارهای خود وفادار است پشتوانه مردمی این انقلاب همیشه زنده خواهد بود و قلب‌های سالم برای حفظ و باروری آن به ایثار و جان‌فشانی خواهند پرداخت.
محمدرضا میرباقری
برترین تمدن تمدنی است که تمام نیازهای فردی و جمعی را تأمین نماید و علاوه بر رفع نیازها، انسان‌ها را رشد و ارتقاء بخشد و درنهایت استحکام و پایداری باشد.
محمدرضا میرباقری
انسان خردمند انسانی است که به دنبال برترین و جاودانه‌ترین لذت گام برمی‌دارد و همواره برای کشف این راه تلاش می‌کند.
محمدرضا میرباقری
در منابع دینی مواد خام فراوانی برای فرآوری کردن و تولید علوم انسانی وجود دارد، به‌طوری‌که اگر از منابع دینی برای تولید علوم انسانی و مدیریت و رشد جامعه استفاده کنیم تحولاتی بنیادین صورت گرفته و مسیر کلان جامعه تغییر نموده و انسان‌ها به‌سوی سعادت حقیقی حرکت خواهند کرد.
محمدرضا میرباقری
تمدنی که باید بندها را از پای بشر باز می‌کرد و او را در آسمان ملکوت به پرواز درمی‌آورد، زنجیری شد بر دست و پای بشریت و انسان‌ها را غرق در مادیت نمود.
محمدرضا میرباقری
علوم انسانی = دانش‌های تسلط بر فکر و ذهن
بر چرخ زمان
چنانکه حضرت امیرالمؤمنین (ع) فرمودند: «اسْتَدِلَّ بِمَا کَانَ عَلَی مَا یکُون»‌؛ (با گذشته‌ها بر آینده‌ها استدلال نما).
بر چرخ زمان

حجم

۷٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۳۴ صفحه

حجم

۷٫۲ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۳۳۴ صفحه

قیمت:
۴۸,۰۰۰
تومان