کتاب پریانههای لیاسندماریس
معرفی کتاب پریانههای لیاسندماریس
کتاب پریانههای لیاسندماریس نوشته عبدالرضا جلالی است که توسط کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره کتاب پریانههای لیاسندماریس
این کت��ب یکی از موفقترین رمانهای نوجوان معاصر فارسی است. داستان در جنوب ایران اتفاق میافتد. شخصیتهای اصلی داستان لیانا و برادرش ادریس هستند. ادریس تا به حال سه مروارید لاجوردی از دریا پیدا کرده است و آنها را به مادرش دیصبرا داده است. در این میان خواهرش لیانا این مرواریدها را دوست دارد. این کتاب داستانی در حال و هوای واقعی و جادویی دارد و خواننده را با خود به قلب دنیای جنوب ایران و افسانههای پریهای دریایی میبرد.
خواندن کتاب پریانههای لیاسندماریس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان قصه بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاباند.
تعداد صفحه��ها

⚔𝔊💮 لیانا تند گفت: «ها ها! ئی قشنگه.» ماهبان گفت: «کدوم؟» «ئی آخری.» سندباد گفت: «لیاسندماریس؟...» .. داستان فوق العاده پر کشش، جذاب و هیجانی...با چاشنی عاشقانه! داستان پردازی به طور بی نظیری کامل و غیر قابل حدسه! یه کتاب ایرانی با لهجه ی جنوبی و شخصیت های
فقط میتونم بگم عتشقش شدم
فقط میتونم بگم ک خیلی زیبا و لذت بخش بود:) جوری ک نمیتونی ازش دل بکنی.. واسه کسایی ک ب کتابای ماجراجویی و فانتزی علاقه دارن خیلی عالیه..ب شخصه ب دوستام خیلی پیشنهادش کردم:)
خیلی پر کشش، فانتزی جذاب و ایرانی
عااااللیییییی واقعا لذت بردم داستانش محشر بود🤩🤩🤩