کتاب ترانه بلوط
معرفی کتاب ترانه بلوط
کتاب ترانه بلوط نوشتۀ نسیم نوروزی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است. این کتاب در گروه کتابهای شکوفه وابسته به نشر امیرکبیر قرار دارد و مناسب برای کودکان ردۀ سنی ب طراحی و نوشته شده است.
درباره کتاب ترانه بلوط
کتاب ترانه بلوط، مجموعه اشعاری کودکانه و تخیلی است. برای کودکان، قصهها و شعرهایی شنیدنی و جالب با مضامین مختلف هستند که با کمک آنها بتوان مفاهیم مهمی را به آنها آموزش داد. درک کردن و لذت بردن از زبان، شناخت مفاهیم، همدلی با شخصیتها، موقعیتها، روشنبینی دربارۀ خود و دیگران، بیان منظور و احساس از جمله ارزشهایی هستند که شعر برای کودکان به ارمغان میآورد. اگرچه توانایی انتقال پیام معنوی در قالب شعر به بچهها کاری دشوار است؛ اما میتوان برخی مفاهیم اخلاقی را با اشعاری که نشاطانگیز، کوتاه و بامعنا هستند به کودکان یاد داد؛ بهویژه اگر کتاب همراه با تصاویری باشد که به خیال کودک نزدیک هستند. این کار باعث میشود درک کودک از موضوع آسانتر شود.
شعرهای کتاب ترانه بلوط، دربارۀ طبیعت و زیباییهای آن است و با زبانی لطیف تلاش کرده است توجه کودکان را به زنده بودن گیاهان و درختان و روح داشتن آنها جلب کند. مثلاً در شعر کاکتوس سبز از زیبایی و نکات دوستداشتنی این گیاه تیغدار میگوید یا در شعر علف هم روح دارد از زیر پا له کردن علفها و نادیده گرفتن آنها میگوید. بارش باران را به ملودی زیبای موسیقی تشبیه کرده است و توجه کودکان را به دو مفهوم مهربانی و شکرگزاری جلب کرده است. صفحههای رنگارنگ کتاب با نقاشیهای بامزه و دلنشین برای کودکان جذاب خواهد بود.
خواندن کتاب ترانه بلوط را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به کودکان دوستدار شعر پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب ترانه بلوط
«پر از خار و پر از تیغ