معرفی و دانلود کتاب دو استکان عرق چهل گیاه + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر چشمه

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دو استکان عرق چهل گیاه

کتاب دو استکان عرق چهل گیاه نوشته علیرضا راهب است. راهب شاعر، ترانه‌سرا، نویسنده و منتقد ادبی بود. اشعار او روایتی تازه از زبان و تصویر است که خواننده را از دنیای تکراری امروز جدا می‌کند و با خود به دنیای تازه‌ای می‌برد.

دنیای تجربه‌های شعر دنیای متفاوتی است که فرصت تازه ای به خواننده می‌دهد او را با خود به دنیای تازه‌ای می‌برد. علیرضا راهب متولد  ۲۷ دی سال ۱۳۴۶ در تهران بود که در ۵ تیر ۹۹ بر اثر ابتلا به بیماری همه‌گیر کرونا در گذشت. او مدت‌ها مدیر انجمن ادبی ونداد بود.

خواندن کتاب دو استکان عرق چهل گیاه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

نه درخت، درخت

نه دریا، دریا

این قلب هم دیگر نمی‌تواند قلب باشد

که به تو بخشیده بودمش

سیگار مردی دیگر را در آن خاموش کرده‌ای!

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دو استکان عرق چهل گیاه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدو استکان عرق چهل گیاه
فرمت کتابEPUB

F.Doryab
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۲

اشعار واقعا زیبا و دلنشین بودن.

بریده‌هایی از کتاب

bud
حالا تو بخند خنده ابتدای فراموشی است!
کتاب‌ها مرا صدا می‌زنند...
ما غذا را با غصه‌های تمام جهان می‌خوریم و سیر می‌شویم
ای کاش آسمان بودم حتا اگر تنها یک پرنده در من پر می‌زد
دیگر برای همقد شدن با اهالی زمین خودم را هرس نخواهم کرد
bud
تقدیر نانوشته‌ترین وهم آفرینش است این را از تکه‌ای آهن آموختم خمپاره‌ای که هرگز عمل نکرد
Aika
ای کاش آسمان بودم حتا اگر تنها یک پرنده در من پر می‌زد
Fact finder
ما برای حفظ تصاویر مضحک اجدادمان دیوار را به رسمیت شناختیم!
bud
طبیعت این فصل این‌طوری‌ست که در باغچهٔ خانه‌ام بذر می‌کارم از آن‌سوی زمین سبز می‌شود
bud
از کلاغ‌ها و گربه‌ها هم کاری برنمی‌آید من اما، به دریا تکیه داده‌ام و در خوابی عمیق و متلاطم نهنگ می‌شوم
bud
جنگل ردپای باران است ویرانه ردپای توفان من ردپای توام همیشه پشت در خانه‌ات تمام می‌شوم