کتاب جست و جو در مدرسه
از مجموعه داستانهای جست و جو در مدرسه
معرفی کتاب جست و جو در مدرسه
کتاب جست و جو در مدرسه نوشته ژان فیلیپ آرو وینیود یکی از مجموعه کتابهایی با همین نام است که توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب جست و جو در مدرسه
چند دانشآموز متوجه میشوند شبها که همه مدرسه را ترک میکنند اتفاقات عجیبی در مدرسه میافتد و به دنبال پیدا کردن پیدا کردن اسرار مدرسه هستند. در کتاب جست و جو در مدرسه چند بچه در مدرسهای عجیب به دنبال حل معما هستند
خواندن کتاب جست و جو در مدرسه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جست و جو در مدرسه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جست و جو در مدرسه |
| حجم فایل کتاب | ۷.۹۱ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۰۱۰۳۷۰۵ |
| تعداد صفحهها | ۱۱۶ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه جست و جو در مدرسه، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، باشگاه کتابخوانی ازتا، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |
عالی بود
ماجراجویانست.
خیلی عالی بود به کسایی که ژانر مدرسه ای ..ماجراجویی دوست دارن پیشنهاد میکنم
عالیییییییی🙏😃😃😃
خواندنی و بامزه
عااااااالی حتما بخونید🌈
واقعا عالی بود. خیلی قشنگ و روان نوشته شده . و داستان کاملا من رو جذب کرد . من حداقل سه بار این کتاب رو خوندم و باز هم از خوندنش سیر نشدم☺☺☺☺
خوب بود
خیلی قشنگ بود 😊
pdf چشم رو داغون میکنه
عالی بود با اینکه هنوز کامل نخوندم ولی از خواندن ادامه ی داستان هیجان دارم. پیشنهاد من این است که این کتاب را مطالعه کنید مخصوصا نوجوانان عزیز😊
فوق العاده بود👌🏻👌🏻
خوب نبود
دوست نداشتم ، بنظرم رو هوا تموم شد.
عالیه.روان و شیرین💖💖