کتاب رئیس جمهور گم می شود
معرفی کتاب رئیس جمهور گم می شود
رئیس جمهور گم میشود اثری مشترک از بیل کلینتون و جیمز پترسون است که در دستهی ادبیات داستانی و تریلر سیاسی قرار میگیرد. این کتاب با ترجمهی بامداد بهنام توسط انتشارات کتاب مرو بهصورت الکترونیکی منتشر شده است. داستان حول محور رئیسجمهور ایالات متحده میچرخد که درگیر بحرانی امنیتی و سیاسی میشود و باید با تهدیدهای داخلی و خارجی دستوپنجه نرم کند. روایت کتاب با نگاهی دقیق به سازوکارهای قدرت، سیاست و رسانهها، فضای پرتنش و پرابهام کاخ سفید را به تصویر میکشد. همکاری یک رئیسجمهور پیشین آمریکا با یکی از پرفروشترین نویسندگان تریلر، به این اثر رنگوبویی خاص داده است؛ ترکیبی از جزئیات واقعگرایانه و تعلیق داستانی که مخاطب را با خود همراه میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب رئیس جمهور گم می شود
رئیس جمهور گم میشود نوشتهی بیل کلینتون و جیمز پترسون، داستانی پرکشش و پرتعلیق در ژانر تریلر سیاسی است که وقایع آن در فضای سیاسی و امنیتی آمریکا رخ میدهد. کتاب با تمرکز بر شخصیت رئیسجمهور دانکن، او را در موقعیتی بحرانی قرار میدهد؛ جایی که باید همزمان با تهدیدهای تروریستی، فشارهای کنگره و رسانهها و بحرانهای شخصی روبهرو شود. روایت از زاویهی اولشخص رئیسجمهور پیش میرود و خواننده را به قلب تصمیمگیریهای دشوار و لحظات پرتنش سیاستورزی میبرد. ساختار کتاب با فصلهای کوتاه و دیالوگهای پرتنش، ضربآهنگ سریعی به روایت میدهد و همزمان لایههایی از روابط قدرت، وفاداری، خیانت و اخلاق را بررسی میکند. حضور شخصیتهایی چون مشاوران ارشد، اعضای کنگره و ماموران امنیتی، فضای داستان را چندلایه و پیچیده میکند. نویسندگان با بهرهگیری از تجربهی سیاسی و مهارت داستانپردازی، تصویری ملموس از پشتپردهی سیاست و امنیت ملی ارائه دادهاند.
خلاصه داستان رئیس جمهور گم می شود
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند! داستان رئیس جمهور گم میشود با رئیسجمهور دانکن آغاز میشود که در آستانهی یک بحران بزرگ امنیتی قرار دارد. کمیتهی منتخب کنگره جلسهای تشکیل داده تا دربارهی اقدامات و تصمیمات او در مقابله با تهدیدهای تروریستی تحقیق کند. دانکن باید در برابر نمایندگان کنگره، بهویژه رقبای سیاسیاش، پاسخگو باشد و همزمان با فشارهای رسانهای و افکار عمومی دستوپنجه نرم کند. در این میان، گروهی تروریستی به نام «پسران جهاد» با حمایت روسیه، حملاتی را در نقاط مختلف جهان ترتیب دادهاند و حالا تهدیدی جدی برای امنیت آمریکا بهشمار میآیند. دانکن متهم است که با رهبر این گروه تماس گرفته و حتی برای نجات جان او، دستور عملیات نظامی داده است؛ اتهامی که میتواند به پایان دوران ریاستجمهوریاش منجر شود. در کنار این بحران، رئیسجمهور با چالشهای شخصی، فشارهای مشاوران و اختلافات درون کاخ سفید روبهروست. روایت با ورود شخصیتهای جدید، از جمله یک زن مرموز با هویت مخفی، پیچیدهتر میشود و لایههای تازهای از توطئه و خیانت را آشکار میکند. دانکن باید در زمانی محدود، حقیقت را کشف کند و تصمیمهایی بگیرد که سرنوشت کشور و خودش را رقم میزند.
چرا باید کتاب رئیس جمهور گم می شود را بخوانیم؟
این کتاب با ترکیب تجربهی سیاسی بیل کلینتون و مهارت داستاننویسی جیمز پترسون، تصویری نزدیک به واقعیت از بحرانهای امنیتی و سیاسی در بالاترین سطوح قدرت ارائه داده است. روایت پرشتاب و پرتعلیق، خواننده را به دل ماجراهای پشتپردهی کاخ سفید میبرد و نشان میدهد که تصمیمگیری در شرایط بحرانی تا چه اندازه دشوار و چندوجهی است. شخصیتپردازی دقیق، دیالوگهای پرتنش و پرداختن به موضوعاتی چون وفاداری، خیانت، رسانه و اخلاق سیاسی، این اثر را از یک تریلر صرف فراتر میبرد. همچنین، کتاب بهخوبی نشان داده که چگونه فشارهای سیاسی و رسانهای میتواند سرنوشت یک رهبر را تغییر دهد و چه بهایی برای حفظ امنیت ملی باید پرداخت. برای علاقهمندان به داستانهای سیاسی و تریلرهای معاصر، این کتاب فرصتی است تا با نگاهی متفاوت به سازوکار قدرت و بحرانهای جهانی بنگرند.
خواندن این کتاب به علاقهمندان تریلرهای سیاسی، دوستداران داستانهای معاصر با محوریت قدرت و سیاست، و کسانی که به پشتپردهی تصمیمگیریهای امنیتی و بحرانهای ملی علاقه دارند پیشنهاد میشود. همچنین برای کسانی که به موضوعات مربوط به رسانه، افکار عمومی و روابط بینالملل توجه دارند، این اثر جذاب خواهد بود.
بخشی از کتاب رئیس جمهور گم می شود
کوسهها قرار است دور هم جمع شوند، بوی خون به مشامشان خورده؛ سیزده تن از آنها یا به عبارت دقیقتر هشت نماینده از حزب رقیب و پنج نماینده از حزب خودم خواهند آمد. با کمک وکلا و مشاورهایم برای رویارویی با آنها دفاعیههایی را آماده کردهام. این درس دشوار را بهسختی آموختهام؛ مهم نیست چقدر آماده باشی چون دفاعیههای کمی در مقابل شکارچیها جواب میدهند. بعضی اوقات هیچ کاری جز زود دستبهکار شدن و حمله کردن به حریف جواب نمیدهد. کارولین بروک، رئیس ستادم. دیشب یکبار دیگر از من خواست که قربان، شما همه چیز را میبازید و هیچ چیزی بهدست نمیآورید. شما نمیتوانید به سوالاتشان جواب بدهید. قربان. این کار منجر به پایان دوران ریاست جمهوری شما خواهد شد. تکتک سیزده چهرهای که مقابلم روی ردیف طویلی از صندلیها نشستهاند را از نظر میگذرانم. مرا به یاد دادگاههای تفتیش عقاید اسپانیایی مدرن میاندازند. مردی با موهای جوگندمی در مرکز این ردیف، پشت اتیکیت اسمی که رویش نوشته: آقای رودس، گلویش را صاف میکند. اولستر رودس است. رئیس کنگرهی امریکا؛ معمولاً در جلسات محاکمهی کمیتهی منتخب کنگره شرکت نمیکند. اما در مورد این کمیتهی منتخب استثناء قائل شده و با اعضای همحزبیاش در کنگرهی امریکا دستبهیکی کرده، ظاهراً مهمترین هدف آنها در زندگی جلوگیری از تحقق اهداف من و تخریبم هم از نظر سیاسی، هم در زندگی شخصی است.