کتاب هیجانات چگونه ساخته میشوند؟
معرفی کتاب هیجانات چگونه ساخته میشوند؟
کتاب هیجانات چگونه ساخته میشوند؟ (حیات اسرارآمیز مغز) نوشتهٔ لیزا فلدمن بارت با ترجمهٔ میرجواد سیدحسینی در انتشارات تمدن علمی چاپ شده است. آیا هنگامیکه هیجانات غلیان میکنند ما مسئول اعمال خود هستیم؟ آیا تجربیات شما به درستی و صحت، جهان خارج شما را نشان میدهند؟
درباره کتاب هیجانات چگونه ساخته میشوند؟
نظریهٔ ساخته شدن هیجانات به پرسشهای شما دربارهٔ هیجانات خود بهگونهای متفاوت پاسخ میدهد. این نظریه یک نظریهٔ متفاوت در بارهٔ طبیعت انسانی است که به شما کمک میکند تا خود و دیگران را در پرتو یک روشنایی جدید که به لحاظ علمی بیشتر توجیه شده است ببینید. شاید این نظریه با توضیح اینکه هیجانات چگونه ساخته میشوند متفاوت باشد از شیوهای که شما به طور معمول هیجانات را تجربه میکنید. و در واقع شاید به شدت با عمیقترین باورهای شما نسبت به اینکه ذهن چگونه کار میکند، از کجا آمده است و چرا رفتار و احساس ما به این صورت است، در تناقض باشد. اما این نظریه به طور مداوم شواهد علمی در بارهٔ هیجانات (شامل بسیاری از شواهدی که دیدگاه کلاسیک در تلاش است تا آنها را درک کند) را پیشبینی کرده و توضیح میدهد.
چه شما به طور معمول یک فرد آرام باشید که بدون تأثیر از فراز و نشیبهای زندگی، در جریان آرامش غرق میشوید یا فرد جوشیتری که بر روی امواج رودخانهای از ناملایمات، بهراحتی با هر تغییر کوچکی در محیط به اطراف تاب میخورید یا جایی در میانهٔ این دو، علم نهفته در ورای حس درونی که در سیمکشی مغز شما ریشه دارد، به شما کمک خواهد کرد که خود را از یک منظر جدید ببینید و همچنین نشان میدهد که شما بردهٔ هیجاناتی که ناخواسته برای کنترل رفتار شما به وجود میآیند، نیستید. شما معمار این تجربیات هستید. رودخانهٔ احساسات شما ممکن است طوری حس شود که انگار درون شما جریان دارد، اما در واقع این شمایید که منبع آن رودخانه هستید.
کتاب هیجانات چگونه ساخته میشوند؟ با یکی از جنبههای حیات اسرارآمیز مغز آشنا میشوید. لیزا فلمن بارت در این کتاب توضیح میدهد که بخش هیجانات در مغز چگونه کار میکند و وقتی ما هیجانزده میشویم چه هیجان خوب و چه هیجان بد، چه اتفاقاتی در مغز و روان ما میافتد و اصولاً منشاء احساسات انسانی چیست.
کتاب هیجانات چگونه ساخته میشوند؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مخاطب عام نوشته شده و زبانی روان و ساده دارد. اگر به موضوعات روانشناختی و تاثیرات آنها بر بدن و بهویژه موضوع هیجانات انسانی علاقهمندید این کتاب به شما پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب هیجانات چگونه ساخته میشوند؟
«اینجا جایی است که دیدگاه کلاسیک به هیجانات وارد تصویر میشود. دانهبندی هیجانی، از لحاظ این دیدگاه، باید به خواندن صحیح وضعیتهای هیجانی درونی شما مربوط باشد. کسی که در میان هیجانات گوناگون با استفاده از کلماتی مانند «شادی»، «غم»، «ترس»، «نفرت»، «هیجان» و «ترس» تمایز قائل میشود، باید نشانههای فیزیکی یا واکنشهای هر هیجانی را مشخص کرده و آنها را به طور صحیح تفسیر کند. فردی که دانهبندی هیجانی پایینتری را نشان میدهد بهطوری که واژههایی مانند «اضطراب» و «افسردگی» را به جای یکدیگر استفاده میکند، احتمالاً نمیتواند این نشانهها را شناسایی کند.
من شروع به تفکر دربارهٔ این موضوع کردم که آیا میتوانم به مردم آموزش دهم که دانهبندی هیجانی خود را بهبود بخشند و آنها را راهنمایی کنم تا وضعیتهای هیجانی خود را به طور دقیق تشخیص دهند یا نه. در اینجا، کلمهٔ کلیدی «به طور دقیق» است. چگونه یک دانشمند میتواند تشخیص دهد که فردی که میگوید: «من شادم» یا «مضطربم»، یک بیان دقیق ارائه کرده است؟ واضح است که من به روشی برای اندازهگیری عینی هیجانات و سپس مقایسهٔ آن با آنچه اشخاص گزارش میدادند، نیاز داشتم. اگر فردی احساس اضطراب میکند و معیارهای عینی نشان میدهد که او در حالت اضطراب است، پس او هیجانات خودش را به طور دقیق تشخیص میدهد. از سوی دیگر، اگر معیارهای عینی نشان دهند که او افسرده یا خشمگین و مشتاق است، در این صورت تشخیص او نادرست است. با در دست داشتن یک آزمون عینی، بقیهٔ کار ساده خواهد بود. من میتوانم از شخص بپرسم که چه احساسی دارد و پاسخش را با حالت هیجانی واقعی او مقایسه کنم. من میتوانم هر یک از اشتباهات ظاهری او را اصلاح کنم و با آموزش به او کمک کنم که شناخت بهتری از نشانههای هیجانیای که دیگران تشخیص میدهند، داشته باشد و دانهبندی هیجانی خود را بهبود بخشد.»
از پر فروش ترین کتاب های این زمینه که تو لیست پر فروش آمازون هست . توصیه میکنم تدتاک اش رو حتما ببینید
لطفا تخفیف بزارین.
کتابی که نگاه منو به نحوهی بروز و ظهور هیجانات تغییر داد. توصیه میکنم حتمنِ حتمن بخونیدش
خیلی کتاب خفنیه. من به تمام دانسته هام و روانشناسی کلاسیک شک کردم من عاشق کتاب ها و آدم ها و اتفاقاتیم که توهم دانایی من رو به چالش میکشند
می تونست کوتاه تر باشه.یه قسمتایی هست که میشه گفت "خب که چی" در کل خیلی کتاب خوب و متفاوتی بود و قطعا پیشنهاد میشه
پسندیدم و توصیه میکنم.
کتاب خیلی گرونه