کتاب الو... اینجا پدری به قتل رسیده!
معرفی کتاب الو... اینجا پدری به قتل رسیده!
الو... اینجا پدری به قتل رسیده نام رمانی است از رضا فیاضی، هنرمند شناخته شده سینما و تلویزیون. فیاضی علاوه بر بازیگری و حضور در عرصه هنرهای نمایشی نویسندهای خوش ذوق است و قلمی دوست داشتنی و جذاب دارد. شاید بتوان گفت این رمان مهترین و بهترین کتاب منتشر شده رضا فیاضی است.
درباره کتاب الو... اینجا پدری به قتل رسیده
الو... اینجا پدری به قتل رسیده یک رمان جنایی و روایت قتل پدری به دست دخترش است. توجه به جزئیات و روایت هوشمندانه از نکات برجسته این رمان است. رضا فیاضی در این اثر جسورانه به سراغ سوژهای اجتماعی رفته و آن را به شکلی تاثیرگذار و جذاب روایت کرده است.
عشق، خیانت، خشونت و مسائل زنان در جامعه ایرانی از مسائل اصلی مطرح شده در این رمان است که به خوبی در کنار یکدیگر قرار گرفته و پیش رفتهاند.
خواندن کتاب الو... اینجا پدری به قتل رسیده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقمندان به داستانهای ایرانی به ویژه با موضوعات اجتماعی و جنایی را به خواندن الو... اینجا پدری به قتل رسیده دعوت میکنیم.
بخشی از کتاب الو... اینجا پدری به قتل رسیده
هیچ چیز از چشم من پنهان نمیماند. به قول رفقایم من جمال هزار چشم و هزار گوشم. مورچه به هوا بپرد میفهمم. چه برسد به یک پشه. من ختم روزگار بودهام به ایام خودم. بارها گنجشک را رنگ کرده به جای قناری به مردم فروختهام. من در این هشت سال جنگ ایران و عراق، نمک به جای شکر اعلا به دست خلقاله دادم و آنها به به و چه چه کردند و برای من و ایل و تبارم دعای خیر کردند. من صدها سگ و گربه و جک و جانور را ذبح کردم و به جای گوشت آهو به خورد مردم گرسنه دادم. خودم هم البته خوردهام. چه عیبی دارد. مگر این جماعت چشم بادامی که اینها را میخورند، چهشان شده است؟ رودل کردهاند یا از خود نسل کج و معوج به یادگار گذاشتهاند. میبینید که با این قد کوتاهشان بازار جهان را قبضه کردهاند و یک ابر قدرتی شدهاند که با آمریکا و روسیه رقابت میکنند. من مثل همین چینیها تمام رقبای خودم را از میدان به درکرده، خانهنشین کردهام. حالا این دخترک جلوی چشمان من آب زیر پوستش برود و تر گل و ورگل بشود، و دور از جان، من عین یابو نفهمم چه خبر است؟ هر روز یک جور چسان و فسان کند و برود با بوی فرندش راندوو بگذارد. مردم کوچه و بازار چه میگویند؟ لیچار بارم نمیکنند که دختر جمال پالونش کج است. من برای خودم اعتبار دارم تو این بازار. هنوز خان و خانواده دارم. از زیر بته که عمل نیامدهام. حاجی هم غلط کرده با هفت جدش که آخر عمری به زنش گفته مرا توی یک سبد دم مسجد پیدا کرده است. من تحقیق و تفحص کردم. تاریخ را زیر و رو کردم تا بالاخره شجره نامهٔ خودم را پیدا کردم. ریشه و اصل و نسب من به شیخ خزعل میرسد. مکتوب خواندهام اینها را. برای خودش حکایتها دارد که نقداً بماند. میگویند چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است. حرف باطل نزدهاند که حق مطلب را ادا کردهاند. میدهمش به فامیل خودم.
حجم
۲۴۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۶ صفحه
حجم
۲۴۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۹
تعداد صفحهها
۲۴۶ صفحه
نظرات کاربران
به به آقا جمال جمالی...خیلی برام جالب بود که رمانی از ایشون رو دیدم...امیدوارم مثل فیلمایی که ازتون دیدم دوست داشتنی باشه