کتاب سزا؛ منطق پشتپردهی انگیزههایمان
معرفی کتاب سزا؛ منطق پشتپردهی انگیزههایمان
کتاب سزا؛ منطق پشتپردهی انگیزههایمان نوشته دن آریلی است که با ترجمه رامین رامبد منتشر شده است. در این کتاب آریلی سراغ انگیزه رفته است. انگیزه چه نقشی در زندگی حرفهای و شخصی ما دارد؟ آیا به راستی پول انگیزه و نیروی محرک همهچیز است؟ آیا سپاسگزاری خشک و خالی بهراستی تأثیرگذار است؟ معنا در این میانه چه میکند؟ آیا انگیزهٔ ما تنها محدود به همین زندگی میشود؟
درباره کتاب سزا؛ منطق پشتپردهی انگیزههایمان
این کتاب در دل جنگل سرشت راستین انگیزه، و نیز نادانی ما از عجیب و پیچیدهبودن آن به کندوکاو میپردازد. امیدوارم که به جای دیدن انگیزه در نقش معادله ساده موشی به دنبال پاداش، نوری بر این جهان زیبا، بسیار انسانی، و پیچیده روانشناختانه بتابانم. انگیزه جنگلیست از درختان درهمتنیده، رودخانههای نپیموده، حشراتی موذی، گیاهانی عجیب، و پرندگانی رنگارنگ. این جنگل پر است از عناصری که میاندیشیم با اهمیتند، حال آنکه به راستی نیستند. گذشته از آن، آکنده است از جزئیاتی که یا کاملا نادیده میگیریم یا فکر نمیکنیم مهم باشند، اما معلوم میشود که اهمیتی ویژه دارند. این کتاب به شما کمک می کند زندگی بهتری داشته باشید.
خواندن کتاب سزا؛ منطق پشتپردهی انگیزههایمان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که میخواهند با انگیزه زندگی کنند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب سزا؛ منطق پشتپردهی انگیزههایمان
چندسال پیش، برای سخنرانی دربارهٔ تصمیمگیری برای گروهی چندصدنفره از مهندسان در شرکت نرمافزاری بزرگی در سیاتل دعوت شدم. تا هنگام دیدار من با ایشان، وظیفهٔ این گروه با دقت استخدامشده، باتجربه، و خوشفکر در سالهای گذشته آن بود تا چیزی شگفتانگیز ابداع کنند که برگبرندهٔ بعدی این شرکت نرمافزاری باشد.
این مهندسان با شور و شوق به استقبال این چالش رفتند. دست به یک عالمه پژوهش زدند. پیشنمونهای کمابیش عملیاتی ساختند. همگی به کارشان افتخار میکردند، ساعتهای طولانی ـ ازجمله شبهنگام و آخر هفتههای دور از خانواده ـ وقت صرف ساختن این چیز محشر کرده بودند. باور داشتند که ابداعشان شرکت را دگرگون خواهد ساخت و آن را به غول نوآوریای که میباید باشد تبدیل خواهد کرد.
پس از معرفی کوتاهی، شروع کردم به گفتن دربارهٔ پژوهشی که سرگرمش بودم. مجموعهای از آزمایشها را شرح دادم که امیر کامهنیکا (استاد دانشگاه شیکاگو)، درازن پرلچ (استاد MIT) و من داشتیم انجام میدادیم ـ مطالعاتی که همخوانی عجیبی با این مهندسان پیدا کرد.
در این آزمایشها، از شرکتکنندگان خواستیم تا چندتایی مجسمهٔ لگو بایونیکل (Lego Bionicle) بسازند. اینها موجوداتی واقعا عجیب ساختهٔ لگو هستند که کودکان میتوانند آنها را با خلاقیت خودشان به شیوههای بسیار متفاوت سر هم کنند. به این دلیل برای اشیای پژوهشی خودمان سراع بایونیکل رفتیم که سرخوشی وررفتن با لگو کمابیش در همهٔ فرهنگها و سنین فراگیر است، و در ضمن ساختن آنها، دست کم از جنبهٔ مفهومی، نمودیست از فرایند آفرینندگی و خلاقیت که در کانون نوآوری در محیط کار جای دارد.
حجم
۲۳۸٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه
حجم
۲۳۸٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۶
تعداد صفحهها
۸۰ صفحه
نظرات کاربران
کتاب مفیدی است ولی این ترجمه به شکل محسوسی ضعف دارد
عالی
کتاب های دن اریلی همیشه فوق العاده است و اطلاعات جالبی در مورد نحوه انتخاب هامون بهتون میده