کتاب یک قورتش بدهی غولپیکر!
معرفی کتاب یک قورتش بدهی غولپیکر!
یک قورتش بدهی غولپیکر! از سری کتابهای ماجراهای قورتش بده نوشته عادله خلیفی است که نشر هوپا منتشر کرده است.
خلاصه مجموعه کتابهای قورتش بده
مجموعه قورتش بده شامل داستانهایی درباره حل مسئله برای کودکانی است که پدر و مادرشان از هم جدا شده اند. یک دختر هشت ساله به اسم قورتش بده قهرمان این داستانها است که باید در هر جلد از این کتابها گاهی تنهایی و گاهی با کمک دیگران راه حلی برای مسئلههایش پیدا کند. جالب این جا است که هرچه خرابکاریهای پیشآمده بزرگ باشند باز قورتش بده توانایی حلشان را دارد.
قورتشبده از کودکانی حرف میزند که گرفتار جدایی والدین شدهاند و حتی این پدر یا مادر هم، حواسشان به آنها نیست. این کودکان باید توان غلبه بر حل مشکلات را خودشان به دست آورند بدون اندوه نبود یکی از والدین.
عادله خلیفی در این مجموعه دختری هشت ساله و قوی را به تصویر میکشد که میتواند خوب فکر و خوب زندگی کند.
این مجموعه داستان یک مجموعه داستان تصویری است و تصاویر در آن همانقدر نقش دارند که کلمات.
خواندن کتاب یک قورتش بدهی غولپیکر! (قورتش بده۲) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مخاطب این کتاب کودکانند به ویژه کودکانی که به دلایلی مجبورند خودشان تنها از عهده مشکلاتشان برآیند.
جالب و بامزه بود👌🏻💕🤗
کتاب خوبی است 😊، من خیلی دوستش داشتم پیشنهاد می کنم بخرید😁 ،اما قبلش (قورتش بده ۱ )را بخوانید 😜.
خیلی عالی بود
خیلی کتاب جذابی بود
نمونه اش را خواندم به نظر عالییییییییییییییییییییییی می آمد
خیلی عالی بود و بسیار زیبا بود حتما حتما این کتاب را اول قورت بدید و بعد بخونید خیلی خوشمزه هست😂😂😂
عالیییییییی ارزش خرج کردن رو داره من که عاشق این کتابم من از قورتش بده ی 1 تا 3 خریدم عالی اینم بقیه ی ستاره هاش🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
خوب بود
کتاب خیلی عالی است حتما مطالعه کنید