کتاب خوشبختی در ذهن شماست (هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تأسف)
خواندن نظراتمعرفی کتاب خوشبختی در ذهن شماست (هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تأسف)
«خوشبختی در ذهن شماست» اثر استیون پالن و مارک لوین، هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تأسف را فاش کردهاست.
«آیا پیش میآید که گهگاه در زندگی خود احساس کنید یک یا دو جزء اصلی و ضروری برای شاد و خوشبخت بودن را از دست دادهاید یا کم دارید؟ شاید آن جزء مهم، شغلی با درآمد بهتر در اداره یا شرکتی باشد که رییس آن احترام و ارزش بیشتری برایتان قایل است. این جزء مهم و ضروری میتواند جستوجوی شما در یافتن فردی مناسب برای ازدواج بهشمار برود.
من میخواهم به شما راز و رمز مهمی را بگویم: تمام آنچه شما برای شاد و خوشبخت بودن نیاز دارید، از قبل در اختیارتان قرار داده شده است. لازم نیست که شغل یا محل کار خود را تغییر دهید. برای داشتن احساس شادی و خوشبختی، نیازی ندارید که جفتی مناسب پیدا کنید یا وزن خود را کاهش دهید. ضرورتی ندارد که خودرویی نو بخرید یا به شهری دیگر بروید. برای داشتن احساس رضایت و خوشبختی در زندگی، نیازی به ایجاد تغییر در زندگی فردی، شغلی یا مالی خود ندارید. شما میتوانید بدون رفتن به باشگاه ورزشی برای وزن کمکردن یا به بانک برای سپردهگذاری نیز به شادی و خوشبختی دست یابید. لازم نیست که بهطور حتم شخص دیگری برای ایجاد و شکلگیری احساس رضایت خاطر از زندگی، به کمک شما بیاید. لزومی ندارد که با یک جراح پلاستیک، کارگزار بورس یا مشاور شغلی صحبت کنید تا به این ترتیب درخصوص خود و زندگیتان به احساس بهتری برسید.»
۱۲ گام تا اعتماد به نفس کامل
مغزتان را رام کنیدجن تینچر
نگرانیهای زندگی و راههای غلبه بر آنها (کتاب چهارم)جیم ران
آرامش خود را دریابید (راههای معنوی برای رسیدن به زندگی بدون استرس)آمیت سود
۱۲ گام تا موفقیت نهاییمحمد سیدا
موفقها چگونه یک فیل را میخورند؟ چیزی نیست که نتوانید از عهدهاش برآییدابراهیم علی عزیزی
ذهنت را خانه تکانی کن!نفیسه معتکف
فتح قله های موفقیت بدون دست و پاسمانه فلاح