دانلود و خرید کتاب آرزوی سوم مصطفی خرامان

معرفی کتاب آرزوی سوم

کتاب آرزوی سوم نوشته مصطفی خرامان است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتاب آرزوی سوم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

پرنیان
۱۳۹۹/۰۳/۲۷

خیلی خوشحال و هیجان‌زده می‌شم وقتی کتابای خوبِ کانون پروش فکری رو توی طاقچه می‌بینم!😍👌🏼 طاقچه جان، امشب کلی از خاطراتِ ما رو زنده کردی ها؛ حواست هست؟!

Sarwin

۱۴۰۰/۱۰/۲۳

من این کتاب را دوستم برام هدیه خریده بود عالیهعهه

Dr.Kimiya
۱۴۰۰/۰۴/۰۶

یه کتاب ساده با شخصبت های ساده زیاد جالب نبود ولی خب خوب بود هیجان هم نداشت و از اول کتاب آخر کتاب معلوم بود

nooshin
۱۴۰۰/۰۴/۰۵

واقعا کتاب قشنگیه❤️ ارزش خوندن داره

Zahra Bahrami
۱۴۰۲/۰۲/۲۶

سلام اولش ساده به نظر میاد ولی هرچی جلوتر میری هیجان انگیز تر میشه مخصوصا آخرش حتما بخونید و به بقیه توصیه کنید که بخونند و در آخر تشکر می کنم از انتشارات و نویسنده اش

۱۳۹۹/۰۹/۲۴

من نسخه چاپی شو دارم عالیه و از آقای مصطفی خرامان ممنونم.

♡nazanin♡
۱۳۹۹/۰۵/۱۶

کتاب های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بسیار زیبا و خواندنی است .ولی نویسنده ی این کتاب می توانست قسمت های جذاب تری را در کتاب به کار می برد.❤ و ممنونم از کسانی که این اپلیکیشن رو ساختند تا

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است