دانلود و خرید کتاب قانون شادی هنری کلاود ترجمه شهره عبداللهی (قراچه داغی)
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قانون شادی

کتاب قانون شادی

معرفی کتاب قانون شادی

قانون شادی اثر هنری کلاود ترجمه شهره عبداللهی (قراچه داغی) به مفهوم شادی و معنویات درون انسان می‌پردازد. این کتاب توضیح می‌دهد چگونه آدمی همان‌طور که می‌تواند موفقیت را جذب کند شادی را هم جذب می‌کند و چگونه می‌تواند در راستای شادی درونی قدم بردارد.

درباره کتاب قانون شادی

شما در این کتاب می‌خوانید: «شادی از کجا سرچشمه می‌گیرد؟»، «آیا آدم‌ها می‌توانند بر شادی‌هایشان بیفزایند؟»، «آیا اختیار این کار در دست خود ماست؟».

تحقیقات تجربی جمع شده در این کتاب اطلاعات خوبی را در اختیار ما قرار می‌دهد تا با مفهوم شادی درونی و بروز شادی آشنا شویم و بکوشیم شادی را در خودمان ایجاد کنیم و به دیگران منتقل کنیم. شادی می‌تواند ارتباط مستقیم با سبک زندگی ما و رفاه آسایش اجتماعیمان داشته باشد. این کتاب علاوه بر بررسی مفهوم شادی فردی و اجتماعی به شادی سرچشمه گرفته از اسرار الهی هم می‌پردازد.

نتایج تحقیقات این کتاب ثابت کرد شادی ارتباط مستقیم با خرد معنوی دارد. همه نتایج یکی پس از دیگری نشان می‌دهند که شادی و احساس رضایت چیزهایی نیستند که ما در دنیای اطرافمان، حساب‌های بانکی، داشته‌های مادی یا موفقیت‌هایمان به‌دنبال آن‌ها بگردیم؛ بلکه برعکس، این نتایج نشانگر آن بودند که شادی به میزان زیادی از سبک و روشی که ما زندگی می‌کنیم ناشی می‌شود و به این بستگی دارد که تصمیم بگیریم قلب، ذهن، روح و توانایی‌هایمان را روی چه چیزی سرمایه‌گذاری کنیم.

جملاتی از قانون شادی

وقتی یک روز قبل از این‌که نمایش رادیویی زندگی جدید پخش شود مینی‌رایانه‌ام را خاموش کردم، مجری دیگری که با من کار می‌کرد گفت: «من تازه یکی از آن‌ها را خریده‌ام و طاقتش را ندارم که برای استفاده از آن صبر کنم. مردم می‌گویند کارش خیلی عالی است!»

از او پرسیدم: «منظورت چیست که نمی‌توانم برای استفاده از آن صبر کنم؟ وقتی آن را داری خب چرا استفاده‌اش نمی‌کنی؟»

او گفت: «یک جای آن خراب است و قرار گذاشته‌ام آن را ببرم تا درستش کنند. آن را خریدم و به خانه بردم، اما روشن نشد. حالا باید ببرمش تا درستش کنند.»

گفتم: «عجیب است. معمولاً آن‌ها چیزی را که اصلاً راه نمی‌افتد وارد نمی‌کنند. تو برای راه‌انداختنش چه کار کردی؟»

برایم تعریف کرد که: «خب آن دگمه‌هایی را که زیرش بود زدم، بعد هی بارها و بارها فشارشان دادم، اما هیچ اتفاقی نیفتاد.»

من گفتم: «خیلی عجیب است، اما چرا هی آن دگمه‌ها را می‌زدی؟ آن‌ها مالِ ماوس رایانه هستند. چرا این دگمه‌ای را که این کنار هست، نزدی؟»

همین‌طور که به رایانه من زل زده بود گفت: «آن دیگر چه دگمه‌ای است؟ من اصلاً آن را ندیدم.»

گفتم: «این را نگاه کن.»

وقتی دگمه روشن و خاموش را زدم، صفحه آبی رایانه بالا آمد، صدایش هم درآمد و دوستم با تعجب به آن نگاه کرد و پرسید: «چه کارش کردی؟»

جواب دادم: «هیچ کار، فقط روشنش کردم. وقتی آن را روشن می‌کنی بهتر کار می‌کند.»

حالا رایانه همکار من باید با شادی چه کار کند؟ چیزهای زیادی را نشان دهد.

و آنچه که تحقیق علمی در مورد شادی به دست آورد این است که ما خیلی بی‌تاب هستیم شادی را تجربه کنیم، اما در تلاش برای ابراز شادی دائماً دگمه‌های عوضی را فشار می‌دهیم. 

Dexter
۱۳۹۹/۰۶/۲۵

کتاب های دکتر هنری کلاود خیلی خوب هستند . حرف ها به دور از کلیشه ، واقعی و برخواسته از علم روانشناسی و مذهبیه ایشونه. در مجموع کتاب های ایشون رو دوست دارم و حس خوبی بهم می دن.

