کتاب باید برم کربلا
معرفی کتاب باید برم کربلا
کتاب باید برم کربلا: ۱۱۰ شوقنامه برای زیارت امام حسین علیهالسلام نوشتهٔ محمدباقر انصاری در انتشارات دلیل ما چاپ شده است. این کتاب شامل مجموعهای از ۱۱۰ حدیث کوتاه در رابطه با زیارت امام حسین (علیه السلام) است.
درباره کتاب باید برم کربلا
جای درنگ نیست! باید هرچه زودتر حرکت کنم. از این همه تشویق برای زیارت امام حسین (ع) در کلام خدا و پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) پیداست که در خانهٔ سیدالشهدا (ص) خبرهایی است.
بیجهت نیست همهٔ عالم خلقت برای زیارتش به راه افتادهاند، و ازدحام تا آنجاست که پیامبران و ملائکه برای سفر کربلا بهنوبت ایستادهاند.
من از همه دیرتر رسیدهام، اما بهموقع آمدهام، در روزگاری که راه زیارت هموار و آغوش حسینی بر زائرانش باز است، پس حتماً باید بروم کربلا.
کتاب باید برم کربلا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به مطالعهٔ کتابهای مذهبی و افرادی که مایل هستند دربارهٔ حماسهٔ کربلا اطلاعات بیشتری کسب کنند، پیشنهاد میشود.
بخشی از کتاب باید برم کربلا
«امام صادق علیهالسلام فرمود:
مَن زارَ الحُسَینَ علیهالسلام مِن شیعَتِنا یکتَب لَهُ بِکلِّ خُطوَةٍ خَطاها اَلفُ حَسَنَةٍ وَ مُحِیَ عَنهُ اَلفُ سَیئَةٍ وَ یرفَع لَهُ اَلفُ دَرَجَةٍ.
هر کس از شیعیان ما امام حسین علیهالسلام را زیارت کند، به هر قدمی که بر میدارد هزار حسنه برایش نوشته میشود و هزار گناه از او پاک میگردد و هزار درجه برایش بالا برده میشود.
بحار الانوار: ج ۹۸ ص ۲۵
امام باقر علیهالسلام فرمود:
لَو یعلَمُ النّاسُ ما فی زیارَةِ الحُسَینِ علیهالسلام مِنَ الفَضلِ لَماتوا شَوقا.
اگر مردم میدانستند در زیارت امام حسین علیهالسلام چه فضیلتی است از شدت اشتیاق میمردند.
بحار الانوار: ج ۹۸ ص ۱۸»
کربلا نرفتن درد خیلی بزرگیه با خوندن این کتاب دلم برا خودم سوخت... کتاب خیلی خوبیه هم برا کربلا رفته ها هم برا کربلا نرفته ها
مختصر، مفید، زیبا😍 ممنون🌷
السلام علی الحسین وعلی علی ابن الحسین و علی اولادالحسین وعلی اصحاب الحسین
تو این ایام خوندنش خیلی خوبه.اصلا انگار برای اربعینه.
مفید👆
بسیجی عاشق کربلاست و کربلا را تو مپندار که شهری است در میان شهرها و نامی است در میان نامها. نه، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نیست. کربلا، ما را
السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ❤❤❤❤❤❤
عالیه واقعا
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام خیلی کتاب دلنشین و عالیه جانم فدای امام حسین اللهم رزقنا کربلا
کتابی کوتاه اما زیبا و پر معنا عنوان کتاب مرا یاد شور و حال خودم در اربعین می اندازد اما اقا طلب نکرد