برای خرید و دانلود کتاب نامه امام صادق به شیعیان نوشته محمدباقر انصاری و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
نامه ای به دست ما رسیده که باید در خانه هر شیعه ای حضور یابد و سرمشق زندگی باشد. این نامه را حضرت جعفر بن محمد (علیه السلام) تفضل فرموده و دست بر قلم برده و نگاشته ای سراسر موعظه را همچون پدری مهربان برای فرزندانش نوشته و برایشان فرستاده است.
نامه امام مخاطب عام دارد و همه شیعیان با هر درجه از علم و معرفت باید آن را بخوانند؛ حضرت گاهی به مطالب اخلاقی می پردازند و گاهی وارد مباحث اعتقادی می شوند. در فرازی حقوق اجتماعی را مطرح می فرمایند، و در فرازی دیگر به عبادات سفارش می کنند،و گاهی کلیاتی از مبانی اسلام را بیان می فرمایند.
دستهبندی | |
شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۳۹۷-۹۴۴-۷ |
مشاهده همه نظرات (۳۳)حتما مطالعه شود
عالی
کتاب بسیار خوبیه حتما مطالعه کنید دوستان
نویسنده در ابتدای هر سخن صرفا ۲ خط متن مرتبط از خودش نوشته. بعد متن عربی بعد متن فارسی. سخنان به هم ربط ندارن و پیوستگی نیست. ترجمه به شدت ضعیف
من سعی کردم هر روز بعد از نماز صبح قسمت کوچیکی از نامه رو بخونم و به جملات عربی و ترجمه فارسی جملات توجه کنم و باعث شد چیزهایی برای اولین بار دستگیرم بشه: اگر میخواید بدونید دقیقا چه رفتاری نسبت