دانلود و خرید کتاب در باب اعتماد به نفس آلن دوباتن ترجمه محمد کریمی
تصویر جلد کتاب در باب اعتماد به نفس

کتاب در باب اعتماد به نفس

نویسنده:آلن دوباتن
امتیاز:
۳.۶از ۴۴۷ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب در باب اعتماد به نفس

کتاب در باب اعتماد به نفس اثری از آلن دوباتن است.

این کتاب را محمد کریمی به فارسی برگردانده است و ناشر آن انتشارات کتاب‌سرای نیک است.

درباره‌ی کتاب در باب اعتماد به نفس

شاید همه‌ی ما اعتماد به نفس را هدیه‌ای الهی از سوی خداوند بدانیم که فقط به افرادی خاص عطا شده است. این موضوع را احتمالا در لحظاتی به یاد میاوریم که تصمیم داریم کاری که برایمان سخت است انجام دهیم. کارهایی مانند حل معادلات ریاضی به اعتماد به نفس چندانی احتیاج ندارند اما پیشنهاد ازدواج دادن به کسی که دوستش داریم یا درخواست اینکه همسفرمان صدای موسیقی‌اش را کم کند، از این کارها است. حالا چه باید بکنیم؟

آلن دوباتن در کتابش در باب اعتماد به نفس، مجموعه مهارت‌ها، ایده‌ها و افکاری را به شیوه‌ای نظام‌مند به ما می‌آموزد که با آموختن آن‌ها به تدریج می‌توانیم اعتماد به نفس را در خودمان بیشتر کنیم.

کتاب در باب اعتماد به نفس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب در باب اعتماد به نفس برای تمام افرادی که به موضوعات روان‌شناسی علاقه دارند، و نیز برای افرادی که در تلاش هستند تا اعتماد به نفس را در خودشان افزایش بدهند، کتابی کاربردی، جذاب و خواندنی است.

درباره‌ی آلن دوباتن

آلن دو باتن در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ متولد شد. او یک نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیون ساکن بریتانیا است.

در سال ۲۰۰۸ او یکی از اعضای هیئت مؤسس یک سازمان جدید آموزشی با نام مدرسه زندگی بود.

آلن دو باتن دوره دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد ولی برای نوشتن کتب فلسفی به زبان ساده، آن را نیمه کاره رها کرد.

آلن دو باتن

بسیاری از آثار آلن دو باتن به فارسی ترجمه و منتشر شده‌اند. تسلی بخشی‌های فلسفه، جستارهایی در باب عشق، سیر عشق، هنر سیر و سفر، در باب اعتماد به نفش و پروست چگونه می‌تواند زندگی شما را دگرگون کند، از آن جمله‌اند.

جملاتی از کتاب در باب اعتماد به نفس

بیشتر اوقات اگر کسی با حسن نیت قصد داشته باشد اعتمادبه‌نفس ما را در لحظات چالش‌برانگیز افزایش دهد، توجه ما را به نقاط قوت خودمان جلب می‌کند؛ مثلاً نبوغ، شایستگی و تجربیات ما. بااین‌حال، این شیوه ممکن است عواقب عجیب (شرم‌آوری) داشته باشد. نوع خاصی از عدم اعتمادبه‌نفس وجود دارد که هنگامی بروز می‌کند که به رتبه و مقام خود شدیداً وابسته شویم؛ در این صورت هر موقعیتی که جایگاه ما را به خطر بیاندازد، اعتمادبه‌نفس ما را شدیداً تهدید می‌کند. چه‌بسا به همین دلیل باشد که بسیاری از ما از چالش‌هایی دوری می‌کنیم که در آن‌ها خطر شرمساری وجود داشته باشد؛ اما می‌دانیم که اکثر موقعیت‌های جالب، همین موقعیت‌های چالش‌برانگیزند.

هستهٔ عدم اعتمادبه‌نفس، تصویری مچاله از غرور فرد عادی است. عموماً تصورمان این است که پس از سن خاصی، این احتمال وجود دارد که دیگر مورد تمسخر دیگران قرار نخواهیم گرفت. بر این اساس اطمینان داریم که می‌توان همیشه زندگی خوبی داشت، بی‌آنکه گاهی خود را تماماً احمق بدانیم.

