دانلود و خرید کتاب معادشناسی محمدحسن وکیلی

معرفی کتاب معادشناسی

معادشناسی تالیف محمدحسن وکیلی کتاب هفتم از مجموعه معارف کاربردی برترین آرزو موسسه خدمات مشاوره‌ای و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی است.

کتاب‌های این مجموعه برای استفاده دانشجویان و دانش‌آموزان در اردوهای آموزشی، معرفتی و تفریحی منتشر شده است. مطالب کتاب‌های این مجموعه عموما به صورت خودخوان قابل استفاده است و تنها برخی از نکات عمیق و ظریف آن با کمک استاد تدریس می‌شود.

درباره کتاب معادشناسی

مباحث این جلد بر اساس رساله الانسان بعد الدنیا تألیف مرحوم علامه طباطبائی تدوین شده و البته در خلال آن از آثـاری چون تقریرات فلسفه امام خمینی آیةاهلل عبدالغنی اردبیلی، معادشناسی علامه طهرانی، معاد

یا بازگشت به سوی خدا آیت‌الله شجاعی، معاد در قرآن، آیت‌الله جوادی آملی، المعاد آیت‌الله محمدی گیلانی نیز کمک گرفته شده است.

خواندن کتاب‌های مجموعه معارف کاربردی را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم

این کتاب‌ها برای آموزش معارف اسلامی به جوانان و نوجوانان طراحی و تدوین شده‌اند.

۱۳۹۹/۰۸/۲۲

خیلی عالی بود پیشنهاد میکنم توی صفحه اول بیاد

میم حاء
۱۳۹۹/۱۱/۰۷

7 جلد کتاب فوق‌العاده که مهمترین مباحث اعتقادی که بسیار پیچیدن را با ساده ترین زبان بیان میکند به شدت پیشنهاد میکنم پ ن:حتی برای کسانی که به اسلام و خدا اعتقادی ندارن پیشنهاد میکنم این 7 جلد یا (برای مطالعه تخصصی

- بیشتر
سید حمید رضا تفتی
۱۳۹۹/۰۹/۱۴

از بهترین کتاب های حوزه اعتقادات اسلامی می باشد که برای سنین ۱۷ سال به بالا مناسب است. به عنوان یک کارشناس در این حوزه اعتقاد دارم که از بهترین کتابهای موجود است و نویسنده آن از نوابغ روزگار. از جمله مباحث

