کتاب کتاب بخشش، شاهراه نجات انسان و جهان از درد و رنج
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب بخشش، شاهراه نجات انسان و جهان از درد و رنج
«کتاب بخشش، شاهراه نجات انسان و جهان از درد و رنج» نوشته دِسموند توتو و امفو توتو با ترجمه دکتر علی علیپناهی(-۱۳۲۸) کتابی است که به ما میآموزد چگونه کینه و نفرت را از دل خود دور کنیم و توانایی بخشش و گذشت را درون قلب خود تقویت کنیم.
چرا باید بخشید؟، ویژگیهای بخشش، درک و شناخت بخشش و .... موضوعاتی هستند که در این کتاب درباره آنها میخوانید.
در مقدمه آمدهاست:
چه بسا روزهایی که آرزو میکنم ایکاش میتوانستم تمام ترس و وحشتها و نفرتها و تلخیهایی را که شاهد آنها بودهام، از ذهن خودم پاک کنم. ظاهرآ راههای نوینی که ما انسانها برای آزار یکدیگر خلق میکنیم پایانی ندارد. دلایلی هم که برای انجام این کار داریم و آنها را موجه میدانیم، پایانی ندارد. البته ظرفیت و توانایی انسان برای صلح و آشتی نیز پایانی ندارد. در وجود هر یک از ما توانایی فطری و ذاتی وجود دارد که میتوانیم از عمقِ درد و رنج، شادی و نشاط خلق کنیم. در بدترین و ناامیدکنندهترین شرایط، امیدواری را پیدا کنیم و در صورت لزوم هر رابطهای را به صلح و آشتی تبدیل کنیم. مایل هستم دو واقعیت ساده را با شما در میان بگذارم: هیچچیزی وجود ندارد که نتوان آن را بخشید و هیچ کسی وجود ندارد که سزاوار بخشش نباشد. اگر متوجه این نکته بشویم که همهی ما به یکدیگر مرتبط هستیم ـ یا از طریق اصل و نَسَب، یا بهواسطه حوادثی که برای ما روی میدهد و یا بهخاطر هویت انسانی مشترکی که داریم ـ دو واقعیت فوق را درک خواهیم کرد. غالبا به این نکته اشاره کردهام که در آفریقای جنوبی بدون بخشش هیچ آیندهای قابل تصور نیست. خشم و تمایل مابرای انتقام، عامل نابودی ما خواهد بود. این نکته هم برای فرد فرد ما صادق است، هم برای همهی ملت ما.
شهامت؛ مؤثرترین و کاربردیترین راهکارهای افزایش عزت نفس (دبی فورد ۷)
دبی فورد
جدی نگیرید مهم نیستریچارد کارلسون
قلبتان را التیام بخشیدلوئیز ال. هی
پاک سازی آگاهیدبی فورد
وجود مقدس شمادبی فورد
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتانلوئیز ال. هی
برای هر مشکلی راه حلی معنوی وجود داردوین دایر
جعبه سیاه اینستاگرامحسین نصیری
رهبران تحول گرا و کارآفرین چگونه رهبری می کنند؟دیوید رابنستین
چه اتفاقی برایت افتاده؟اپرا وینفری
مدیریت و تجارت به سبک شیائومیلی وانکیانگ
تنها چیزی که همین الان ۷:۴۰ صبح بهش معتقدم و شماهم بارها برای خودتون تکرار میکنید تا بمونه تو ذهنتون فقط اینه که: نتیجه رفتار و افکار هرشخص، به خودش برمیگرده پس: چرا در برابر آدمهایی که بمن احساس منفی میدهند واکنش منفی
از بهترین کتاب هایی هست که خوندم و با دید ویژه ای که به واژه ی بخشش دارد، دیدگاه متفاوتی به من داد و بسیار کاربردی هست بنظرم می رسد؛ حتی امروز که بیشتر از یکسال از خوندن این کتاب می
خیلی کتاب خوب و ر گذار