معرفی و دانلود کتاب دفتر خاطرات قنبر، غلام امیرالمؤمنین (ع) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دفتر خاطرات قنبر، غلام امیرالمؤمنین (ع)subscriptionAvailable

کتاب دفتر خاطرات قنبر، غلام امیرالمؤمنین (ع)

نوع کتاب
۴.۵(از ۶۰ امتیاز)
پدیدآورندگان: 
محمدرضا انصاری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30ic-copy

معرفی کتاب دفتر خاطرات قنبر، غلام امیرالمؤمنین (ع)

محمدرضا انصاری( -۱۳۶۶)، پژوهشگر دینی است. در مقدمه کتاب می‌خوانیم: «در این مجموعه، داستان‌هایی که درباره قنبر غلام و خدمتگزار امیرالمؤمنین‌علیه السلام به ما رسیده، جمع آوری شده است. در مرحله بعد، این داستان‌ها به عنوان دفتر خاطرات از زبان قنبر به صورت متکلم و اول شخص مفرد برگردان شده است، به گونه‌ای که گویا داستان‌ها را خود قنبر نقل می‌کند و لحظات زندگی خویش را برای ما بازگو می‌نماید. در نگاه دیگر، داستان‌ها به ترتیب زمانی چینش شده که جهت گیری دفتر خاطرات در آن معنادار شود و حالت روز شمار پیدا کند. در شیوه ترجمه، اصل داستان و محتوای آن به طول کامل حفظ شده، و در بعضی از فرازها که نیاز به توضیح بوده جملاتی - بدون تغییر در معنی - اضافه شده است.» در بخشی دیگر از کتاب به نام «مردم پست» می‌خوانیم: « پس از پیروزی مولایم در جنگ جمل وارد شهر بصره شدیم. همراه حضرت در کوچه‌ها قدم می‌زدیم که جمعیت بسیاری را در مکانی دیدیم؛ خاطره‌ای که از سخن مولایم درباره آنان درس گرفتم. امیرالمؤمنین‌علیه السلام فرمود: «ای قنبر، اینان چرا گرد هم آمده‌اند»؟ من رفتم و نگاهی کرده و خبر آوردم: بر مردی حد جاری می‌کنند و اینان ایستاده می‌نگرند. حضرت به سوی آنها نگریست و فرمود: مبارک مباد صورت‌هایی که در هیچ جا دیده نمی‌شوند مگر آنکه خبر بدی باشد. اینان پست ترین مردمند! اینچنین روزهایم می‌گذشت؛ با یادآوری لحظه‌هایی که هر کدام دریایی از معرفت برایم به ارمغان می‌آورد. لحظه‌هایی که پس از مولایم علی‌علیه السلام هرگز مانند آن را نیافته و نخواهم یافت. »

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دفتر خاطرات قنبر، غلام امیرالمؤمنین (ع) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب الکترونیکی

نام کتاب:دفتر خاطرات قنبر، غلام امیرالمؤمنین (ع)
موضوع:تاریخ اسلام، خاطرات
نویسنده:محمدرضا انصاری
انتشارات:انتشارات دلیل ما
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۱/۱۲/۰۱
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۲.۹۹ مگابایت
شابک:۹۷۸۹۶۴۳۹۷۳۱۲۴‬‬
تعداد صفحه‌ها:۱۸۰ صفحه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

نظر شما دربارهٔ این کتاب

به این کتاب چه امتیازی می‌دهید؟

۱
۲
۳
۴
۵

نظرات کاربران

Neda.R.R
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۵/۳۱

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی بن ابی طالب

۰
زهرا جاویدی
۱۳۹۸/۰۵/۱۵

خیلی کتاب خوب و جالبیه، از اون کتابهایی هست که دوست دارم بارها و بارها داستانهاش رو مرور کنم، کاش این خاطرات رو به صورت فیلم کوتاه در میاوردند یا انیمیشن می ساختند تا همه با مولایمان بیشتر انس بگیرند

۰
کاربر ۲۱۳۸۰۹۸
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۸/۲۹

کتاب خوبی بود قصه های نشنیده از امام علی علیه السلام

۰
zoha
۱۴۰۱/۱۱/۰۵

چقدر دوست داشتنی بود این کتاب. چقدر این امامان ما و خاندان نبوت و اهل بیت ما دوست داشتنی هستند. الحمدالله که شیعه علی و دوستدار این خانواده هستیم. فقط میشه گفت: الحَمدُ لِلَّهِ الَّذی هَدانا لِهٰذا وَما کُنّا لِنَهتَدِیَ...بیشتر

۰
فهیمه
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۱۰/۱۷

بسیار عالی و خواندنی، در ضمن این کتاب خیلی بهتر از کتاب خاطرات فضه است. این کتاب مجموعه داستان های کوتاه از خاطرات قنبر غلام امیرالمونین علی علیه السلام الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت امیرالمومنین علی علیه السّلام

۰
مهربانو
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۲/۱۷

سلام خیییییلی کتاب قشنگیه جوری همه چیز توصیف شده انگار خود آدم اونجا حضور داره! با شور و اشتیاق بگیرین بخونینش چون در غیر این صورت از دستتون رفته!! من که خیلی دوستش داشتم❤️❤️❤️

