معرفی و دانلود کتاب رازهای خدا: کشف راز پنهان + خلاصه رایگان

۳.۹(از ۲۳ امتیاز)
هنری کلاود، فرناز فرود

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب رازهای خدا: کشف راز پنهان

«رازهای خدا: کشف راز پنهان» نوشته دکتر هنری کلاود( -۱۹۵۶) است.

کتاب، رابطه ما را با عالم می‌کاود و به بررسی این نکته می‌پردازد که چگونه درک ما از آنچه در پس پرده است، تأثیر مستقیمی بر زندگی، رابطه‌ها و هدف‌هایمان دارد. همه ما خواهان درک عالم و آن حقایقی هستیم که در ورای دیدمان قرار دارند؛ ما تشنه اصول و روش‌هایی برای کارآمدتر شدن زندگی‌مان هستیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رازهای خدا: کشف راز پنهان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:رازهای خدا: کشف راز پنهان
قیمت کتاب:۱۴۶۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه کلیدهای مدیریت زندگی

Dexter
۱۳۹۹/۰۶/۰۱

این کتاب اگه دقیق و با تفکر خونده بشه خیلی از گره های ذهنی و زندگی انسان رو می تونه باز کنه‌ . همینطور دیدگاه انسان رو در مورد خداوند بهتر میکنه. خیلی عالیه و من به شخصِ استفاده کردم...بیشتر

هلیا
۱۳۹۷/۱۲/۲۱

عالی بود. دیدگاه آدم رو در مورد خدا دگرگون میکنه و مطالعه اش حس خوبی به آدم میده.😊

۱۳۹۷/۰۷/۰۱

manidana
۱۳۹۹/۰۸/۲۸

در یک کلام عاااالیه👌

۱۴۰۱/۱۰/۰۱

کتاب خوبیه در جهت خودشناسی و خداشناسی حرف هایی که در همه ادیان مشترکه ولی متاسفانه به دلیل اموزش اشتباه مردم فراموش کردن یا دور شدن این جهان قوانینی دارد که اگر میخواهید سعادتمند شوید باید این قوانین یاد بگیرید...بیشتر

amir ataei
۱۴۰۲/۰۱/۳۰

عالی بود کاربردی و مفید در این کتاب نویسنده می‌خواهد راز ارتباط خوب با خدا را تبیین کند. اگر به وجود او و تاثیر گذار بودنش شک دارید با راه‌کاری که در اول کتاب آمده است به جواب قطعی و تردید ناپذیر برسید...بیشتر

میلاد66(7)(4)(5)(13)
۱۴۰۵/۰۲/۰۲

چشای سرمون می‌بندیم چشای دلمون باز میکنیم زندگی تو این دو خط خلاصه میشه زندگی بهترین کردن در حال

sassanj
۱۴۰۴/۱۱/۰۳

اگر بدنبال تغییرات عمیق زندگی باشید کتاب فوق العاده عالی ترجمه هم‌عالی

۱۴۰۲/۰۴/۱۰

عالی بود به نظر بنده

بریده‌هایی از کتاب

حکیمی
همه دیده‌هایم به من می‌آموزد برای همه ندیده‌هایم به آفریدگار اعتماد کنم.
🎸🍃تبسم🍃🎸
تا وقتی از کسی کینه دارید، او زندگی شما را اداره می‌کند و شما آزاد نیستید. شاید فکر کنید دارید او را تنبیه می‌کنید، اما فقط خود را تنبیه می‌کنید. او درد شما را حس نمی‌کند.
با خدا همیشه فردایی هست.
🎸🍃تبسم🍃🎸
در قله کوه باورداشتن خدا ساده است؛ اما وقتی در دره‌ای تاریک هستیم و احساس تنهایی می‌کنیم، ایمانمان آزموده می‌شود.
حکیمی
«انسان راهش را در دل خود طراحی می‌کند، اما خدا گام‌ها را مشخص می‌کند.»
mina
حرف‌های کم‌ارزش انسان‌ها هر حرفی را به شما می‌زنند، اما عملی کردن حرف‌ها موضوع دیگری است. حرف‌های مردم را باور نکنید، کارشان را باور کنید. شما با کارهای آن‌ها روبه‌رو می‌شوید، پس می‌توانید فقط به کارها اعتماد کنید
🎸🍃تبسم🍃🎸
اعتماد یعنی با توکل، گام برداشتن در مسیری که او گفته است. می‌توان به خدا اعتماد کرد که سر قولش بماند؛ اما نمی‌توانیم فرض کنیم او هر کار احمقانه ما را تأیید کند و با چشم بسته از پشت بام بپریم. حماقت را با ایمان اشتباه نگیرید.
sorayya
به یاد داشته باشید هر چه بگویید، یا سازنده عشق است یا ویرانگر آن. زبان، نیروی زنده کردن و از بین بردن را دارد و هر کس که آن را دوست بدارد، از میوه آن بهره‌مند خواهد شد.
Dexter
روزی زنی از من پرسید: «با انسان‌های عیبجو چه می‌کنید؟» گفتم: «کافی است با آن‌ها صادق باشید. اگر صادق باشید، دیگر با شما کاری ندارند.» نکته این است: از بازی کردن در میدان دیگران دست بکشید. از بازی‌ای که با کژکاری آن‌ها جور است، دست بکشید تا دیگر آن‌ها را جذب نکنید.
جادوی بخشش
تراوش روشنایی: از جان‌های سوزان تا سرچشمه‌ای تابان
باران بخشایش: بهبودی درونی خود را با بخشایش آغاز کنید
پروردگار مهر
خدا با توست
جی. پی. واسوانی
گام‌های آگاهی: از آیین «آورندگان نور» تا هنر «بازآفرینی»
ریحانه فرهنگی
در پناه او: یکصد حکایت فرزانگی (نور، شادمانی و عشق)
می توان شاد بود حتی در سختی ها
ریچارد کارلسون
وقتی خدا وارد شود، معجزه می شود
نیل دونالد والش
بهترین سال زندگی: آرزو کنید، برنامه‌ریزی کنید، زندگی کنید!
دبی فورد
سکون سخن می گوید
اکهارت تله
قدرت در درون شماست
الهام آرام‌نیا
بهترین سال زندگی شما؛ ببیند برنامه‌ریزی کنید زندگی کنید (دبی فورد ۲)
دبی فورد
زندگی تو را دوست دارد (هفت اقدام معنوی برای رسیدن به شفا در زندگی)
لوئیز ال. هی
رازهای ده گانه‌ی زندگی که هر زنی باید بداند