کتاب کیمیاخاتون
معرفی کتاب کیمیاخاتون
کتاب کیمیا خاتون نوشته سعیده قدس به روایت زندگی جذاب دخترخواندهی مولانا جلالالدین بلخی میپردازد و جلوههای تازهای از زندگی شمس و مولانا را به خواننده معرفی میکند. جلوههایی که بیشتر جنبه داستانی دارند تا حقیقی.
درباره کتاب کیمیا خاتون
در این کتاب با پرداختی رمانتیک که در فضایی شاعرانه جان گرفته و نویسنده ضمنِ سعی در وفاداری به واقعیات تاریخی ماجرا و حال و هوای زمان و مکان قصه، خیالپردازانه یکی از پیچیدهترین و اسرارآمیزترین روابط عاشقانه که در زمان خود قونیه را به آشوب کشید و شمس نیز خود در جای جای مقالات به آن اشاره نموده است را به تصویر میکشد. سعیده قدس از مؤسسان مؤسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک) است. او نویسنده چندین کتاب نیز بودهاست. وی در فهرستی که روزنامهی وال استریت ژورنال برای ۵۰ زن برتر سال ۲۰۰۸ معرفی کرد و با رتبه ۴۵ یکی از معرفیشدگان بود. همچنین او نویسندهی رمان تاریخی موفق «کیمیا خاتون» است که از سال نشر ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۹۱، بیست و پنج بار تجدید چاپ شدهاست. گفتنی است کتاب صوتی کیمیاخاتون نیز با صدای پروین محمدیان تولید و منتشر شده است.
خواندن کتاب کیمیا خاتون را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب را به تمام علاقهمندان به داستان تاریخی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کیمیا خاتون
هنوز مادرم تنها مشاورم بود. بیآنکه نیازی به توضیح زیادتر ببینم، از او پرسیدم: مادر! اگر با یکی قهر کرده باشیم و بعد گناهش را بخشیده باشیم و بخواهیم با او آشتی کنیم، باید چه کار کنیم؟ مادرم کمی فکر کرد و با لبخندی پروقار و بزرگ منشانه گفت: تا ببینیم کی هست! گفتم کسی که نمیخواهم اسمش را بگویم. ابن بار لبخندی پر معنیتر صورت پف کردهاش را که دانسته بودم عارضهی آخرین روزهای بارداری است، روشن کرد و با تکان سر گفت: بستگی به اهمیت آن دوست و موضوع دارد... اگر خیلی مهم باشد پیش ما اکدشانیها رسم است که طرهای از گیسوانمان را با رشتهای طلا یا نقره میبافیم و برایش میفرستیم.
در راه احساس غریبی داشتم. دلم میخواست زار بزنم. فکر میکردم همه، به خصوص بهاءالدین و کرامانا بدجوری نگاهم میکنند. از علاءالدین که مقصر اصلی بد حالیام بود و همه اتفاقات زیر سر او بود نفرت داشتم و ابدا نگاهش نمیکردم. وقتی میدیدم زنجرهها (جیرجیرکها) به جایم زار میزنند و آسمان غروب را در طول راه میانبازند، لذت غمگینانهای میبردم. صدا، صدای حال من بود: بیمعنی و مبهم و غمانگیز و بیآغاز و فرجام.
توی توضیحات کتاب اومده که این کتاب رو به چه کسانی پیشنهاد میکنید و پاسخ داده شده که به همه افرادی که به تاریخ علاقمندند! در ابتدای توضیحات کتاب هم گفته شده که این ماجرا بیشتر داستانیست تا واقعیت! خب
این کتاب به هیچ عنوان درست نیست... خانم سعیده قدس با خشم و کینه این کتاب رو نوشته و مبنای تاریخی ندارد. بهتره جای این داستان سیاه، ملت عشق رو دوبار خوند، هردوتاش تخیلیه... چه بهتر که کتابی که حال روح
نویسنده مغرضانه نگاشته... چطور با شمس و کیمیا و مولانا در دنیای واقعیت مواجه خواهد شد و پاسخ خواهد داد؟ واقعا متاسفم.... غرض ورزی تا چه حد
تنها نکتهی مثبتی که میتونم بگم از خوندن این کتاب عایدم شد، دید جدیدی از زندگی فلاکت بار زن در اعصار گذشته بهم داد که واقعاتراژدی طور بوده.
من از این نویسنده محترم گله دارم که الیف شافاک یک ترک در ملت عشق شمس را یک عارفی که چشم سوم دارد و آینده انسانها را میبیند و به ماوراء الطبیه دسترسی دارد معرفی میکند و یک ایرانی را
با توجه به آثار دیگری چون پله پله تا ملاقات خدا و کتاب من آن توام مرا به من باز مده و ..... تصویری که از شمس در این کتاب وجود داره کمی متفاوت و حتی کمتر دوست داشتنی هست من
اگردوست داریدکتابی زیبا ودلنشین توامباوواقعیت که ازمنابع واقعی ودرست استفاده شده ونویسنده مولوی راکاملابلداست کتاب”رومی”رامطالعه کنید..کتاب نه تنها مولوی را معرفی میکندبلکه ادرس های درست ازتاریخ،ادبیات وشخصیتهاییکه مولانا تحت تاثیرشان بوده به خواننده منتقل میکند.
هم این کتاب وهم کتاب ملت عشق رو توصیه می کنم بخوانید چون هر دو کتاب از زاویه دید های مختلف نوشته شده است نکته آخر اینکه این کتاب تناقض هایی با کتاب ملت عشق داره برای نمونه در این
این کتاب حدود ۱۰ سال پیش خوندم .. جذاب بود اما غم انگیز 😁 برای من نوجوان ۱۳ سال اون روزا حس منفی شدید تا مدت ها داشتم
من کتاب روخوندم..این کتاب اون روی سکه است ...هیچ کس نمیتونه تاثیر شمس روی مولانا رو نادیده بگیره...همچنین اشعار جهانی مولانا که برای خوندن هر خط اش باید دایره المعارفی داشته باشی....اتفاقا نویسنده ی داستان خانم سعیده قدس کم کسی