دانلود و خرید کتاب شیار ۱۴۳ نرگس آبیار
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب شیار ۱۴۳

این کتاب داستان زنی به نام الفت را روایت می کند که در انتظار پسر خود خبر خوشی دریافت کرده و به آن دل می بندد. تا این که...

این کتاب برگرفته از فیلم موفق شیار ۱۴۳ است که در سی و دومین جشنواره فیلم فجر جوایز بسیاری از جمله بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را از آن خود کرد.

بخش عمده این کتاب حول حوادث عملیات والفجر مقدماتی در جریان است و نویسنده در آن سعی کرده است تا فضای بومی شهرستان بیجار را به تصویر بکشد.

درباره نرگس آبیار

نرگس آبیار، کارگردان و نویسنده‌ی ایرانی متولد ۱۳۵۰ در تهران، با آثار داستانی و سینمایی خود به فیلمساز شناخته‌شده‌ای تبدیل شده است. او فارغ‌التحصیل رشته ادبیات است و نویسندگی را از سال ۱۳۷۶ آغاز کرد. آثار او عموماً با درون‌مایه‌های جنگ، مادرانگی، و قدرت زنان شناخته می‌شوند و به خیال‌پردازی و سادگی در دنیای آشوب‌زده تأکید دارند.

آبیار بیش از ۳۰ کتاب منتشر کرده که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به کوه روی شانه‌های درخت، به کی می‌گن قهرمان و قصه‌های هزار و یک شب اشاره کرد. او در این آثار با پرداختن به مضامینی مانند انقلاب، جنگ و خاطرات شهدا، توانسته پیوندی میان تاریخ معاصر و داستان‌سرایی هنرمندانه ایجاد کند.

در حوزه سینما، آبیار با فیلم‌های بلند شیار ۱۴۳ و نفس شهرت یافت. شیار ۱۴۳ داستان مادری است که در انتظار خبری از فرزندش در جنگ است و به‌خاطر صداقت و سادگی روایت، تأثیری عمیق بر مخاطبان گذاشته است. نفس نیز داستان دختر خیالبافی را روایت می‌کند که در بحبوحه انقلاب و جنگ، با چالش‌های دنیای واقعی روبه‌رو می‌شود. این فیلم در جشنواره‌های داخلی و بین‌المللی تحسین شد و نماینده ایران در اسکار ۲۰۱۸ بود.

آبیار همچنین در ساخت فیلم‌های کوتاه و مستند موفق بوده و جوایز متعددی دریافت کرده است. او قهرمان‌سازی از زنان در آثار خود را برجسته کرده و به‌طور هنرمندانه‌ای، احساسات و قدرت شخصیت‌های زن را در بستر جنگ و زندگی روزمره به تصویر می‌کشد.

بیوگرافی و معرفی آثار نرگس آبیار را در صفحه این نویسنده در طاقچه می‌توانید بخوانید.

زیـنـب🍃🌸
۱۳۹۶/۰۹/۱۱

کتاب خوبی بود و فیلمش هم که عالی

@then@
۱۳۹۷/۰۵/۱۲

فیلمش که عالیه فیلم «نفس»با کارگردانی خانوم آبیار هم فوق العاده‌ست

سامیار
۱۳۹۵/۱۱/۱۱

هم فیلمش عالی بود هم کتابش ....تکه ....بیست

i_ihash
۱۳۹۹/۱۲/۱۳

روایت خیلی خیلی زیبایی بود.. عالی بود.. انتهاش، نم اشکی بود گوشه‌ی چشمم و قلبی فشرده.. از وصالی بعد سال‌های طولانیِ مادری و فرزند جگرگوشه‌ی مفقودش... --------------------- همونطور که میدونید، به اقتباس از داستان این کتاب فیلمی هم به همین عنوان ساخته شده،

- بیشتر
شهریار
۱۳۹۶/۰۵/۱۹

👏👏👏👏👏👏👌👏☺😘

R~jan
۱۳۹۸/۰۸/۲۶

نرگس آبیار ک من به شخصه عاشقشمم👌🏾 عاشق اعتقادات و افکار و آثار و خلاصه همه چیش.واقعا ی فرد منحصربه فردیه ❣

Shams.161
۱۳۹۹/۱۲/۱۸

عالیییییی

ماهورا
۱۳۹۹/۰۲/۲۰

من فیلم رو دیدم ساده و دلنشین بود. حرف دل و زندگی پر از انتظار همه مادرهای شهدا. چشم انتظاری هایی که شاید هیچ وقت تمومی نداشته باشند.

