معرفی و دانلود کتاب هنوز سالم است + خلاصه رایگان

انتشارات:
عهد مانا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هنوز سالم است

کتاب هنوز سالم است نوشته نرجس شکوریان فرد جلد چهارم از مجموعه کتاب از او است. این کتاب به قصه‌ی مادر شهید محمدرضا شفیعی می‌پردازد.

انتشارات عهد مانا در تلاش است تا با همکاری نویسندگان حرفه‌ای و توانا کتاب‌هایی در معیار و استاندارد ملی و بین‌المللی تولید کند. این انتشارات قصد دارد برای گروه‌های مختلف سنی و خانواده‌های فرهیخته ایرانی آثاری متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی منتشر کند تا خوانندگان با خیال راحت به کتاب بروند.

کتاب‌های عهد مانا زیرنظر متخصصان باتجربه منتشر می‌شود و علاوه‌بر سرگرمی و لذت مطالعه آموزش و تربیت را هم به همراه دارد. خواننده‌ی ایرانی بعد از مطالعه کتاب می‌تواند با نگاهی بازتر نسبت به مسائل در جامعه زندگی کند.

مجموعه کتاب از او به زندگی شهیدان می‌پردازد و روایت زندگی آنان را با خواننده امروز که از دنیای این بزرگواران دور است به اشتراک می‌گذارد.

خواندن مجموعه از او را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب‌ها را به علاقه‌مندان به زندگی شهدا پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هنوز سالم است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:هنوز سالم است
قیمت کتاب:۳۳۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه از او

saleh sadri
۱۴۰۳/۰۳/۰۳

من نسخه چاپی این کتاب رو خوندم . زندگی‌نامه شهید محمد رضا شفیعی ،شهید نوزده ساله ای که جنازه ی او ۱۶سال بعد از شهادت کاملا سالم به میهن بازگشت به قلم روان و گیرای خانم شکوریان فرد . توصیه میشود .

hope
۱۴۰۲/۰۱/۰۳

یه کتاب ساده ، خلاصه و روان ؛ یه ساعته میتونید تمومش کنید :) در عین حال خیلی خیلی تاثیرگذار و شیرینه...🍯 درمورد "زندگی نامه شهید محمدرضا شفیعی" هست ممکنه قبلا راجبشون داستان هایی رو شنیده باشید ؛ با این کتاب به صورت...بیشتر

mohaddese
۱۴۰۰/۰۷/۰۸

کوتاه و زیبا...

۱۳۹۹/۰۸/۲۹

خییییلی زیبا و برای همه سنین عالی

بریده‌هایی از کتاب

farnaz
«السلام علیک یا اباعبدالله الحسین. حسین‌جان، ارباب من، سلام!»