کتاب گوزن و گوسفند در سرزمین عجایب
خواندن نظراتمعرفی کتاب گوزن و گوسفند در سرزمین عجایب
« گوزن و گوسفند» یک داستان کمدی مصور برای بزرگسالان است.
گوزن و گوسفند دو دوست هستند که در تهران و اطراف میدان ولیعصر زندگی و در یک رستوران در حوالی پارک ملت کار میکنند. یک شب، هنگام برگشت از رستوران به خانه در اتوبوس بی. آر. تی ایستگاه نیایش اتفاق عجیبی میافتد. پسر دستفروشی به آنها یک دانه لوبیا میدهد و میگوید آن را بکارند. آنها لوبیا را میگیرند و از اتوبوس بیرون میاندازند و ماجراهای عجیب غریبی برایشان اتفاق میافتد:
«یعنی من آرزو دارم یه بار برسیم به ایستگاه نیایش چراغ سبز باشه! نیم ساعته چراغ قرمزش!!! همین فردا میرم میگردم یه رستوران پیدا میکنم پایین ایستگاه نیایش، می ریم اونجا کار میکنیم و دیگه از این چراغ قرمز هم خلاص میشیم. تو هم هر شب که پشت این چراغ میمونیم همینو میگی و چراغ که سبز میشه و رد میشیم، فراموش میکنی. راست میگی؟! یادم نمیاد. کم حافظه شدم چقدر!»
داریوش رمضانی متولد ۱۳۵۵ کاریکاتوریست است. او فعالیت در زمینه کاریکاتور را از سال ۱۳۶۹ آغاز کرد. رمضانی تحصیل کرده کارشناسی عمران است.
از این هنرمند پیش از این کتابهای «مورچه کوچولوی تنها»، «لطفاً بیدارم نکن»، «گوزن هم گوزنهای قدیم» و... منتشر شده است.
مورد عجیب بلع اشیای ضروری
دفتر خاطرات حیواناتعلیرضا غفاری
کشکول تحت ویندوزاحمد اکبرپور
سوسه؛ گزیده شعر طنز امروز خراسانمجید نظافت
نقطه ته خطمهرداد صدقی
پاندای محجوب بامبو به دست با چشمهایی دور سیاه، در اندیشهی انقراضجابر حسینزاده نودهی
احکام الاسلام (هوسایی)سیدمرتضی عسگری
ژاژ نامهآیدین سیار سریع
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
بانمک بود مثل یه پیام بازرگانی تو چند دقیقه میشه خوند و لذت برد
بدکش نبود
قبلا چندتا کتاب از مجموعه جهان تازهدم نشر چشمه خوندم و واقعا کتابای جذابی بودن. ولی این یکی به شدت ضعیف بود.
کارهای آقای رمضانی رو پیگیری می کنم. این کتاب داستان گوزن و گوسفندی هست که نماد شهروندان جامعه هستند و به سرزمینی می رن که با استفاده از مرغ تخم طلا تمام مشکلانشون رو حل می کنند . می تونست داستان قوی