معرفی و دانلود کتاب رئیس جمهور گم می شود + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب رئیس جمهور گم می شود

کتاب رئیس جمهور گم می شود

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب رئیس جمهور گم می شود

کتاب رئیس جمهور گم می شود نوشته بیل کلینتون و جیمز پترسون داستانی پرتنش از دل سیاست و امنیت در بالاترین سطح قدرت در آمریکا است. این کتاب با ترجمه بامداد بهنام به فارسی برگردانده شده و انتشارات کتاب مرو آن را منتشر کرده است. روایت از زاویه‌ی دید رئیس‌جمهور ایالات متحده دنبال می‌شود که در میانه‌ی یک بحران امنیتی بی‌سابقه و هم‌زمان زیر تیغ یک کمیته‌ی کنگره قرار گرفته است. ترکیب فضای پشت‌پرده‌ی کاخ سفید، بازی‌های حزبی، تهدیدهای تروریستی و عملیات مخفی، اثری سرشار از گفت‌وگو، کشمکش و تعلیق ساخته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب رئیس جمهور گم می شود

کتاب رئیس‌جمهور گم می‌شود یک تریلر سیاسی مهیج و پرفروش است که در سال ۲۰۱۸ توسط دو نویسنده منتشر شد: بیل کلینتون، چهل و دومین رئیس‌جمهور ایالات متحده و جیمز پترسون، پرفروش‌ترین نویسنده‌ی داستان‌های جنایی و تعلیق در جهان. داستان در زمان حال و در قلب واشنگتن دی.سی. می‌گذرد و قهرمان آن رئیس‌جمهوری فرضی به نام «دونکان وود» است که با چالشی بی‌سابقه روبرو می‌شود: یک تهدید سایبری مرگبار که می‌تواند زیرساخت‌های حیاتی آمریکا را فلج کند و میلیون‌ها نفر را به کام مرگ بکشاند. در همین حال، یک خائن در بالاترین سطوح دولت نفوذ کرده و رئیس‌جمهور که نمی‌داند به چه کسی می‌تواند اعتماد کند، تصمیم می‌گیرد تنها و مخفیانه عمل کند و ناگهان «ناپدید می‌شود». رسانه‌ها، کنگره، معاون رئیس‌جمهور و حتی همکاران نزدیکش هیچ نمی‌دانند کجاست و چرا.

کتاب رئیس‌جمهور گم می‌شود با لحنی فوری، سریع و پر از تعلیق نوشته شده است و فصل‌های کوتاه و ضرب‌آهنگ تند آن یادآور سبک کلاسیک جیمز پترسون است. اما آن‌چه این کتاب را از سایر تریلرهای سیاسی متمایز می‌کند، جزئیات واقعی و دست اولی است که بیل کلینتون به داستان اضافه کرده است: از نحوه‌ی برگزاری جلسات محرمانه در کابینه، تا زرنگ‌بازی‌های حزبی در کنگره، تا تشریفات دیدار با رهبران خارجی و همچنین هزینه‌های روانی و خانوادگیِ ریاست‌جمهوری. کلینتون تأکید کرده است که «بیش از ۹۵ درصد اتفاقات کتاب از روی تجربیات واقعی من در کاخ سفید نوشته شده» (هرچند شخصیت‌ها و ماجراها تخیلی هستند). رمان به موضوعاتی مانند تروریسم سایبری، فساد سیاسی، خیانت و بهای اخلاقی قدرت می‌پردازد. کتاب رئیس‌جمهور گم می‌شود بلافاصله پس از انتشار به رتبه‌ی یک فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز رسید و در کمتر از دو ماه بیش از یک میلیون نسخه فروخت. این رمان بعدها در سال ۲۰۲۱ دنباله‌ای با عنوان دختر رئیس‌جمهور (The President's Daughter) پیدا کرد که آن نیز با همکاری کلینتون و پترسون نوشته شد.

