معرفی و دانلود کتاب دو (مجموعه شعر سپید) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دو (مجموعه شعر سپید)subscriptionAvailable

کتاب دو (مجموعه شعر سپید)

۳.۹ امتیاز(از ۷ رأی)
آریا معصومی
انتشارات:
سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دو (مجموعه شعر سپید)

کتاب دو (مجموعه شعر سپید)، نوشته آریا معصومی، مجموعه‌ای از شعرهاست که نشر سنجاق در سال ۱۴۰۴ آن را منتشر کرده است. شاعر در این کتاب از تجربه‌های شخصی، عشق، تنهایی، جنگ، وطن، مرگ، ایمان و سرگشتگی نسل معاصر حرف می‌زند. زبان شاعر میان گفت‌وگوی درونی، اعتراف، اعتراض و نجوا در رفت‌وآمد است و از ارجاع‌های فراوان به ادبیات، تاریخ، جغرافیا و فرهنگ عامه بهره می‌گیرد. در این مجموعه، جهان بیرون و درون شاعر مدام در هم تنیده می‌شوند و تصویرهایی از شهر، کافه، کوهستان، جنگ‌ها و رابطه‌ها شکل می‌گیرد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دو (مجموعه شعر سپید) اثر آریا معصومی

کتاب دو (مجموعه شعر سپید) جهان ذهنی آریا معصومی را در برخورد با عشق، جامعه، سیاست، تاریخ و ایمان هویدا کرده است. شاعر در این کتاب، از تجربه‌های زیسته‌ی خود، جدایی‌ها، سفرها، کافه‌ها، شهر کوچک، کوهستان زاگرس، جنگ‌ها و خاطره‌ی شهیدان، دغدغه‌های روزمره و اضطراب‌های نسلی سخن گفته است. کتاب دو، در بسیاری از شعرها، رابطه‌ی عاشقانه را نقطه‌ی آغاز می‌گیرد، اما آن را به پرسش‌های بزرگ‌تری درباره‌ی مرگ، معنای زندگی، سرنوشت جمعی و سرنوشت فردی پیوند می‌زند.

در کتاب دو، ارجاع‌های فراوانی به نام‌ها و مکان‌ها دیده می‌شود؛ از آریوبرزن، زاگرس، دماوند، خلیج فارس و ایران‌رود تا نیویورک، لندن، مسکو، تل‌آویو و دانشگاه لندن. در کنار این‌ها، نام نویسندگان، شاعران و فیلسوفان معاصر و کلاسیک، از مایاکوفسکی و کافکا تا ویرجینیا وولف و سلینجر، در متن آمده است. کتابِ دو در فرازهایی دیگر، به‌شکل صریح‌تری به نقد امپریالیسم، جنگ، تهاجم فرهنگی و نابرابری جهانی پرداخته است و درعین‌حال، از ایمان، دعا، ذکر و آیات قرآن بهره گرفته است تا تنش میان ناامیدی و امید را نشان دهد.

چرا باید کتاب دو (مجموعه شعر سپید) را بخوانیم؟

کتاب دو ترکیبی از عاشقانه‌نویسی، تأمل‌های اجتماعی و سیاسی و ارجاع‌های ادبی و تاریخی است که تجربه‌ی زیستن در جهان معاصر را از زاویه‌ای شخصی نشان داده است. خواندن این کتاب فرصتی برای همراه‌شدن با ذهن شاعری است که میان عشق، وطن، ایمان، خشم و امید در رفت‌وآمد است.

خواندن کتاب دو به کسانی پیشنهاد می‌شود که به شعر سپید معاصر، عاشقانه‌های تلخ‌وشیرین و شعرهایی با حال‌وهوای اجتماعی، سیاسی و وجودی علاقه‌مندند. همچنین به خوانندگانی پیشنهاد می‌شود که از ارجاع‌های ادبی، تاریخی و جغرافیایی در شعر لذت می‌برند.

بخشی از کتاب دو (مجموعه شعر سپید)

«برمی‌داری و پرتم می‌کنی

برمی‌دارد و پرتم می‌کند

برمی‌دارند و پرتم می‌کنند ...

احساس می‌کنم

سنگ شده‌ام

و از سر راه برداشتنم

ثواب دارد»

معرفی این کتاب در تاریخ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دو (مجموعه شعر سپید) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدو (مجموعه شعر سپید)
موضوعشعر نو، شعر معاصر

زیبایی ای در شعر

Mostafa Alipour
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۰۷

دیدگاهم نسبت به شعر نابود شد...

بریده‌هایی از کتاب

ریرا
تنهایی انسان را از پا در نمی‌آورد، چیزی که ما را نابود می‌کند راه‌هایی‌ست که برای فرار از آن انتخاب می‌کنیم
ریرا
آیا می‌توانید میان ویرانی‌ها زیبایی‌هایِ واقعی را ببینید؟! یا تنها در دنیای خود به رقصِ بیهودگی ادامه می‌دهید بی‌خبر از درد دیگران؟! ... آیا نمی‌دانید که پیشتر همه‌چیز داریم و بیشتر هیچ‌چیز نداریم؟!...
thisissafayouknow
حتا ماه و خورشید رازِ ادامه‌شان در جدایی‌ست
ZahraRamezanzadeh
پس پرتکرار خود را ببخش و پرتکرارتر دیگران را
مسافر
شنیده‌ای در پلک بر هم زدنی دنیا فرو می‌ریزد؟... انگار آمده باشی پلک زده باشم رفته باشی؛
ریرا
و این‌که آدم گاهی یاد کسی بیاُفتد نامش فراموشی‌ست ...
مسافر
و از جنگ پوکه‌یِ فشنگ‌ها می‌ماند از زیبایی زن هزار ته‌سیگار؛
arta
باید سیگاری روشن کنم تا به تو بگویم: تصورِ زیبایی‌ات در لباسی سیاه دست از سَرِ شب برنمی‌دارد
Mehrdad Zarei
چه حیایی دارد خورشید یک‌بار هم از غرب طلوع نکرد تا صورت کوهی را ببیند که هر روز از پشت سرش در می‌آید،
ZahraRamezanzadeh
این‌جا که من ایستاده‌ام تو نیستی و کسی دیگر هم نیست، آن‌جا که تو ایستاده‌ای من نیستم و خدا کند کسی دیگر هم نباشد