دانلود و خرید کتاب سیاست اقتصادی؛ شش گفتار درباره‌ی سوسیالیسم، کاپیتالسیم، اقتصاد و سیاست لودویگ فون میزس ترجمه محمود صدری
تصویر جلد کتاب سیاست اقتصادی؛ شش گفتار درباره‌ی سوسیالیسم، کاپیتالسیم، اقتصاد و سیاست

کتاب سیاست اقتصادی؛ شش گفتار درباره‌ی سوسیالیسم، کاپیتالسیم، اقتصاد و سیاست

امتیاز:
۳.۹از ۴۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سیاست اقتصادی؛ شش گفتار درباره‌ی سوسیالیسم، کاپیتالسیم، اقتصاد و سیاست

کتاب «سیاست اقتصادی» به قلم لودویگ میزس، دومین اثر از مجموعه «آموزش اقتصادی» است. کتاب نخست این مجموعه «اقتصاد به زبان ساده» درباره مفاهیم اولیه علم اقتصاد بود. آنچه در کتاب قبلی آمده در این جلد با بیانی استدلالی و شیوا و با ذکر نمونه‌هایی از اقتصادهای موفق و ناموفق در سیستم‌های اقتصادی متنوع جهان توضیح داده می‌شود و علل کامیابی برخی کشورها و شکست برخی دیگر آشکار می‌شود. برتری این کتاب کوچک بر کتاب‌های مشابه آن در این است که مباحث بسیار پیچیده علم اقتصاد را به دانشی عمومی و قابل فهم برای همگان تبدیل کرده است.
چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها
اقتصاد اتریشی به زبان ساده
کرستوفر جی کوین
سوسیالیسم و سرمایه‌داری: رساله‌ای روش مند درباره‌ی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هانس هرمان هوپ
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۳: نظم سیاسی مردمان آزاد)
قدرت و بازار: دولت و اقتصاد
مورای ان. روتبارد
اقتصاد چگونه کار می‌کند
راجر فارمر
اقتصاد و دولت در ایران
موسی غنی‌نژاد
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۱: قواعد و نظم)
فریدریش فون هایک
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)
اندیشه‌های اقتصادی و سیاسی فردریش هایک
دونالد جی. بودراکس
بازار آری، کاپیتالیسم نه: آنارشیسم فردگرا در برابر مدیران، نابرابری‌ها، قدرت شرکت‌‌ها و فقر ساختاری
گری چارتیه
اقتصاد به روایت دیگر
موسی غنی‌نژاد
جنگ های ارزی
جیمز ریکاردز
اقتصاد فقیر: بازاندیشی بنیادین در شیوه مبارزه با فقر جهانی
آبهیجیت بنرجی
پاشنه‌ی آشیل سرمایه‌داری؛ پول کثیف و چگونگی احیای نظام بازار آزاد (جلد اول)
ریموند بیکر
پیش‌بینی‌های سیاسی
بروس بوئنو دی میسکیتا
راه‌ بندگی به روایت کاریکاتور
HaMiD
۱۴۰۰/۰۱/۱۱

اگر مثل من سررشته جدی از اقتصاد ندارید توصیه میکنم این کتاب و کتاب اول مجموعه به نام "اقتصاد به زبان ساده" اقتصاد رو حتما مطالعه کنید. کمک میکنه دید سطحی ولی علمی نسبت به رویداد ها و سیاست های

alirezaP
۱۳۹۸/۰۵/۰۴

کتاب با ترجمه و گفتار روان و قابل فهم میباشد

amird
۱۳۹۹/۱۰/۲۷

تو توضیحات خوندم که این کتاب جلد دوم یه مجموعه اس میشه بگین این مجمجوعه کلا چنتا کتاب داره؟ ممنون میشم

mehdi
۱۳۹۷/۱۰/۰۶

سلام. کتاب اول از این مجموعه، یعنی “اقتصاد به زیان ساده” رو چند روز پیش دیدم که تضافه کردید. الان رفتم که بخرمش دیدم نیست! چرا برداشتینش؟ لطفا مجددا اضافه کنید که تهیه کنیم.

mamadreza2018
۱۳۹۹/۰۹/۲۷

کتاب میزس کبیر که خوب پته سوسیالیسم رو میریزه روی اب و از برکات سرمایه داری میگه. کتابی بسیار عالی که همه برای بیدار شدن از رویای چپ باید بخونند

Amir
۱۳۹۹/۰۱/۱۵

کتاب خوبیه ولی توجه کنید که نویسنده کتاب طرفدار لیبرال سرمایه داری و اقتصاد توسعه ست که انتقاداتی هم بهشون وارده ولی در این کتاب فقط مزایا رو خواهید خوند

mojiii
۱۴۰۱/۰۲/۰۶

کتاب به زبانی ساده مفاهیم اقتصادی رو از منظر لیبرالیسم و بازار آزاد توضیح میده. اگر طرفدار تفکرات مارکسیستی هستید احتمالا کتاب به نظر شما بیش از حد خوشبینانه میاد و با اون ارتباط نمی‌گیرید. چون هدف توضیح مباحث اقتصادی

مرتضی عبدی
۱۴۰۰/۰۷/۱۹

کتاب به طور کلی سوسیالیسم رو مورد نقد قرار می‌ده و در مجموع قصد داره برتری نظام سرمایه‌داری رو بیان کنه. هرچند بعد از فون میزس چندین بحران مالی جهانی به وجود اومد که برای خیلیا موجب بازنگری در اندیشه‌های

ولادمیر استالین
۱۳۹۹/۰۹/۰۱

کتاب را بخوانید منتها توجه داشته باشید که دید کپتالیست و ضد چپ دارد👊🏿🖤

seyyed sadegh
۱۴۰۲/۰۱/۱۳

سادگی زبان این کتاب که مجموعه سخنرانی های فون میزس هست برای افرادی که سر رشته ای در اقتصاد ندارند بسیار جذاب خواهد بود. با این حال نباید از یاد برد که زمان نگارش آن قبل از ظهور نظریات جدید

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

۵۰%