کتاب بررسی مسالهی عدل الهی همراه با حل معمای خیر و شر
معرفی کتاب بررسی مسالهی عدل الهی همراه با حل معمای خیر و شر
کتاب بررسی مسالهی عدل الهی همراه با حل معمای خیر و شر اثر گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی و از مجموعه کتابهای موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشهای اجتماعی آستان قدس رضوی است.
هدف این موسسه برقراری ارتباط، بررسی و حل مشکلات جوانان، کوشش برای یافتن راههای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب، ارتقای سطح آگاهی و معرفت دینی، اجتماعی جوانان و انجام فعالیتهای تحقیقی- پژوهشی و افکارسنجی است.
مهمترین رویکرد موسسه خدمات مشاورهای و پژوهشیهای اجتماعی آستان قدس رضوی، معرفت افزایی برای جوانان و تقویت دنیای اعتقاداتشان و تأثیر بر سبک زندگی آنها در سراسر کشور و برخی از نقاط جهان است.
در این راستا، موسسه، کتابهایی با موضوعات گوناگون آموزشی و معرفتی به چاپ میرساند که کتاب بررسی مسالهی عدل الهی همراه با حل معمای خیر و شر یکی از آثار ارزشمند در جهت ارتقای سطح آگاهی و معارف دینی، فرهنگی و اجتماعی جوانان امروز است.
مرور یه سری دونسته ها،یادگرفتن یه سری ندونسته ها و جمع بندی همه اونا به طور خلاصه برای من مفید بود
قشنگ بود😍
بررسی اینکه چرا خدا عادل هست؟ چرا خدا هیچ وقت ظلم نمیکنه؟ یه مدت به پوچی رسیده بودم و فوق العاده کمک کرد. این کتاب خیلی محتوای فاخر و جذابی داره برای نوجوانان و جوانان.
کتاب خوبی است، نباید توقع کامل بودن داشت چون مخاطب کتاب محققین نیستند بلکه جوانان جامعه هستند که با بسیاری از سوالات و شبهات روبرو شدهاند و چنین کتابی با زبانی روان برای چنین مخاطبی مطلوب است. نسخه چاپی آن
دوستان اگه کتاب دیگه ای که مثل این روان و ساده در مورد عدل الهی نوشته شده رو معرفی کنید ممنون میشم
کتابی پرمحتوا و در عین حال روان و جذاب و به زبان امروزی !
بنده فقط قسمت خیر و شر کتاب رو خوندم و فقط در این باره نظر میدم، به نظرم با مطالعه کتبی که در این زمینه داشتم مبحث کامل نبود اما بدم نبود.