کتاب افسانه جزیره کبودان
معرفی کتاب افسانه جزیره کبودان
کتاب افسانهی جزیرهی کبودان نوشته سمیه سیدیان است. این کتاب داستان یک گوزن کوچک است که نسبت به بقیه دیر شاخ در میآورد اما وقتی شاخ در میآورد هم شاخهای او طبیعی نیست. او یک شاخ دارد و همه از این موضوع تعجب میکنند.
کتاب افسانه ی جزیره ی کبودان داستانی جذاب و تصاویر بامزهای دارد که خواننده را با خود همراه میکند.
کتاب افسانه ی جزیره ی کبودان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام نوجوانان علاقهمند به داستان پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب افسانه ی جزیره ی کبودان
سرش را انداخت پایین و حتّی پشتسرش را هم نگاه نکرد، دلش میخواست برود لب دریاچه. از ساچلی و ایپک دوقلوهای گلّه شنیده بود که میتواند به جزیرهٔ آرزو برود. چون آب دریاچه پایین رفته و میتوانند از خشکیهای نمکی تا جزیرهٔ آرزو بروند و هر آرزویی را که دارند با صدای بلند بگویند. کاش قبلازاینکه مامان آناقره میرسید به قنات، او رفته بود لب ساحل. شاید میتوانست از همانجا هم آرزویش را بلند داد بزند.
فکرش رفت پیش پیرِ شاخدار، پیرترین گوزن گلّه، با آن شاخهای پهن و بزرگش که آنقوتهای نوکقرمز رویشان لانه کرده و همهاش در حال پچپچ بودند. اما توی گلّه خیلی از پیرِ شاخدار حساب میبردند، بهنوعی پیشگوی گلّه هم بود. چیزهای زیادی میدانست. هر گوزنی مشکلی داشت میرفت تا با او مشورت کند. حالا مامان آناقره داشت از روی تپههای استپی بالا میرفت تا به درهٔ کمعمق نزدیک پستههای وحشی برسد. گلّه همانجا زیر سایهٔ درختها استراحت میکرد. تا شب چیزی نمانده بود. ایستاد. میترسید جلوتر برود. تازه یاد جشن فردا افتاد. قرار بود مامان آناقره برایش جشن بگیرد، جشنِ در آوردن شاخ و بزرگ شدن. اما حالا... حالا چی؟ جشن که بههم میخورد، هیچی. همهٔ گلّه هم جور دیگری نگاهش میکردند. مثل یک موجود عجیبالخلقه... صدا زد: «مامان... مامان... میترسم...»
داستان تخیلی خیلی لطیف بود و کوتاه مهمتر از همه ایرانی رمان مناسب دوران دبستان
کتاب رو از روی جلدش و عنوانش میشه فهمید که این داستان آدم رو مجذوب خودش میکنه .شروع کردم به خواندنش که اعضای خانواده هم خواستار شنیدنش شدن و الان در ساعتی همه دورهم مادرم داستان رو می خونه.ما عاشقش
داستان افسانه جزیره کبودان در عین جذابیت پیامهای خوبی منتقل میکنه. به قدری ماجرای هیجان انگیز داره که تا انتها شما رو با خودش همراه کنه. توی این داستان از اسطوره ها و افسانههای ملی قدیمی استفاده شده که داستان
خوب بود عالی بود من خوشم اومد❤❤
کتاب خیلی خوب و جذابی بود. برای تمام گروه های سنی توصیه میکنم پشیمون نمیشید از خوندنش.✨
بسیار عالی بود. درباره یک گوزن تک شاخه که برای یافتن آب ماجراجویی میکنه سوالی داشتید در خدمتم
سلام
خیلی داستان خیالی وراجب دریاچه ارومیه هم بود ✌️
کتاب خیلی خوبی بود فکر میکنم برای بچه ها خیلی جذاب باشه، و مناسب گروه های سنی مختلف میتونه باشه خوندن کتاب رو توصیه میکنم
کتاب خیلی خوبه حتما بخونین❤