معرفی نویسنده
عکس آلن دوباتن
آلن دوباتن

آلن دو باتن فیلسوف، نویسنده و مجری تلویزیونی در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ میلادی در زوریخ به دنیا آمد. او نویسنده‌ی کتاب های مشهوری مانند آرامش و خودشناسی است. او فرزند ژاکلین و ژیلبر دو باتن بود. ژیلبر در اسکندریه در مصر زاده شده بود و پس از این‌که به خاطر به قدرت رسیدن جمال عبد‌الناصر مجبور به خروج از مصر شد، برای کار و زندگی به سوئیس مهاجرت کرد و هم‌بنیان‌گذار موسسه‌ی مالی-اعتباری جی‌ای‌ام شد (ثروت خانواده‌ی او در سال ۱۹۹۹ م. حدود ۲۳۴ میلیون یورو تخمین زده شد). مادر آلن متولد سوئیس و از اهالی اشکنازی و پدرش از خانواده‌ی یهودیان سفاردی‌ از شهر باتن در کاستیا و لئون بود.

nadia hedayati
۱۳۹۹/۰۱/۲۴

این کتاب بدون هیچ پند و اندرز مصنوعی و واقع نگری های فراوان، خیلی زود و در اواسطش تبدیل به یکی از کتابای مورد علاقم شد. واقع نگری آلن دوباتن در تمامی آثاری که ازش خوندم مشخصه‌. این که امید

- بیشتر
ali
۱۳۹۸/۱۱/۰۳

روش جالبی داره ولی به جای راهکار باعث میشه نگاه جدیدی نسبت به خودمون ، افراد موفق و خود اعتماد بنفس داشته باشیم

Mathilda
۱۳۹۹/۰۱/۱۱

راجع به علل و ریشه های فقدان اعتماد به نفس در انسان ها، صحبت میکنه. و دیدگاه درست و سالم نسبت به مقوله اعتماد به نفس رو توضیح میده. درواقع دید جدیدی نسبت به زندگی و تعامل با دیگران به

- بیشتر
Ramtin
۱۳۹۹/۰۴/۱۱

این کتاب کتابیه که فلسفه اعتماد به نفس رو میگه این‌رو با روان شناسی اعتماد به نفس و افزایش اعتماد به نفس اشتباه نگیرید!

Mohammad
۱۴۰۱/۰۴/۱۵

(۴-۱۹-[۶۰]) کتاب خوب و تاثیرگذاریه؛ نویسنده ابتدا به این موضوع اشاره میکنه که اعتماد بنفس صرفا یک امر ذاتی نیست بلکه مهارتیه که میشه به مرور به دستش آورد، در ادامه از خواننده میخواد تا برای بالابردن اعتماد بنفسش به جای وابسته

- بیشتر
مریم
۱۳۹۹/۰۹/۱۹

کتاب راهکاری برای تقویت اعتماد به نفس ندارد. داستانهای انگیزه دهنده به سبک روان نوشته شده اند اما تمرکز نوشتاری ندارند.

S
۱۳۹۸/۱۱/۰۵

خیلی قشنگه دوسش داشتم مسائل رو مفهمومی و عمیق توضیح میده خیلی بهتر از کتابای کلیشه ای مثل برایان تریسی و وین دایر و این جور چیزاس ولی یکم بد ترجمه شده یه جاهایی نامفهوم بود

حسین
۱۳۹۹/۰۹/۲۵

این فیلسوف با مثالهای ساده و توضیحات دلنشین آنچنان حرفه ای اعتماد بنفس رو واست توضیح میده که خیلی قشنگ درکش میکنی،عالیه🌟🌟🌟🌟🌟

Milad
۱۳۹۹/۰۹/۱۰

کتاب قابل فهم و جذابی بود و در زمینه خودش یعنی اعتماد به نفس بسیار کتاب مفید و کاربردی هستش...