- بیشتر

لطفا در کتابخانه بی‌نهایت بذاریدش

محمد پارسا
۱۴۰۲/۰۴/۲۸

گر این کتاب رو تهیه کنیم فایل پی دی اف رو میدن ؟

مؤمن باید هر روز و هر هفته و هر ماه در حال نزدیک شدن به خداوند باشد و علامت نزدیک شدن به خداوند این است که ایمان و توحیدش قوی‌تر شده و محبتش به دنیا کمتر و به آخرت بیشتر می‌شود.
بنده خدا
بداخلاقی، سخن چینی، بی توجهی به پاکی و نجسی و ... موجب فشار قبر می‌شود.
Jaber_313
در قیامت نوشتن و ضبط نیست؛ آنجا خود انسان را می‌آورند با همان عملی را که انجام داده درحالی‌که انسان همان عمل را دارد انجام میدهد و به علم حضوری خود را می‌یابد که دارد آن عمل را انجام میدهد. کتاب عمل کتاب تکوینی است و همه حقائق، واقعیتشان آنجا محفوظ است و به همین جهت با تمام خصوصیات و ظرائفش و با تمام نیتها و همه اخلاق و صفات روحی که همراه آنها بوده حضور دارند و هیچ چیزی از آن مخفی نیست.
حسام
«شفاعت» ظهور ارتباط قلبی «مشفوع» (شفاعت شده) با «شفیع» (شفاعت کننده) در قیامت است که امری حقیقی و محصول مجاهده انسان در دنیاست؛ نه پارتی‌بازی و عفو و بخشش بی اساس و بدون حکمت.
بنده خدا
در بهشت هر کس هر چه اراده کند برایش فراهم می‌شود، ولی نکته مهم اینجاست که میزان خواست و اراده انسانها در آخرت تابع ظرفیت وجودی ایشان است و ظرفیّت وجودی هر کس به مقداری است که با عمل صالح و تقوا در دنیا آن را ساخته است.
بنده خدا
و دانستیم که خداوند بالاترین موجود است و حرکت از او حرکتی نزولی و حرکت به سوی او حرکتی صعودی است و قرآن از اولی به انزال و تنزیل و از دومی به رفع و صعود تعبیر می‌کند.
بنابراین انسان حرکتی نزولی از خداوند به این عالم داشته و حرکتی صعودی نیز از این دنیا به خداوند دارد و چون این دو مسیر مانند دو خط بر هم منطبق نیستند، آن دو را به قوس نزول و قوس صعود نامگذاری کرده اند تا نشان دهند که مسیر رفت و برگشت تکراری نیست. از این یادآوری دو نتیجه می‌توان گرفت: الف) انسان سه زندگانی دارد: زندگانی قبل از دنیا (در مسیر حرکت از خداوند تا این عالم)، زندگانی دنیا، زندگی پس از دنیا؛ پس در برابر زندگی دنیا دو زندگی قرار دارد که چون هر دو فعلاً از دسترس ما خارج است هیچ کدام «دنیا (نزدیک و پست)» محسوب نمی‌شود.
گرفته مراد جنبه غفلت‌آفرین این زندگی و دلبستگی ما به آن است که ما را از هدف حقیقی دور می‌سازد. الف) دنیا گذراست و نمی‌توان به آن دل بست. قرآن از دنیا به «عَرَض» (چیز گذرا) تعبیر کرده و می‌فرماید: تَبْتَغُونَ عَرَضَ الْحَیاةِ الدُّنْیا (النساء ۴: ۹۴) و آن را به زراعت یا باغی تشبیه می‌فرماید که مدتی رونقی یافته و انسان به آن دل می‌بندد ولی عمرش بسیار کوتاه بوده و تا انسان می خواهد با آن انس بگیرد ناگهان خشک شده و تمام آرزوهای انسان را نقش بر آب می‌کند.
۱. حرکت از خداوند به این دنیا و از این دنیا به نزد خداوند کاملاً معنادار است و این حرکت نیازی به مکان داشتن خداوند ندارد. ۲. عوالم بسیار زیادی میان خداوند و این عالم دنیا وجود دارد که انسان در سیر نزولی و صعودی باید آن راطی نماید. ۳. عوالمی که در سیر صعودی در پیش داریم هم‌اکنون موجودند و از نظر عظمت و وسعت بارها از این عالم دنیا برترند؛ پس می‌شود که هم الآن موجود باشند و هم وسعتی بیش از همه آسمانها و زمین داشته باشند. ۴. آن عوالم با این عالم داد و ستد دارند و اعمال انسانها پیشاپیش به آن عوالم رفته و منتظر حضور انسان می‌شود؛ پس آیات قرآن که سخن از عینیت ثواب و عقاب با اعمال انسان دارد حق است و نیازی به تأویل و توجیه ایات نیست.
۱. اخبار انبیاء و اولیاء الهی اولین دلیل بر وجود عالم آخرت گزارش‌هائی است که پیامبران و اولیای الهی از عالم آخرت بیان نموده اند. وقتی با ادله عقلی صدق گفتار پیامبران و اولیا معلوم می‌شود عقل حکم می‌کند که گزارش‌های ایشان را از عالم آخرت هم بپذیریم.
راهنماشناسی
اسلام ‌شناسی
شیعه‌شناسی
انسان شناسی و جهان شناسی
خداشناسی
معرفت‌شناسی
محمدحسن وکیلی
انسان شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۲)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
معرفت شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۱)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
معادشناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۷)
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
خداشناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۳)
به سوی جانان
بینهایت (جلد دوم)
محمدحسن وکیلی
سبک زندگی توحیدی از نگاه امام رضا (ع)
توحید؛ داروی دردها
بینهایت (جلد سوم)
بر سفره‌ی توحید
روح نماز
عیار تجربه
بررسی مساله‌ی عدل‌ الهی همراه با حل معمای خیر و شر
گروه محتوایی موسسه جوانان آستان قدس رضوی
راهنما شناسی؛ کتاب معلم معارف کاربردی (۴)