خلاصه داستان رئیس جمهور گم می شود

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

در کتاب رئیس‌جمهور گم می‌شود، جوناتان دانکن، رئیس‌جمهور آمریکا، در مرکز بحرانی چندلایه قرار گرفته است. از یک‌سو کمیته‌ی منتخب کنگره او را به‌خاطر تماس احتمالی با سلیمان سیندروک، رهبر گروه تروریستی پسران جهاد، زیر سؤال برده و او را متهم می‌کند که برای نجات این تروریست در الجزایر از نیروهای آمریکایی استفاده کرده است. از سوی دیگر، تهدیدی سایبری و پیچیده علیه زیرساخت‌های کشور در حال شکل‌گیری است که فقط حلقه‌ای بسیار محدود در کاخ سفید از جزئیاتش خبر دارند. کتاب رئیس‌جمهور گم می‌شود نشان می‌دهد دانکن چگونه ناچار است در برابر پرسش‌های کنگره سکوت کند و پشت عنوان «امتیاز قوه‌ی مجریه» پنهان شود تا عملیات محرمانه و تلاش برای خنثی‌کردن تهدید را لو ندهد. هم‌زمان، زنی با نام مستعار باخ، قاتلی حرفه‌ای، وارد آمریکا شده و برای مأموریتی که به بالاترین سطح قدرت گره خورده آماده می‌شود. کشمکش اصلی کتاب میان حقیقتی است که نمی‌توان گفت، سیاستی که می‌خواهد رئیس‌جمهور را ساقط کند و خطری که اگر مهار نشود، موجودیت کشور را هدف می‌گیرد.

چرا باید کتاب رئیس جمهور گم می شود را بخوانیم؟

کتاب رئیس‌جمهور گم می‌شود تصویری نزدیک از تنش میان امنیت ملی، سیاست حزبی و فشار رسانه‌ای ارائه کرده است. این اثر خواننده را وارد اتاق‌های بسته‌ی کاخ سفید، جلسات تمرینی بازجویی و ذهن مضطرب رئیس‌جمهور می‌کند و هم‌زمان با خط داستانی یک قاتل حرفه‌ای، تعلیق و هیجان را بالا نگه می‌دارد. برای دنبال‌کردن تصمیم‌های دشوار در اوج قدرت، متن مناسبی است.

خواندن کتاب رئیس جمهور گم می شود را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب رئیس‌جمهور گم می‌شود به کسانی پیشنهاد می‌شود که به داستان‌های سیاسی، تعقیب‌وگریزهای امنیتی و روایت‌هایی درباره‌ی پشت‌پرده‌ی قدرت در واشنگتن علاقه‌مندند. همچنین برای خوانندگانی مناسب است که از رمان‌های پرگفت‌وگو و پرتنش با محوریت تروریسم، جاسوسی و کشمکش‌های کنگره و کاخ سفید لذت می‌برند.

درباره نویسندگان

ویلیام جفرسون «بیل» کلینتون (متولد ۱۹ اوت ۱۹۴۶) چهل و دومین رئیس‌جمهور ایالات متحده بود که از ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱ در این مقام خدمت کرد. او در هوپ، آرکانزاس به دنیا آمد و پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه جرج تاون، بورس تحصیلی رودز را دریافت کرد و در دانشگاه آکسفورد تحصیل نمود و سپس مدرک حقوق را از دانشکده‌ی حقوق ییل گرفت. کلینتون قبل از ریاست‌جمهوری، به‌عنوان فرماندار آرکانزاس (۱۹۷۹-۱۹۸۱ و ۱۹۸۳-۱۹۹۲) خدمت کرد و جوان‌ترین فرماندار تاریخ این ایالت بود. دوران ریاست‌جمهوری او با رشد اقتصادی طولانی، توافق‌نامه‌ی تجارت آزاد نفتا (NAFTA) و درگیری‌های نظامی در بالکان همراه بود، اما همچنین با استیضاح به دلیل رابطه با مونیکا لوینسکی در سال ۱۹۹۸ لکه‌دار شد. پس از پایان دوره‌ی ریاست‌جمهوری، کلینتون از طریق بنیاد کلینتون (تأسیس ۲۰۰۱) به فعالیت‌های خیریه و بشردوستانه در زمینه‌ی سلامت، تغییرات آب و هوا و توسعه‌ی اقتصادی مشغول شده است. رئیس‌جمهور گم می‌شود اولین رمان اوست. کلینتون با هیلاری رادهام کلینتون (سناتور سابق و وزیر امور خارجه‌ی اسبق) ازدواج کرده و یک دختر به نام چلسی دارد.

