کتاب پنهان در برف
معرفی کتاب پنهان در برف
کتاب پنهان در برف نوشته سیدمحمد میرموسوی است و نشر عهد مانا در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است. این کتاب در یک روز برفی و در فضایی روستایی میگذرد؛ جایی که دوستی، فقر، وسوسه و شرم در کنار هم قرار میگیرند. ماجرا با شوق شکار چند پرنده آغاز میشود، اما کمکم به آزمونی برای صداقت و رفاقت تبدیل میشود. نویسنده باتکیهبر جزئیات زندگی روزمره، سرمای زمستان و تنگنای معیشت، موقعیتی میآفریند که در آن انتخابهای کوچک پیامدهایی بزرگ دارند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب پنهان در برف اثر سیدمحمد میرموسوی
کتاب پنهان در برف، نوشتهی سیدمحمد میرموسوی، داستانی با حالوهوایی روستایی است که فضاسازی خاصی دارد؛ محیطی پوشیده از برف، سرما، تنگدستی و انتظار. داستان از زبان پسری نوجوان روایت میشود که همراه با دوستش، غلامرضا، در یک روز کولاکی، از مدرسه بازمیگردد و بهتدریج وارد ماجرایی میشود که در ظاهر ساده است، اما لایههای عاطفی و اخلاقی عمیقی دارد. در کنار خط اصلی داستان، زندگی روزمرهی خانواده و روستا نیز به تصویر کشیده میشود؛ از بخاری هیزمی و دوغآش گرفته تا نگرانی برای خوراک، بیماری و کمبود گوشت. همین جزئیاتْ تصویری ملموس از زندگی در تنگنای معیشت ارائه میدهند.
کتاب پنهان در برف علاوهبر روایت یک ماجرای ساده، بر کشمکش درونی شخصیتها و رابطهی میان دو دوست تمرکز دارد. برف در این داستان فقط پسزمینهی حوادث نیست؛ هم زیبایی میآفریند، هم سختی، هم فرصت و هم لغزش. سیدمحمد میرموسوی با بهرهگیری از گفتوگوهای معمولی، واژههای محلی و توصیفهای دقیق، داستان را باورپذیر و زنده کرده است. حضور شخصیتهایی مانند مادر و عمهبلقیس، در کنار حیوانات و پرندهها، به روایت بُعدی انسانیتر میبخشد و نشان میدهد که داستان فقط دربارهی شکار نیست و از وجدان، نیاز و همدلی نیز سخن میگوید. در پایان، آنچه بیش از هر چیز در ذهن خواننده میماند موقعیتی است که انسان باید میان منفعت شخصی و وفاداری یکی را انتخاب کند.
خلاصه داستان پنهان در برف
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
در کتاب پنهان در برف، راوی نوجوان همراه با دوستش، غلامرضا، در یک روز برفی تصمیم میگیرد برای شکار پرندهها تله بگذارد. پشت این تصمیم، هم شوق و هیجان کودکانه وجود دارد و هم نیازی واقعی، زیرا خانوادههایشان با فقر، بیماری و کمبود مواجه هستند. دو پسر با امید و اشتیاق، در برف و سرما پیش میروند و به یکدیگر قولِ شراکت و راستگویی میدهند، اما با گرفتارشدن نخستین پرنده، وسوسه آرامآرام خود را نشان میدهد. از همینجا، داستان از یک ماجراجویی کودکانه فاصله میگیرد و به آزمون وجدان، دوستی و شرم تبدیل میشود.
چرا باید کتاب پنهان در برف را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب پنهان در برف را میتوان اینطور خلاصه کرد:
این داستان رابطهی میان فقر، نیاز و انتخاب اخلاقی را در موقعیتی ملموس به تصویر میکشد.
فضای روستایی و زمستانی کتاب با جزئیاتی دقیق ترسیم شده و داستان را باورپذیر میکند.
خواننده با کشمکش درونی نوجوانی روبهرو میشود که میان نیاز، وسوسه و وفاداری به دوستش گرفتار شده است.
استفاده از واژهها و اشارههای محلی بافت فرهنگی داستان را پررنگتر کرده است.
این اثر نشان میدهد که چگونه یک اتفاق کوچک میتواند به آزمونی برای صداقت، مسئولیتپذیری و رفاقت تبدیل شود.
خواندن کتاب پنهان در برف را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب پنهان در برف به این گروهها پیشنهاد میشود:
علاقهمندان به داستانهای روستایی که به جزئیات زندگی روزمره و فرهنگ بومی علاقه دارند.
خوانندگانی که به داستانهای شخصیتمحور با محوریت دوستی و انتخابهای اخلاقی علاقه دارند.
کسانی که میخواهند داستانهایی دربارهی کودکی، تنگنای معیشت و تصمیمهای دشوار بخوانند.
مخاطبانی که از داستانهایی با فضای زمستانی و حالوهوای احساسی استقبال میکنند.
خوانندگانی که دوست دارند با واژهها، اصطلاحها و نشانههای محلی در یک داستان آشنا شوند.
بخشی از کتاب پنهان در برف
«وزش شدید و هوهوکنان باد که درختان را کلافه کرده بود، و حرکت پر شتاب ابرهای سیاه، و سوزو سرمای خشک نشان میداد که حال و احوال آسمان خراب است و زود به هم میریزد.
غلامرضا که معلوم نبود در چه فکری است دیروز چندبار به من گفت، دعا کن برف ببارد، آن هم چه برفی! بعد ببین من چه برنامههایی دارم و بیا عشق کن!
حرفش همچنانم توی ذهنم بود. چه برنامهای؟!
نمی دانم از دعای او بود یا من که از نیمههای شب هوا دلپیچه گرفت و سخت درهم پیچید و برف شدید و پرحجمی شروع شد به باریدن. و حالا هنگامه کرده و همه جا کُپه شده بود.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب پنهان در برف و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | پنهان در برف |
| حجم فایل کتاب | ۱.۱۹ مگابایت |
| شابک | ۹۷۸۶۲۲۴۶۵۴۳۳۵ |
| تعداد صفحهها | ۴۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۰۰۰۰ تومان |
سلام ممنونم از تهیه کننده این کتاب خیلی کتاب خوبیه توصیه میکنم بقیه این کتاب را بخوانند و لذت ببرند