کتاب کافه کاتارسیس
معرفی کتاب کافه کاتارسیس
کتاب کافه کاتارسیس نوشته آیدا گلنسایی است. این کتاب شعر نامزد جایزه شاملو و الوند بوده است. در روزگار ما شاعران آگاه و آشنا با سنت غنی ادب فارسی میتوانند با بهره بردن از این گنجینه، زبان شعر خود را قوی کنند این کتاب هم نمونهای از این استفاده بهینه است.
درباره کتاب کافه کاتارسیس
هر چند عواطف و احساسات بشری از گذشته تا امروز به شکلهای گوناگونی تکرار میشود، خیال پردازیها و گریز از عالم واقع انسان امروز، طوری دیگر است و بیشتر فراخور روزگاری است که در آن زندگی میکند. آرمانها، نگرانیها، آرزوها، و شکوههای انسان امروز متناسب با زندگی امروز اوست. شاعر میتواند علاوه بر آنکه عاطفه، احساس و ذوق خود را در سخنش جاری میکند، میتواند زبان حال انسان و تمناهایش باشد. این کتاب شعر روایتی است از این تلاش شاعر.
خواندن کتاب کافه کاتارسیس را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام علاقهمندان به شعر معاصر پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب کافه کاتارسیس
زمان، ظالمانه مهربان شدهاست
و دیگر باد، حرف نمیآورد و ببرد
یکنفر میگوید: چه روز بینظیری!
و من فکر میکنم که این یعنی
باید دربارهٔ عشق چیزی نوشت وُ
با رنگهای نادرتری گرم گرفت.
جزئیات ماجرا یادم نمیآید
و سقط سپیدهدم از زهدان آسمان
من آن ناگزیریِ پنجرهام که میبیند
وکتمان نمیکنم تاریکم
بی نظیر است
واقعا عالی بود.من از سال ۹۶ کارها و کانال خانم گلنسایی را دنبال میکنم.هیچ شاعر زن معاصری را نمیشناسم که انقدر شعرش به دلم بنشیند.ساده و با چشمی کودکانه و خلوص قلب بر محیط و دنیای کامل یک زن با
من سایت خانم گلنسایی رو دنبال میکنم. از اونجایی که من خیلی اهل شعر نیستم نقد و نگاه سازنده ای ندارم اما با چندبار خوندن هر قطعه متوجه نوعی نبوغ در این ابیات میشم.