مجیدافراشته
۱۳۹۵/۰۸/۲۷

عالی

Elahe Gh
۱۴۰۰/۰۳/۲۵

عالی بود 🌹

مردم می‌گویند: غم آخرتان باشد. غم که آخر ندارد؛ آخر غم مرگ است. با مرگ، غم به پایان راه خود می‌رسد.
حکیمی
خودش هم خو گرفته بود که با سال‌دارها بپلکد و خوش داشت که با آن‌ها شوخی کند و خنده بر لب‌هاشان بکارد؛ یا آنکه گوش بسپارد به صحبت قدیم ندیم‌ها و حظّ ببرد.
i_ihash
ـ صلوات را خدا گفت، جبرئیل بارها گفت، از شأن مصطفی گفت، صلوات بر محمد.
حکیمی
«ایمان پَرِش در تاریکی‌ست.»
i_ihash
و پرسیده بود: «اعدام یعنی چه؟...» هادی بی‌پروا گفته بود: «یعنی که او را تیرباران کرده‌اند. تیر زده‌اند تو قلبش و او را کشته‌اند.» همان وقت شوکی به دل پسر نشسته و دریافته بود که مرگ هم در میانِ های هوی این عالم، جا و مکانی دارد.
Maryam Bagheri
تو همین سر به قفس کوفتن‌ها و این در و آن در زدن‌ها، خبری رسید که گُل از گُل شکوفاند. فتوای امام: رفتن به جبهه، واجب کفایی است و اذن پدر و مادر لازم ندارد. بچه‌ها دیگر رو پا نبودند.
Maryam Bagheri
بیجاری‌ها با دین و ایمان بودند، کُرد بودند؛ اما شیعه. به معصومین عشق داشتند. اعیادشان و سوگواری‌شان برای معصوم داغ‌تر از هر شهری بود. عاشورای‌شان نظیر نداشت. عید فطر را از نوروز دوست‌تر داشتند. اگر برای نوروز از یک هفته یا ده روز قبل در تدارک بودند، برای عید فطر از دیدن هلال مبارک ماه، از اول آن به پیشباز می‌رفتند. از آن گروه کُردها نبودند که بروند در سنندج و پاوه و مهاباد آتش به پا کنند و خون بریزند. در بگیر و ببند و شلوغی‌های انقلاب هم دست روی دست نگذاشته و تماشاگر نبودند. مجلس داشتند، سخنرانی، تظاهرات، شعارنویسی. بعد انقلاب هم که دولت مرکزی قوی نبود. درست است که گروهک‌ها، آدم به شهرها می‌فرستادند که برایشان تبلیغ کنند و تخم هرج و مرج در شهرها بپاشند؛ اما بیجاری‌ها قرص و محکم سر جایشان بودند و بر سر عقایدشان پای می‌فشردند. حرف این بود: «ما آقای خمینی را قبول داریم.» با این همه، اوضاع بدجوری شیر تو شیر بود.
زیـنـب🍃🌸
فاصله‌ها حالا چه بی‌مقدارند. مرزها چه گم‌اند. مرز بین زندگی و مرگ، باریک باریک است. نمی‌بینی‌اش. محو. و این لحظه عجب قشنگ است. چه خوب که آدم آن را مزمزه کند. روی زبانش بچشد. چه خوب که آدم عمر کند برای چنین لحظه‌ای.
حکیمی
والشمس عکسِ رویت، سلطان گدایِ کویت، ولیل وصفِ مویت، صلوات بر محمد.
حکیمی
ـ یونس ز بطن ماهی، ز دل کشید آهی، یارب تو هر پناهی، صلوات بر محمد. ـ
حکیمی

حجم

۱۹۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۶۸ صفحه

حجم

۱۹۰٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۶۸ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان