کتاب هنر کارکردن
خواندن نظراتمعرفی کتاب هنر کارکردن
کتاب هنر کارکردن نوشته جف گوینز است که با ترجمه سارا گلچین منتشر شده است. گاهی شما نمیدانید برای چه کاری مناسب هستید و علاقهخود را نمیشناسید این کتاب به شما کمک میکند راه زندگیتان را پیدا کنید.
درباره کتاب هنر کارکردن
این کتاب یک راه مطمئن برای این است که بفهمید برای چه کاری ساخته شدهاید. این کتاب در چندین مرحله اول به شما کمک میکند خودتان را بشناسید و بفهمید چه تواناییهایی دارید بعد از آن میتوانید تشخیص دهید برای چه اری ساخته شدهاید و اصل علاقه شما برای چیست. این کتاب کمک میکند نارضایتی از کاری که دوست ندارید کنار بگذارید و بفهمید برای چه کاری ساخته شدهاید.
خواندن کتاب هنر کارکردن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند شغل مورد علاقهشان را پیدا کنند پیشنهاد میکنیم
خودباوری در خلاقیت
از ذهن انباری به ذهن آگاهیام سوآمی
رواقی گری؛ فلسفه زیستن خردمندانجوناس سالزگبر
فلسفه رواقی و هنر شادکامیدونالد رابرتسون
بیست و یک نامه در باب زندگی و چالش های آنچارلز هندی
موضوع اصلی کتاب در مورد رسالت زندگی و پیدا کردن اونه. اوایل کتاب میگه رسالت زندگی پیدا کردنی نیست و در مسیر زندگی باید کشف بشه و مسیر این کشف و نکات مربوط بهش رو میگه. مثل خیلی از کتاب های
"هر رسالتی فصلی از اتفاقات بی اهمیت را در دل خود دارد، دوره ای که هیچ چیز منطقی و درست به نظر نمی رسد. همان زمانی که فکر می کنید در بیابان بی آب و علف هستید، همان وقتی که
کتابی بسیار عالی اما متاسفانه ترجمه بد
کتاب بیشتر باورهایی که درباره رسالت زندگیمون باید داشته باشیم توضیح داده بود ... مثلا باورهای غلط مارو راجب کار کردن و رسالت توضیح داده بود ... انگار میگفت ویژگی های رسالت زندگی چیه ولی نگفت چجوری به این رسالت
کتاب مناسب کسایی هستش که هنوز نمیدونن میخوان چه شغلی داشته باشن، یا اینکه در شرف تغییر فیلد کاریشون هستن. اگر شمام جزوشون هستین احتمالا این کتاب براتون مناسبه و بهتون خوندشون پیشنهاد میکنم
من هنوز کتابو نخوندم ولی اجازه نظردادن دارم این باگ محسوب نمیشه؟؟
سلام و عرض ادب واقعا واقعا واقعا کتاب خوبی بود مطالب خوبی بود مباحث خوبی بود. وقتی کتاب را میخواندم به نظرم رسید که اینکتاب مخصوص کسانی است که میخواهند کارکنند و کار را فقط کار میپندارند به نظرم دیدگاه
کتاب خوبیه اما بعضی چیزا رو خیلی توضیح میده در کل ارزش خوندن داره ولی من نصفه ازش خسته شدم
این کتاب به موضوعی در زندگی اشاره میکند که شاید کمتر کسی از این دریچه به موضوع نگاه کرده باشد .
مارال جون عالیه