کتاب قل دوم: سوسک نجار، زینالدین زیدان و دختر شاه آهنیون
معرفی کتاب قل دوم: سوسک نجار، زینالدین زیدان و دختر شاه آهنیون
قل دوم: سوسک نجار، زینالدین زیدان و دختر شاه آهنیون دومین جلد از مجموعه داستانهای طنز کودکانه دوقلوهای خل و چل نوشته سیدنوید سیدعلیاکبر است.
خلاصه مجموعه کتابهای داستانهای دوقلوهای خل و چل
مجموعه داستانهای دوقلوهای خل و چل دو جلدی است و در هر جلد چند داستان با تم طنز تلخ میخوانید. بیشتر داستانها موضوع اجتماعی دارند و به مسائلی میپردازد که بچهها با آن درگیرند. خل و چل دو شخصیت اصلی این داستانها هستند که خیلی به اختراع کردن علاقه دارند. اختراعاتشان معمولا بینتیجه است اما سعی میکنند کار تازهای انجام دهند.
مطالعه این مجموعه میتواند در نهایت باعث افزایش خلاقیت بچهها شود.
خواندن مجموعه کتابهای داستانهای دوقلوهای خل و چل را به چه کسانی پیشنهاد می کنیم
کودکان و نوجوانان مخاطبان اصلی این داستانها هستند اما خواندشان برای بزرگترها هم خالی از لطف نیست.
درباره سیدنوید سیدعلیاکبر
سیدنوید سیدعلیاکبر، نویسنده کودک و نوجوان متولد ۱۳۶۲ و دانشآموخته مرمت آثار تاریخی است. داستانهای او تا به حال جوایز زیادی نصیبش کرده اند؛ مانند جایزه مشترک شورای کتاب کودک و یونیسف در زمینه کودکان با نیازهای ویژه برای کتاب «بیداری خرگوشهای سفید»، نشان لاکپشت پرنده نقرهای برای کتاب «بابای من با سس خوشمزه است» و جایزه ادبی اصفهان برای کتاب «بچهغول باید توی مدرسه بماند».
از آثار سیدعلیاکبر میتوان به «پریزادان درخت سیب»، «غول ده کله»، «ملیکا و گربهاش» و مجموعه ۸ جلدی «قصههای کرهالاغ باهوش» اشاره کرد.
جملاتی از کتاب قل دوم: سوسک نجار، زینالدین زیدان و دختر شاه آهنیون (داستانهای دوقلوهای خل و چل ۲)
خل و چل تلویزیون تماشا میکردند. یک مگس هی میرفت، هی میآمد. ویز میکرد. مینشست رو لُپ خل. میرفت تو گوش چل. اصلاً مگس کِرمویی بود. همهٔ مگسها همینطور کِرم دارند. اصلاً کِرم به این خوبی! میخزد. باران میآید میرود بیرون میچرخد. اما یک مگس اصلاً کِرم میریزد. هی میرود، میآید، ویز میکند. آن روز هم هی میرفت. هی میآمد. مینشست روی تلویزیون. میرفت خودش را میکوبید به پنجره، تِپتِپ صدا میداد. بعد هم ویز کرد و نشست روی پیشانی چل.
چل گفت: «اَه اَه اَه! من میگم اصلاً ما یه گاو هم نشدیم...اَه اَه اَه!»
خل گفت: «دستشویی داری چل؟!»
چل گفت: «نه داداشِ من! دستشویی چی بود؟ میگم باز اگه یه دونه گاو هم میشدیم، یه دو تا گوش گنده که داشتیم. میزدیم، مگس میرفت. اَه اَه اَه!»
خل گفت: «میگم ها چل! دستشوییت نیاد بیرون؟!»
عاشق کتاب های نشر هوپا هستم. بیشتر کتاب هام از نشر هوپا هستش
مثل همیشه عالی
عالی و خنده داره 🖤💜💛💙😊
خیلی باحاله😁 منو یاد قل خودم میندازه و یاد مسخره بازیامون میوفتم😂 دو قلو های داستان ما ، خل و چل . اشتباه نکنین قصدم بی احترامی نیست البته هر چند که واقعا خل و چلن ولی خب اسم واقعیشون خل و
من اول این کتاب رو نمی شناختم،ولی حالا هردو جلد را دارم و بسیار کتاب خوبیست
واقعا عالی بود خدا کنه جلد سوم هم بیاد ❤❤❤