جیمز برندن پترسون (متولد ۲۲ مارس ۱۹۴۷) نویسنده‌ی آمریکایی و پرفروش‌ترین نویسنده‌ی جهان در دو دهه‌ی اخیر است که در نیوبورگ، نیویورک به دنیا آمد. او تحصیلات خود را در کالج منهتن (لیسانس ادبیات انگلیسی) و دانشگاه وندربیلت (فوق لیسانس ادبیات انگلیسی) به پایان رساند و مدتی به‌عنوان مدیر ارشد خلاقیت در شرکت تبلیغاتی جی. والتر تامپسون کار کرد. پترسون نخستین رمان خود، پرنده‌ی تامسوم (۱۹۷۶) را در حالی که مشغول به کار بود نوشت، اما شهرت جهانی او با انتشار رمان در امتداد آمازون (۱۹۹۲) و سپس خلق شخصیت کارآگاه الکس کراس (با اولین رمان در امتداد میسوری در ۱۹۹۳) آغاز شد. پترسون به خاطر سبک خاص خود، فصل‌های بسیار کوتاه (گاهی یک صفحه)، دیالوگ‌های سریع و تعلیق بی‌امان، شناخته می‌شود. او از سال ۲۰۰۶ به‌طور رسمی به «کارخانه‌ی داستان» تبدیل شده و با نویسندگان دیگری همکاری می‌کند تا سالانه چندین کتاب منتشر کند. آثار او به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شده و بیش از ۴۰۰ میلیون نسخه فروش داشته است. پترسون رکورددار بیشترین کتاب پرفروش نیویورک تایمز (بیش از ۱۰۰ عنوان) است و در سال ۲۰۱۹ جایزه‌ی ادبی ادگار آلن پو را از انجمن نویسندگان داستان‌های جنایی آمریکا دریافت کرد. او در فلوریدا با همسرش زندگی می‌کند.

بخشی از کتاب رئیس جمهور گم می شود

«اینجا، روی صندلی‌ام، تنها هستم. نه دستیاری، نه وکیلی و نه یادداشتی. ملت آمریکا قرار نیست مرا در حال ردوبدل کردن حرف‌های درگوشی با یک وکیل، با دستی که روی میکروفن گذاشته‌ام و از خودم دورش می‌کنم تا شهادت بدهم، ببیند. قرار نیست خود را پنهان کنم، من نباید اینجا باشم و مطمئنم که دوست ندارم اینجا باشم؛ اما حالا اینجا هستم. فقط خودم، تنهای تنها؛ رئیس‌جمهور ایالات متحدهٔ آمریکا چهره‌به‌چهرهٔ جماعتی از اتهام زنندگان. درگوشه‌ای از اتاق، سه تن از دستیارهای ارشدم به تماشا نشسته‌اند: رئیس ستادم، کارولین بروک؛ دنی ایکرز، قدیمی‌ترین دوستم و مشاور کاخ سفید؛ و جنی بریکمن، جانشین رئیس ستاد کارکنان و مشاور عالی سیاسی‌ام. هر سه بدبین، اخمو و نگرانند. هیچ‌کدام از آن‌ها با این‌کار موافق نبودند. هر سه به‌اتفاق بر این باور بودند که با این‌کار بزرگ‌ترین اشتباه دوران ریاست جمهوری‌ام را مرتکب می‌شوم. حالا اینجا هستم. اکنون زمانش فرا رسیده، خواهیم دید که حق با آن‌ها بوده یا من. «آقای رئیس‌جمهور.» «آقای رئیس کنگره.» قاعدتاً در این وضعیت باید او را جناب آقای رئیس دادگاه خطاب کنم، اسامی زیادی برای خطاب کردن او وجود دارد؛ اما از آن‌ها استفاده نخواهم کرد. این جلسه می‌توانست با روش‌های زیادی شروع شود؛ یک سخنرانی خودستایانه از جانب رئیس مجلس که به اشتباه ممکن است یک پرسش تلقی شود، چند سؤال سبک و غیرجدی برای شروع جلسه، اما من به اندازهٔ کافی ویدئوهای لستر رودس را هنگام بازجویی از شهود قبل از اینکه رئیس کنگره شود، دیده‌ام، زمانی که او یک نمایندهٔ کنگرهٔ میانه‌رو در کمیته نظارت مجلس نمایندگان امریکا بود، می‌دانستم که او علاقهٔ شدیدی به شروع پرقدرت جلسه و اعمال فشار شدید بر شاهد از همان ابتدای کار دارد. او می‌داند ـ درواقع، بعد از سال ۱۹۸۸، وقتی که مایکل دوکاکیس اولین مناظره دربارهٔ مجازات اعدام را خراب کرد ـ که اگر همان ابتدا رقیبت را نابود کنی، دیگر کسی چیزی از باقی جلسه به یاد نخواهد آورد.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رئیس جمهور گم می شود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرئیس جمهور گم می شود
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهبیل کلینتون، جیمز پترسون
مترجمبامداد بهنام
انتشاراتانتشارات کتاب مرو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه ادبیات داستانی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.