بنابراین، فکر نکنید که باید کار خیلی خاصی انجام دهید. برای دوست بیمار خود سوپ ببرید یا با یک جعبه شیرینی به محل کار خود بروید. فقط به این فکر کنید که چه کار باید بکنید تا هر روز چیز کمی از جانب شما به دیگری برسد. همین که از خودتان می‌بخشید، به‌مرور زمان کم‌کم زندگی شما تغییر خواهد کرد.
Dexter
زندگی کردن در زمان حال استرس‌های شما را کم می‌کند و بر میزان شادی‌تان می‌افزاید. حتی اگر لحظه حال تأسف‌بار باشد، پذیرفتن آن احساسات بخشی از این رفتار است که بگذارید بیایند و رد شوند. احساساتی که ما از آن‌ها اجتناب می‌کنیم در سیستم عصبی ما باقی می‌مانند و تا زمانی که حاضر نشویم با آن‌ها مواجه شویم، دوباره برمی‌گردند، بنابراین درسی که باید یاد بگیریم این است که چه در لحظات خوب و چه در لحظات بد، «در لحظه» حضور داشته باشیم. پس آنجا باشید، در لحظه‌ای که هست.
بهاره مظاهری
قبل از این‌که روزتان را شروع کنید اول با خدا گفتگو کنید، و برای تمام آن چیزهایی که درک نمی‌کنید به خداوند اعتماد نمایید.
بهاره مظاهری
اوضاع و شرایط اطراف فقط می‌توانند حدود ده درصد شادی ما را فراهم کنند.
الهام
وقتی ما از خوردن میوه‌های زندگی خوبی که خداوند خلق کرده سر باز می‌زنیم و فکر می‌کنیم خودمان بهتر می‌دانیم که چه چیزهایی برایمان خوب است؛ گرسنه، ناراحت، ناراضی و بدبخت باقی خواهیم ماند. چون نمی‌دانیم چطور گول خوردیم و فکر می‌کنیم بشر می‌تواند خود را جای خداوند بگذارد و بدون کمک او از همه چیز سر در بیاورد، باز هم نمی‌توانیم درخت‌های سرشار از میوه‌های خوب را که در همه جا درست در مقابل ما قرار گرفته‌اند، ببینیم. در دام اغوای تبلیغات، رسانه‌ها، فرهنگ مادّی‌گرایی، شهوت‌پرستی یا مقایسه غلط با دیگران و هزاران چیز دیگر می‌افتیم.
Dexter
نوعی طرز فکر است که می‌گوید شادی همیشه جایی در آینده قرار دارد، و «وقتی» اتفاق می‌افتد که یک چیز خاص انجام شده یا به دست آمده باشد. این طرز فکر عدم توانایی لذت‌بردن از زمان حال است و می‌گوید فقط در آینده می‌توانیم شاد باشیم.
Dexter
بخشیدن خیلی لذت‌بخش‌تر از گرفتن است.
Dexter
تحقیقات نشان می‌دهند که نه تنها رسیدن به هدف‌هایمان بلکه حتی دنبال‌کردن آن‌ها هم در طول مسیرشان برای ما شادی به ارمغان می‌آورند. چنان‌که سونیا لایوبومیرسکی، یکی از محققان در زمینه شادی، می‌گوید: «آدم‌هایی که برای رسیدن به چیزی که شخصاً برایشان اهمیت دارد تلاش می‌کنند، خواه یادگرفتن یک حرفه جدید باشد یا عوض‌کردن شغل یا بزرگ‌کردن بچه‌های معنوی، خیلی شادتر از آن آدم‌هایی هستند که آمال و آرزوهای قوی ندارند. یک شخص شاد پیدا کنید او حتماً طرح و برنامه‌ای دارد. علاوه‌براین، معلوم شده که فرایند تلاش برای رسیدن به یک هدف و شرکت در یک فعالیت ارزشمند و چالش‌برانگیز برای شاد و خوشحال‌کردن ما به اندازه دست‌یافتن به آن هدف اهمیت دارد.»
بهاره مظاهری
واقعیت این است که ما در یک دنیای ناکامل با آدم‌های ناکامل زندگی می‌کنیم. منطق ساده به ما می‌گوید که اگر می‌خواهیم زندگی و ارتباطات خوب داشته باشیم، باید بپذیریم در دنیایی زندگی می‌کنیم که چیزهای بد اتفاق می‌افتد و هر کسی که ما دوستش داریم ممکن است به ما صدمه بزند یا به طریقی ناامیدمان کند. بنابراین، برای این‌که هر چیز خوب را با هر کسی تجربه کنیم، حتی با بهترین آدم‌ها؛ باید نقص‌ها، گناه‌ها و خطاهای آن‌ها را نسبت به خودمان ببخشیم.
بهاره مظاهری
اشتباه است اگر فکر کنیم که می‌توانیم بخشیده شویم و با وجود این، گناهان دیگران را بر آن‌ها نبخشیم؛ و حتی عادلانه هم نیست. حق انتخابی که خداوند به ما می‌دهد کاملاً واضح است: شما می‌خواهید کدام نظم برقرار باشد؟ رحمت یا عدالت؟ اگر برای خودتان رحمت را می‌خواهید، پس نمی‌توانید برای دیگران خواهان عدالت باشید. اگر شما برای دیگران عدالت بخواهید، خودتان هم همان را دریافت می‌کنید و این یعنی، شما باید بهای گناهانتان را بپردازید، همان‌طور که می‌خواهید آن‌ها بهای گناهانی را که در قبال شما انجام داده‌اند، بپردازند. شما را نمی‌دانم، اما من خودم رحمت را انتخاب می‌کنم!
بهاره مظاهری

حجم

۱۸۶٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۰۹ صفحه

حجم

۱۸۶٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۵

تعداد صفحه‌ها

۲۰۹ صفحه

قیمت:
۷۹,۹۰۰
تومان