کتاب مجموعه اشعار سیمین بهبهانی؛ دفتر اول
معرفی کتاب مجموعه اشعار سیمین بهبهانی؛ دفتر اول
کتاب حاضر دفتر اول از مجموعه اشعار بانو سیمین بهبهانی، شاعر نامدار معاصر است. شعرهای سیمین بهبهانی سرشار از شور و عاطفه و نگاهی اجتماعی از سر همدلی و همدردی به جامعه و جهان معاصر است. همدردیای که با تمام اقشار جامعه همراه میشود. بهبهانی رنجهای بشر را میشناسد اما به آنها کینهتوزانه نمیتازد بلکه با دستانی نوازشگر زخمها را التیام میدهد و امید عنصر مشترک همه اشعار او است.
درباره سیمین بهبهانی
سیمین خلیلی متولد ۱۳۰۶ و درگذشته ۱۳۹۳ معروف به سیمین بهبهانی فرزند عباس خلیلی از چهرههای ماندگار و شاعر ارزنده و صاحب سبک در عرصه غزل فارسی و همچنین از زنان پیشرو و سنتستیز معاصر بود که در زمینه حقوق بشر و حقوق زنان هم فعالیت میکرد. بهبهانی به خاطر سرودن غزل فارسی در وزنهای بیسابقه به «نیمای غزل» معروف است و به اعتقاد بسیاری از جمله بهترین شاعران زن ایرانی است.
وی شاعری را از آغاز جوانی با سرودن غزلها و چهارپارههای کلاسیک و رمانتیک آغاز کرد. از دهه سی به بعد تحت تاثیر اشعار نوپردازان، رگههایی از زبان و تخیل تازهی رمانتیک در غزلهای او پدیدار شد.
بانوی غزل ایران، بامداد سه شنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۳ به علت ایست قلبی و تنفسی درگذشت.
شعری از دفتر اول مجموعه اشعار سیمین بهبهانی
نقشی به خاطرش ننشیند.
اما ز من گریز روا نیست
من، خوب، آشنای تو هستم.
اینسان که رنجهای تو دانم،
گویی که من به جای تو هستم!
باور نمیکنی اگر از من،
از شوق، دلفروز و درخشان؟
جانبخش چون فروغ سحرگاه
رخشنده چون ستارهٔ تابان؟
در تنگی و سیاهیی زندان
سوزنده، چون شرار، تو بودی.
آرام و بیتزلزل و ثابت
ای شرمگین نگاه غمآلود!
دیدی که آشنای تو هستم؟
هنگام رستخیز ثمربخش
همرزمِ پا به جای تو هستم؟
هرچقدر از تخصص سیمین در انواع مختلف شعر و خاص بودن اشعارش تعریف و تمجید کنم، کم گفتم. شعرهایی بسیار احساسی و عمیق داره، چه از لحاظ معنا و چه وزن و آهنگ، به جرأت میتونم بگم در زمره بهترین شاعران
لطفا به طاقچه بی نهایت منتقل کنید .ممنونم
خیلی غلط املایی داره چه خبره ۶۶ هزار تومن پول نسخه pdf بعد با این همه غلط املایی لطفا یه ویرایش جدید بزنید
بسیار عالیه ممنون از طاقچه
عااااالیهههههه
خیلی لطیف ظریف و هنرمندانه سرودی بانو!
بی نهایت آموزنده ست .