کتاب آشنایی با چند مفهوم کلیدی اخلاق
معرفی کتاب آشنایی با چند مفهوم کلیدی اخلاق
«آشنایی با چند مفهوم کلیدی اخلاق» سخنان استاد علیرضا پناهیان پیرامون تقوا، حکمت، اخلاص و تزکیه است:
«اساساً اخلاص میتواند ربطی به دیانت و معنویت هم نداشته باشد؛ همهٔ آدمها رفتار خالصانه و روحیهٔ مخلصانه را میپسندند. وقتی کسی پشت سر کارهایش نیات نگفتنی پنهان نمیکند و هر کاری را بهخاطر همان دلیلی انجام میدهد که معمولاً مورد توقع و انتظار است، و یا اگر چند دلیل برای انجام یک کار وجود داشته باشد، بهترین آنها را و غیر خودخواهانهترین آنها را انگیزهٔ خود قرار میدهد، همه در کنار چنین آدمی احساس آرامش میکنند و از زیبایی روحی او لذت میبرند.
در مقابل وقتی احساس میشود، کسی کار خوبی را انجام میدهد، اما غرضی که دارد غیر از یک انگیزهٔ خوب و مورد انتظار است، آدمها از چنین رفتاری بدشان میآید، و از چنین آدمی کمتر خوششان میآید. و اساساً همه از آدم متظاهر و مکّار به سرعت متنفّر میشوند. راستی چرا ما آدمها از آدم مخلص و بیغلّوغش خوشمان میآید؟ آیا این یک علامت برای درک فطری زیبایی و ارزش اخلاص نیست؟»
کتاب خوبی بود،،ان شاءالله خدا به ما کمک کنه که اخلاص داشته باشیم در کارهایی که انجام میدیم... یکی از اساتیدم میگفت یک هفته تمرین کنید هر کاری که انجام میدید فقط واسه خدا باشه!حتی کوچکترین کار... بعدش میبینید که چه اثری
کتاب ناب به این میگن ✅ زندگیم چند درجه ارتقا پیدا کرد 🌼
کتابی تکمیلی در ادامه کتاب برای مهمانی خدا آماده شویم با مبحث رمضان... مجزا هم میشه خوند و فیض برد، من خودم اول این کتاب رو خوندم و بعد انشاءالله کتاب اصلی رو مطالعه میکنم
کتاب خوبی بود توصیه میکنم مطالعه کنید
خوب
♥️😊
آثار استاد واقعا آموزنده است
سلام بعضی از مفاهیم به گوش ما خیلی خورده اما چه قدر درباره ی آن ها می دانیم و تأمل کرده ایم؟! چه قدر با آن ها زندگی کرده ایم؟! این کتاب بسیار زیبا بعضی از این مفاهیم را توضیح داده
کتاب در عین اختصار، مطالب و نکات مهم و عمیقی را با بیانی ساده و قابل فهم ارائه می دهد. به طور مشخص به تعریف چهار مفهوم تزکیه، اخلاص ، حکمت و تقوا می پردازد و نحوه ارتباط روزه و
جمیل جدا