معرفی و دانلود کتاب گذری به ابدیت pdf + خلاصه رایگان

۴.۷ امتیاز(از ۳ رأی)
انتشارات:
نشر آن‌سو

معرفی کتاب گذری به ابدیت

کتاب گذری به ابدیت نوشتهٔ ازمینا سلیمان و ترجمهٔ علی قاسمیان‌نژاد است. انتشارات آن سو این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب گذری به ابدیت

کتاب گذری به ابدیت  روایتی شگفت‌انگیز از تجربه نزدیک به مرگ نویسنده است. این کتاب به بررسی جهان‌های روحانی و تأثیر این تجربه بر نگرش فرد به زندگی می‌پردازد. با پیشگفتار دکتر دایان کورگرن، این اثر نه تنها یک سفر معنوی را توصیف می‌کند، بلکه بینشی عمیق درباره مرگ و زندگی ارائه می‌دهد.

خواندن کتاب گذری به ابدیت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای علاقه‌مندان به تجربیات نزدیک به مرگ، افرادی که به مباحث معنوی و ماوراءالطبیعه علاقه دارند، و کسانی که در پی یافتن معنا و هدف در زندگی هستند، جذاب خواهد بود. همچنین به متخصصان روان‌شناسی و پزشکی که می‌خواهند تأثیر تجربیات روحانی بر سلامت روان را درک کنند، توصیه می‌شود.

بخشی از کتاب گذری به ابدیت

"بازگشت از چنگال مرگ باعث شده قدر زندگی و آدم‌های دور و برم را بیشتر بدانم. این تجربه باعث شد هدف و معنای والاتری برای زندگی ام بیابیم، و پیوسته سعی کنم طی چالش‌های روزانه‌ای که با آن رویدرو هستم، این اهداف را ارتقا بخشم."

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گذری به ابدیت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابگذری به ابدیت

۱۴۰۴/۰۱/۰۸

ارزش خواندن دارد.

مامان کتابخوان
۱۴۰۴/۰۱/۰۵

عاشق مطالب مربوط به تجربه های نزدیک به مرگ هستم و این کتاب را در گروههای مرتبط، معرفی کرده بودند. لطفا به طاقچه بی نهایت اضافه کنید.