دانلود و خرید کتاب عشق و سلطنت موسی نثری‌همدانی

انتشارات:انتشارات پر
امتیاز:
۴.۳از ۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب عشق و سلطنت

از اولین رمان‌های تاریخی ایران که به قلم توانای استاد موسی نثری همدانی نگاشته شده و باب نوشتن رمان‌های تاریخی به زبان عامیانه را گشوده است. این کتاب زندگی پرشگفت کوروش کبیر از بدو تولد، عشق، ازدواج، جنگ‌ها، فتوحات، به سلطنت رسیدن، فتح بابل و منشور کوروش تا ارتباطش با دانیال پیامبر(ع) را به همراه زندگی چندی از سرداران بزرگ کوروش به صورت داستانی بلیغ و شیوا بیان نموده است.
Dr.MIP™❣
۱۳۹۵/۰۲/۱۹

یکی از بهترین رمانهای تاریخی بود که خوندم ، به همه توصیه میکنم ؛ وقت زیادی نمیبره ولی واقعا ارزشش رو داره

Marjan
۱۳۹۸/۰۹/۰۲

من زیاد کتاب تاریخی نمیخونم و این تنها رمان تاریخی هست که خوندم اما با وجود این که از تاریخ خوشم نمیاد این کتاب خیلی برام جذاب بود و ازش خوشم اومد البته اونی که من خودم قیمتش حدود ۶۰.

- بیشتر
۱۴۰۰/۰۲/۱۳

داستان پردازی بسیار ضعیف، ادبیات بسیار ضعیف همه چیزو الکی کش داده مخصوصا جاهای بی خاصیتو، زیادی تخیل کردی نویسنده و در حد رمان های زرد شده این رمان نه رمان تاریخی

نمی‌خری دو جهان را به گوشه چشمی زحال گوشه‌نشینان کجا خبر داری؟
hananeh
اکنون چهار ماه از عید نوروز می‌گذرد و به عید مهرگان دو ماه تمام مانده است
خیر کثیر
شهر شوش که اکنون از آن جز خرابه‌ها و تل‌های خاک چیزی باقی نمانده است در نزدیکی شوشتر کنونی در سمت چپ رود کرخه واقع بود و از
fatemeh1991
اکنون ملت ما در مقطعی از تاریخ ایستاده است که در تهاجم انواع فرهنگ‌هاست که به ضرب و زور تکنولوژی قصد تحمیل آن را دارند و اگر به گذشته شکوهمند خویش باز ننگریم و خود را بی‌ریشه بدانیم، بی‌تردید تندبادی که وزیدن گرفته، ما را چون توده خاشاکی از جای برخواهد کند و در ورطه فراموشی خواهد افکند
او می‌رود و منش ز دنبال چون سایه اسیر آفتابم
hananeh
اهالی پارس و مد ملتی نیستند که زیر بار فرمان یک پادشاه دیگری بروند و مطیع اجنبی شوند