کتاب خوابهای سفید
معرفی کتاب خوابهای سفید
کتاب خوابهای سفید نوشته شقایق دهقان نیری است. این کتاب مجموعهای داستان جذاب است که خواننده را با خود به دنیای تجربههای تازه میبرد.
اگر خواهان تجربههای تازهای از زندگی هستید، خوابهای سفید را بخوانید.
داستان آدمهایی که زندهاند و زندگی نمیکنند. زنان و مردان، نوسال و کهن سال، محصور در تنهایی گریزناپذیر و ناخواسته ، ایستاده در خطی بین زندگی و مرگ. آدمهایی که با وجود تمام رنج هایشان از انفعال گریزان و جویای امید و ماهیت زندگی در دنیایی میان خیال و واقعیتند.
هر داستان با فضاسازی متفاوت و روایت جذابش فضایی خیال انگیز وتازه از مرگ را پیش روی خواننده می گذارد.
خوابهای سفید شما را شیفتهی داستان کوتاه میکند.
خواندن کتاب خوابهای سفید را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به ادبیات داستانی پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب خوابهای سفید
بیرون را تماشا میکنم. ساختمانها و درختها در میان مه غلیظ مثل ارواح یخزده از برابر نگاهم میگذرند. نمیدانم چرا سایهٔ هیچ آدمی توی پیادهروها و خیابان نیست. یعنی همه از سرما به خانههایشان رفتهاند؟ شاید هم من نمیتوانم ببینمشان. از پشت این پنجرههای مهگرفته چیز زیادی مشخص نیست؛ اما نمیشود که بیرون سایهٔ سیال هیچ جنبوجوشی توی خیابان نباشد. انگار همهٔ ماشینها و اتوبوسها ایستادهاند و تنها ماییم که حرکت میکنیم. آدمها کجایند؟ آیا قرار است طوفانی بیاید که حتی یک نفر هم پیدایش نیست؟ شاید هم مشکل از همان مه است. اینبار سرعت اتوبوس آنقدر زیاد میشود که تمام ایستگاهها را یکی پس از دیگری پشتسر میگذارد؛ بیآنکه چیزی معلوم شود. همهچیز مات و نامفهوم است و ذهن من انگار پاک پاک است. نمیدانم کجا قرار بود بروم؟ اتوبوس کجا میرود و کی قرار است بایستد و کی دعوای آن زن و شوهر تمام میشود! زن کیفش را محکم میکوبد توی سر شوهرش. شوهرش چیزی پرت میکند که میخورد به پنجره و میافتد روی پای مرد میانسال و دختر سهچهارسالهای که روی پای مرد نشسته.
_ نکن مرد حسابی. خورده بود توی سر بچهم، میدادم پدرت رو دربیارن.
زن گریه میکند. دستهای لخت زن را میبینم که گرفته به میلههای جلو. دستهایش میلرزند.
شوهرش میگوید: «چی خوردی مست کردی، هان؟»
_ حرف دهنت رو بفهم جلوی مردم... .
جایی میان نیستی و هستی، با شخصیت هایی که بین بودن و نبودن حیران و سردرگمند! روایت هایی از رنج های انسانی در داستان هایی خواندنی. دوستشان داشتم.
هر داستان شخصیت های منحصر به فردی داشت رابطه بین مرگ وزندگی ادم ها قشنگ بود. و فضای برفی وپاییزی که بر داستان ها حاکم بود برام جالب بود. خوشم اومد.ارزوی موفقیت برای نویسنده
بعنوان اولین کتاب بسیار لذت بردم. آفرین آفرین به نویسنده این کتاب خیلی جذاب بود حتما بخونید پنج تا ستاره کمه ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
کتاب جالبی بود ، داستانهای با نگاه نو که توانسته خود را از گلیشه برهاند و با شخصیت پردازی و فضا سازی خوب ما را به درون داستانها بکشاند.
کتاب خوبی بود.
از خواندنش حس خوبی داشتم. بخصوص چندتا داستانش که خیلی قشنگ بود. پنج ستاره **** می دهم👌
پراحساسسسسسسسسس
داستاناشدقشنگ بود ولی با سلیقه من جور در نمیاد همشون تو فاز مرگه، باید با سلیقتون جور باشه که بخونید.