کتاب طنز پس کوچه
معرفی کتاب طنز پس کوچه
کتاب طنز پس کوچه، نوشتهی ابراهیم رها، یک فرهنگ لغات فارسی طنزآمیز است که برای کلمات و عبارات، معناهای طنزآمیز و کنایههای خواندنی نوشته است.
دربارهی کتاب طنز پس کوچه
کتاب طنز پس کوچه یک اثر خواندنی و جذاب از ابراهیم رها، نویسنده و طنزپرداز ایرانی است. علی میرمیرانی که با نام هنری ابراهیم رها مینویسد، در کتاب طنز پس کوچه اثری جالب آفریده است؛ یک فرهنگ لغت طنز. در حقیقت تمام کلمات و عباراتی که در کتاب طنز پس کوچه پیدا میکنید، به صورتی طنزآمیز و کنایی معنا شدهاند. این اثر از دو جهت قابل خواندن و تامل است. یکی اینکه با طنز نویسنده و دیدگاه او، قطعا خنده به لبانتان میآید و دیگر کنایههای ظریفی که با خواندنش، احساس میکنید افراد همفکر و همدغدغه با شما هم هنوز در دنیا وجود دارند.
کتاب طنز پس کوچه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
دوستداران کتابهای طنز از مطالعه کتاب طنز پس کوچه لذت میبرند.
دربارهی ابراهیم رها
ابراهیم رها، نام هنری علی میرمیرانی، فیلمنامهنویس و طنزپرداز ایرانی است. ابراهیم رها، متولد بیستم آبانماه ۱۳۵۰ است. او که یکی از نویسندگان پرکار است، با پنج اسم مختلف قلم زده، که از میان آنها، شاخصترین نام، ابراهیم رها است. با سه اسم جایزه برده و با دو اسم کتاب مینویسد. نکتهی جالبتر اینکه هر کدام از این اسمها، نثری مجزا، قلم، دیدگاه و اهداف مجزایی دارند. او دو کتاب صوتی نیز دارد که در میان دوستداران کتابهای صوتی، از آنها استقبال خوبی به عمل آمده است. به لهجهی سپیدار که نوشته خود اوست و داش آکل از صادق هدایت.
بخشی از کتاب طنز پس کوچه
آب: معنایش بین مایهٔ حیات تا علف خرس در نوسان است. ما جماعتِ این سامان را عقیده بر این است که هر قطرهٔ بارانی که احیاناً ببارد صاف میرود توی لولهٔ آب خانهٔ ما از این جهت برای شستن یک گیلاس هفده لیتر آب را به دستان پر توانِ یوری گاگارین میسپاریم و ککمان هم نمیگزد.
هاشدواُ (H۲ O) به لحاظ شیمیایی پیوند یک اکسیژن است با دو ئیدروژن که البته محل اشکال است که یک اکسیژن رفته در آن واحد همزمان با دو ئیدروژن پیوند ایجاد کرده. البته امیدواریم اکسیژن نرینه باشد و نه بالعکس که آنوقت هیچجوره نمیشود سروته ماجرا را همآورد و رسماً بیآب میمانیم.
مایعی است گوارا برای رفع تشنگی که ما در یک اقدام گروهی و مانند وظیفهای ملی میهنی آن را در اسرع وقت به فاضلاب تبدیل میکنیم.
گویا ایرانیان پس از آن که جهانیان از آنها سؤال کردهاند چرا آب را فاضلاب میکنید و ایضاً بر پرسش ابرام ورزیدند که آخه این چه کاریه؟ پاسخی عالمانه دادند که فاضل در کلامِ ما به معنای بسیار داناست و ما بدانجهت آب را به جدِّ تمام فاضلاب میکنیم که اشاعهٔ فرهنگ و علم و دانایی کرده باشیم و آبی چنین فاضل را شما در پاریس و لندن هم نخواهید یافت که ما آن را در سیفونمان به عمل میآوریم فراوان!
آب از جمله لغاتی است که به پیشوپسِ آن بسیار افزودهاند و استفاده کردهاند ازاینرو باید لغت بیغیرتی باشد. در طول تاریخ و در همهٔ جغرافیا عده ای را گمان بر این بوده و هست که نمیتوان از آب گذشت و هراس تردامنی داشت. عدهای هم در مقابل اعتقاد داشته اند که دامن را گشت ارشاد میگیرد و کلِ این حرف بلاموضوع است. البته ما فکر میکردیم گشت ارشاد جز میادین و خیابانها حداکثر تا همان کاخ جشنوارهٔ فستیوال فیلم فجر میآید و نمیدانستیم گسترهٔ عملش تا وسط کتاب لغت هم آمده. یادمان باشد در مورد شال و روسری و مانتو چیزی ننویسیم.
آب در طول تاریخ مورد سرقت هم واقع شده. به همین دلیل حیوانی شبیه مارمولک، آبدزدک نامیده شده است. ما میپنداشتیم آبدزدک به نوعی بابک زنجانی مارمولکهاست. بعد که ماجرای دوازدههزار میلیارد و ... را شنیدیم دانستیم خود بابک زنجانی هم میان این اختلاسها آبدزدکی بیش نیست!
باریک بینی و طنز اجتماعی جذابی داره
اولا طنز قوی نداره و خیلی بیمزهست فقط یه مشت خرده فروایش انتقادی بود که در واقع خیلی جاها هم حرف بی ربط میزنه من که لذت نبردم
دانلود داره
طنز خوبی داشت هم نیش داشت و هم نوش
چه دشمنی با دولت نهم و دهم دارد!!!!!
بیشتر کتابی سیاسی در جهت تخریب احمدی نژاد هست تا طنز دو حالت داره یا میخواسته مجوز چاپ از دولت بعدی بگیره یا این که از حزب مقابل پول گرفته این کتابدر قالب طنز بنویسه وگرنه طنز اجتماعی نیست