نویسنده:لوئیز ال. هی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتان
«خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتان» اثری از لوئیز. ال.هی (-۱۹۲۶) است که شامل عباراتی تاکیدی برای برخورداری از بدنی سالم و نحوه نوشتن یادداشتهای شخصی برای عبارات تاکیدی است. درواقع کتاب نوعی کتاب کار برای داشتن حالی خوب و خوش در زندگی است که کمک می کند تا مثبتنگر و دربرار نعمت بزرگ خداوند، یعنی بدن خود، شکرگزار باشید.
در ابتدای کتاب اینگونه میخوانیم:
خردسالان از هر نظر بدن خود را دوست دارند. آنها به هیچوجه احساس گناه و خجالت ندارند و خود را با کسی مقایسه نمیکنند. شما هم مثل آنها بودید و جایی در مسیر زندگی به حرفهای دیگران گوش دادید. کسانی که به شما گفتند " به اندازهی کافی خوب نیستی"، و شما شروع به نقد از بدن خود کردید و به فکر افتادید که نقایص وکمبودهایی درآن وجود دارد.
بیایید تمام این چرندیات و حرفهای بیهوده را دور بریزیم و به عقب برگردیم، بدن خود را دوست بداریم و آن را همان طور که هست بپذیریم. بیشک بدن ما قابل تغییر است واگر به آن عشق بورزیم، به سوی بهترشدن تغییر پیدا خواهد کرد.
ضمیر ناخودآگاه به هیچوجه حس شوخ طبعی ندارد و غلط را از درست تشخیص نمیدهد. ضمیر ناخودآگاه فقط آنچه را ما میگوییم و در موردش میاندیشیم میپذیرد. با تکرار این عبارات تأکیدی مثبت، شما بذرهایی جدید را درخاک حاصلخیز ضمیر ناخودآگاه خود میکارید، و آنها برای شما به حقیقت خواهند پیوست.
درمقابل آیینه بایستید و هر عبارت تأکیدی درمانی (الگوهای جدید فکری) را ده مرتبه تکرارکنید. این کار را دوبار در روز انجام دهید. همچنین این عبارات تأکیدی را روزی ده مرتبه بنویسید. هر روز در مورد درمان یک مسأله کار کنید تا زمانی که تمامی کتاب را به دقت انجام دهید. شما می توانید ازصفحات سفید برای عبارات تأکیدی مثبت خودتان استفاده کنید. سپس اگر جایی در بدنتان وجود دارد که آن را دوست ندارید و با آن مشکل دارید، درمان ویژهی آن قسمت از بدنتان را دست کم تا یک ماه هر روز انجام دهید، یا تا زمانیکه تغییر مثبت صورت گیرد.
راز ۲ (ماورای راز)
الماس و تراش، انسان و تلاشرضا نورالهی
آیا ممکن است اینجا بهشت باشد؟سعید مینویی
دریچهای به دنیای شگرف سپاسگزاریرابرت اِی. امونز
تک نسخه کامیابیاندرو متیوس
افکار قلبی (گنجینهای از خرد درونی که شما را در مسیر رشد و تحول یاری میدهد)لوئیز ال. هی
سپاسگزاریجی. پی. واسوانی
زندگی تو را دوست دارد (هفت اقدام معنوی برای رسیدن به شفا در زندگی)لوئیز ال. هی
معجزه کار با آینهلوئیز ال. هی
همه چیز عالی استلوئیز ال. هی
خدا با توستجی. پی. واسوانی
پیامهایی از ملکوت؛ گزینگویههای نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاهمسعود لعلی
خویشتن مقدس شماوین دایر
معجزه کار با آینهلوئیز ال. هی
شفای بدنلوئیز ال. هی
قدرت در درون شماستالهام آرامنیا
زندگیتو خوب کن (خلاصه کتاب)لوئیز ال. هی
هنگام خواندن کتاب حس خوبی به آدم دست میده. یادآوری میکنه که چیزهایه بسیاری داریم که قدرشو نمیدونیم
به قول یکی از کاربران طاقچه، یه ستاره میدم که بتونم نظر بدم. خیلی مسخره بود و اصلا ارزش پول صرف کردن نداره. همین
این کتاب برای من ناقص دانلود میشه و کلا 67 صفحهست
اگه همزمان جملات تاکیدیش رو واقعا با باور تکرار کنید انرژی مثبت خوبی میگیرید و ازون گذشته من با این کتاب فهمیدم که از بعضی نقاط بدنم در رضایت نبودم چون از ته دل نمیتونستم تشکر کنم ازشون .میخام با
عالی عالی عالی
من امتحانش کردم عالی جواب گرفتم
سلام این کتاب واقعا بنظرم ارزش خرید نداره...ما توی دین خودمون یه چیزی داریم به اسم شکر گزاری و به منبع بسیار والا تری وصله و اونم خداست میتونیم همه این مکالمه ها رو با خدا داشته باشیم. شکر نعمت نعمتت افزون