۰
کاربر ۲۱۳۳۸۱۷
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۰۶/۲۸

کتاب با نثری روان و جذاب

۰
bahare
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۱/۲۹

در کنار این کتاب ، پیشنهاد میکنم کتاب «دفتر خاطرات فضه» هم مطالعه کنید ، خیلی خوب هستن هردو 👌🏻

۰
فرسا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۱/۰۷/۱۶

متن روان و جذاب .... غلام امام علی بودن خیلی مقام بالاییه

۰
Roya 3212
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۱/۲۱

نگران و تالیف خوبی نداشت و به درستی متوجه داستان ها و خاطرات نمیشدم

۰
مریم فراهانی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۲۳

قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام علـــــی به حال سجده بیفتم به احترام علـــــی خوشا دمی که بمیرم به زیر گام علـــی به گنبد و به ضریح و به حرمت نجفش علی امام من است و منم غلام علــــــی

۰
naji
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۰/۱۰

چقد باهاش گریه کردم... باهاش نفس کشیدم ... انگار کنار مولا و قنبر بودم با این متن کتاب ... ب شدت پیشنهاد میکنم

۰
جاوید
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۷/۱۳

ماجراهایی جدید و جالب از زبان جناب قنبر در این کتاب بیان می شود اما من خیلی از سبک کتاب خوشم نیومد! گرچه هرچه از مدح علی نوشته شود زیباست و گرچه این کتاب از زبان آرزوی دیرینه ما یعنی غلام مولا...بیشتر

۰
سمانه
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۰۷/۱۳

من همچین کتاب هایی رو دوست دارم اما باید از منبع درستی گرفته شده باشه یک خاطره ای رو به اسم زنی که جنسیتش مشخص نبود و امیرالمؤمنین دستور شمردن دنده ها رو دادن و گفتن چون آخرین استخوان دنده سمت...بیشتر

۰
alireza453
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۰۶/۱۵

بسیار کتاب جذابی بود. هزار هزار کتاب هم نمی‌تواند ذره ای از دریای فضایل امیرالمومنین را توصیف کند.

۰

بریده‌هایی از کتاب

.
۴۱
لَوْ لا عَلیٌّ لَهَلَک عُمَر
Hosseini
۳۳
از عمق جان گفتم: «حمد خدایی که ما را توفیق خدمت گزاری مولایمان امیرالمؤمنین را داد».
بیوتیفول مایند
۲۶
به خدا قسم اگر شما در زمین نبودید کنار هیچ چشمه‌ای سبزه نمی‌رویید.
.
۱۶
یا علی، دستمان را بگیر که با تقوا و جهاد و عمل، تو را یاری کنیم و باعث افتخار تو باشیم؛ و همه جا ما را نشانی از اسوه انسانیت بدانند و بگویند: «اینانند شیعیان علی بن ابی‌طالب‌علیه‌السلام»
Hosseini
۱۶
من نیز پشت سر امیرالمؤمنین ‌علیه‌السلام از منزل عثمان خارج شدم و دیدم حضرت زیر لب این شعر را زمزمه می‌نماید: اگر به او جواب می‌دادم از انتقاد و حاضر جوابی من ناراحت می‌شد، اما من بر سوزش درون صبر می‌کنم. اگر می‌خواستم پاسخ بدهم خشم برانگیخته می‌شد.
Hosseini
۱۲
ای قنبر، خداوند تبارک و تعالی ولایت ما را بر اهل آسمان و زمین از جن و انس و میوه‌ها و همه چیز عرضه نمود. هر کدام قبول کردند خوش طعم و خوشبو و مرغوب و گوارا شدند، و هر کدام که نپذیرفتند بد مزه و بد بو و پست و نامرغوب گشتند.
.
۱۱
روزگار را به خاطر رسمی که در پیش گرفته کوچک مشمار، زیرا هر کس پاداش عملی را که انجام داده خواهد دید
Hosseini
۱۰
محمد فرزند امیرالمؤمنین ‌علیه‌السلام فهمیده بود حضرت هر شب برای سرکشی یتیمان و بیچارگان می‌رود. این بود که روزی از آن حضرت پرسید: ای پدر، چرا هنگام روز نزد آنان نمی‌روید؟ حضرت فرمود: پسرم، صدقه پنهانی آتش غضب پروردگار را خاموش می‌کند.
کاربر ۳۷۳۱۰۸۲
۱۰
آن روز دانستم که وقتی مجرمی مجازات می‌شود باید برای روزهای آینده‌اش پنجره‌هایی به سوی روشنی باز کرد، و او را کمک کرد تا به خطای خویش بازنگردد.
🍃🌷🍃
۹
ده چیز که هر کدام قدرتمندتر از دیگری است اینان هستند: سخت‌ترین چیزی که خدا خلق کرده سنگ است. سخت‌تر از سنگ آهن است که سنگ را می‌شکند. سخت‌تر از آهن آتش است که آهن را ذوب می‌کند. سخت‌تر از آتش آب است که آن را خاموش می‌کند. سخت‌تر از آب ابر است که آن را حمل می‌کند. سخت‌تر از ابر باد است که آن را حرکت می‌دهد. سخت‌تر از باد ملکی است که آن را می‌فرستد. سخت‌تر از آن ملک عزرائیل است که او را می‌میراند. سخت‌تر از عزرائیل مرگ است که او را نیز فرا می‌گیرد. سخت‌تر از مرگ دستور الهی است که مرگ را نیز می‌میراند.