کتاب می توان شاد بود حتی در سختی ها
دستهبندی:
امتیاز:
از ۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب می توان شاد بود حتی در سختی ها
«میتوان شاد بود حتی در سختیها: (پنج اصل مهم برای داشتن زندگی متعادل)» کتابی است نوشته دکتر ریچارد کارلسون(۱۹۶۱-۲۰۰۶م) که یکی از برجستهترین متخصصان آموزش شادی در امریکا است. او به عنوان سخنرانی که برای هزاران مخاطب صحبت کرده است، در سطح کشور مورد تحسین قرار گرفته است. کتابهای دکتر کارلسون که تیراژ آنها به بیش از یک میلیون جلد میرسد، عبارتند از: نگران نباشید، پول دربیاورید، از سرعت زندگی خود بکاهید و کتاب پرفروش از کاه کوه نسازید. او همراه با دکتر بنجامین شیلد ویراستار کتابهای راهنمای روح، راهنمای قلب و به خاطر خدا است.
افراد زیادی به اشتباه تصور میکنند شرایط شخصیت ما انسانها را میسازد؛ اما اینطور نیست. شرایط ـ دشوار یا آسان ـ شخصیت واقعی ما را آشکار میکند. در واقع شرایط ما را تعریف نمیکند بلکه با توجه به واکنش ما نسبتبه مشکلات و چالشها، فرصتهایی گاه طلایی برای رشد فردی و ماهیت منحصربهفرد ما پیش رویمان قرار میدهد. همچنین موفقیت ما به مجموعه داراییها، دستاوردها یا میزان مشکلات بستگی ندارد بلکه به این بستگی دارد که چگونه با مسائل خود کنار میآییم، با چالشها روبهرو میشویم و چگونه خود را به سمت رشد و زندگی سرشار از عشق هدایت میکنیم.
اصول بیان شده در این کتاب مانند یک راهنما به شما کمک میکنند رضایت درونی را در زندگی خود بیابید. در واقع آنها دستورالعملهای کاربردی و مناسبی هستند که شما را به درون خود، یعنی همانجایی که آرامش قرار دارد هدایت میکنند. این اصول میتوانند به شما کمک کنند متمرکز و آرام باشید. وقتی شاد هستید، بُعد جدیدی از زندگی را تجربه میکنید که بذر رشد معنوی را در وجود شما میافشاند.
ترک عادت قضاوت نادرست
از کاه کوه نسازیدریچارد کارلسون
برای چیزهای کوچک خودت را اذیت نکن (خلاصه کتاب)ریچارد کارلسون
نگران نباشید پول در آوریدریچارد کارلسون
۲۰,۹۷۰۷۰%
بسیار مفید بود ،خیلی لذت بردم و استفاده کردم،نسخه چاپیش رو هم حتما میخرم،فقط تحلیلی نیست و کاربردیه،به همه آدمایی که با افکار منفی دست و پنجه نرم میکنن و در کل افراد بدبین و سخت گیر که دنبال تغییر
فقط در همین حد بگم که آقای ریچارد کارلسون بهترین کتابها رو در حوزه ی خود نوشته و از کسانی که حالا مردن و آثاری ازشون هست یکی ایشون رو خیلی قبول دارم یکی جیم ران یکی هم دیل کارنگی
کل مطلب کتاب این بود که شادی رونباید وابسته به شرایط بیرونی کنیم وبگیم اگه فلان اتفاق بیفته من بعدش شاد میشم ؛شادی باید درون ما باشه ؛وشادی نتیجه افکارماست ؛چون شادی یه حسه واحساس ما ازفکر ما نشات می
عالی
دیدگاهی متفاوت برای تجربه شادی. اینکه شادی، به معنای احساس شادی است، یک حس است نه نتیجه. تجربه حس شادی، به شرایط بستگی ندارد، بلکه صرفا یک تجربه حسی است و همیشه در دسترس است. به شخصه، شادی را لحظاتی