معرفی و دانلود کتاب انجیل به روایت جلیل + خلاصه رایگان

۲.۸(از ۵ امتیاز)
جلیل صفربیگی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب انجیل به روایت جلیل

جلیل صفربیگی( -۱۳۵۲) شاعر است. در بخشی از سروده‌های این مجموعه شعر می‌خوانیم: «می‌آیی و آب می‌شود تب‌هایم مهتاب تمام می‌شود شب‌هایم لب بر لب تو گذاش... بیدار شدم طعم گس بوسه می‌دهد لب‌هایم» «کم نامه خاموش برایم بفرست از حرف پرم، گوش برایم بفرست دارم خفه می‌شوم در این تنهایی لطفا کمی آغوش برایم بفرست» «این شعر چه نقش و آب و رنگی شده است انگار که حک به روی سنگی شده است بیت لب من به روی بیت لب تو به به! چه رباعی قشنگی شده است»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب انجیل به روایت جلیل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:انجیل به روایت جلیل
قیمت کتاب:۲۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه شعر امروز

پناه
۱۳۹۸/۱۱/۱۲

متوسط بود . خیلی دوستش نداشتم . . بیهوده در اضطراب ماندیم همه . در تاب و تب عذاب ماندیم همه . این ساعت زنگ خورده هم زنگ نزد . عشق امد و رفت ک خواب ماندیم همه .

محمدحسین
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۵/۰۱

این کتاب به یه ویراستاری و صفحه‌آرایی اساسی نیاز داره. هم از انتشارات سپیده باوران و هم از برنامهٔ طاقچه بعید بود کتابی رو که این‌قدر آشفته‌ست، منتشر کنند.

مطمئن نیستم.
۱۳۹۸/۰۲/۱۰

متوسط بود. انتظار شعرهای قوی تری رو داشتم. ولی شعرهای دونفره و عشقولانه خوبی داشت...

S
۱۳۹۵/۰۸/۲۶

بسیار زیبا و شگفت انگیز

بریده‌هایی از کتاب

امیری حسین
از دست زمانه تیر باید بخوری دائم غم ناگزیر باید بخوری صد مرتبه گفتم عاشقی کار تو نیست بچه! تو هنوز شیر باید بخوری
پناه
یک عمر فقط کهنه و نو شد دل من در بین زباله ها ولو شد دل من له گشت به زیر پایتان، رهگذران! در شهر شما پیاده‌رو شد دل من
امیری حسین
امروز بیا چکامه‌ات را بنویس با دست خودت ادامه‌ات را بنویس حالا بلدم چطور بازی بکنم ای عشق! تو فیلم‌نامه‌ات را بنویس
مادربزرگ💝
یک بار نه صد بار نه هر بار نفهمید انگار نه انگار... نه! انگار نفهمید فریاد زدم داد زدم دوستتان دا... یک عمر به در گفتم و دیوار نفهمید
مادربزرگ💝
بیهوده در اضطراب ماندیم همه در تاب و تب و عذاب ماندیم همه این ساعت زنگ‌خورده هم زنگ نزد عشق آمد و رفت و خواب ماندیم همه
امیری حسین
انگار که در سرم تکاپویی هست آشفتگی و شور و هیاهویی هست چندی است که سخت از خودم می‌ترسم در جیب کتم همیشه چاقویی هست
دارم خفه می‌شوم در این تنهایی لطفاً کمی آغوش برایم بفرست
دل بی تو درون سینه‌ام می‌گندد غم از همه سو راه مرا می‌بندد
یك رهگذر
عمری است شبانه روز لبهایت را... لب باز نکن هنوز لبهایت را... نه! سیر نمی شوم به چندین بوسه بر روی لبم بدوز لبهایت را