ali
۱۳۹۹/۰۱/۲۲

کتاب مختصر و مفید هست.. ارزش خوندن داره

حتی تصورش را هم نمی‌توانیم بکنیم که در پشت ظاهر زیبای افراد موفق، چه ضعف‌های عمیقی وجود دارد
مسعود شایگان
ما خود را از درون می‌شناسیم، اما دیگران را فقط از بیرون می‌بینیم.
S
اینکه گاه احمق به نظر می‌رسیم، مرتکب اشتباهات لپی می‌شویم و کارهای عجیب شبانه انجام می‌دهیم، دلیل نمی‌شود که صلاحیت حضور در جامعه را از دست بدهیم؛ بلکه ما را بیشتر شبیه بزرگ‌ترین دانشمند اروپای شمالی در دورهٔ رنسانس می‌کند.
مسعود شایگان
ما همیشه در معرض عصبانیت دیگران قرار می‌گیریم، اما مجبور نیستیم باور کنیم که عقیدهٔ آن‌ها صحت دارد.
behnam jafari
اعتمادبه‌نفس نوعی مهارت است و نه موهبتی الهی.
فلانی
افراد دارای اعتمادبه‌نفس پایین هنگام مواجهه با هرکسی پیش‌فرضشان این است که آن‌ها همه انسان‌هایی عاقل، منطقی، هوشمند، دارای قضاوت صحیح و مسلط بر خودشان هستند. اگر علی‌رغم این ویژگی‌ها، افراد خاصی همچنان در اینترنت علیه ما منفی‌بافی می‌کنند یا مایهٔ رنجش ما می‌شوند، قطعاً این حملات صحیح هستند.
asma.
همگان، هرچقدر مهم و آموزش‌دیده به نظر بیایند، باز هم احمق هستند. هیچ‌کس از این قضیه مستثنا نیست،
فلانی
وقتی بپذیریم که شکست امری عادی است، آنگاه این آزادی را می‌یابیم که کارهای جدید انجام دهیم و علی‌رغم دافعه‌های بسیاری که به نظرمان از بیرون بر ما تحمیل می‌گردد، ممکن است (آن کار جدید) واقعاً مؤثر واقع شود
مسعود شایگان
معمولاً وقتی بیش‌ازحد خود را با جنبه‌های قابل‌احترام سایرین مقایسه می‌کنیم، محجوب و ترسو می‌شویم. از همین روست که گاهی افراد دردهایی را بر خود تحمیل می‌کنند تا عادی به نظر برسند
مسعود شایگان
تسلیم می‌شویم، نه به خاطر خودِ دشواریِ امور، بلکه به این دلیل که انتظار نداشتیم این‌قدر سخت باشند.
Mohammad
«تو به خاطر خودت و وجودت و آنچه هستی دوست‌داشتنی هستی، نه به خاطر کارهایی که انجام می‌دهی؛ چه‌بسا همیشه قابل‌تحسین و یا حتی دوست‌داشتنی نباشی، اما همیشه لیاقت مهربانی و تفسیر مثبت را داری
hojjat6204
پادشاهان، فلاسفه و بانوان هم دچار تردید و احساس عدم‌کفایت می‌شوند؛ گاهی ناخواسته به در کوبیده می‌شوند و افکار شهوانی عجیب دربارهٔ اعضای خانواده خود دارند. به‌علاوه، به‌جای اینکه صرفاً به شخصیت‌های بزرگ فرانسه در قرن شانزدهم فکر کنیم، می‌توانیم این مثال را تعمیم دهیم و این واقعیت را به مدیران ارشد، وکلای شرکت‌ها، سخنرانان و کارآفرینان موفق نیز منتسب کنیم. آن‌ها هم گاهی از عهدهٔ کارها برنمی‌آیند، احساس می‌کنند که تحت فشار تسلیم خواهند شد و به دلیل برخی از تصمیمات خود شرمسار و پشیمانند. مثل دستشویی رفتن، همهٔ ما دچار چنین احساساتی هستیم. شکنندگی‌های درونی ما باعث نمی‌شود آنچه را که دیگران قادر به انجامش هستند از ما نیز برنیاید.
مسعود شایگان
نقش این والدین این است که اعتمادبه‌نفس را در کودکان تقویت کنند و درعین‌حال به شکلی منطقی در امور شک کنند: «تو به خاطر خودت و وجودت و آنچه هستی دوست‌داشتنی هستی، نه به خاطر کارهایی که انجام می‌دهی؛ چه‌بسا همیشه قابل‌تحسین و یا حتی دوست‌داشتنی نباشی، اما همیشه لیاقت مهربانی و تفسیر مثبت را داری. برای من مهم نیست که درنهایت رئیس‌جمهور یا رفتگر شوی. تو همیشه نقش مهمی خواهی داشت. فرزندم، اگر آن‌ها درایت لازم برای مهربان بودن ندارند، لعنت بر آن‌ها!»
aida
دستاوردهای ما ربطی به شخصیت ما ندارد و اگر در کارهایمان شکست هم بخوریم به این معنی نیست که کل شخصیت ما شکست‌خورده است.
سایه
کودکان به‌هیچ‌وجه نمی‌توانند درک کنند که در ذهن بزرگ‌سالان صاحب قدرت و مرجعیت چه می‌گذرد. اگر کودکِ مدرسه‌ای معلم خود را صبح شنبه در فروشگاه یا در حال ورزش در پارک ببیند، بسیار تعجب می‌کند. در ذهن آن‌ها، این شخص بزرگ فقط همان «معلم» است. (کودک فکر می‌کند) کل زندگی حول کلاس درس و میز بزرگی می‌گذرد که معلم پشتش می‌نشیند. از نظر کودک هیچ پیش‌زمینه‌ای وجود ندارد، گویی معلم‌ها هیچ‌وقت کودک نبوده‌اند، دچار هیچ مشکلی نبوده‌اند، هیچ آرزوی دست‌نیافتنی نداشته‌اند یا شب‌بیداری نکشیده‌اند.
مسعود شایگان
حتی تصورش را هم نمی‌توانیم بکنیم که در پشت ظاهر زیبای افراد موفق، چه ضعف‌های عمیقی وجود دارد.
Mohammad
نقطهٔ آغازِ راهِ رسیدن به اعتمادبه‌نفس بالا این است که هر روز صبح قبل از اینکه از منزل بیرون برویم، با اعتقاد تمام به خود بگوییم که خل‌وچل هستیم، عقب‌افتاده، احمق و کودن هستیم. بدین ترتیب می‌پذیریم که قدری کار احمقانه، چندان اهمیت زیادی ندارد.
yumi
بسیاری از دستاوردها نتیجهٔ نبوغ یا مهارت بالاتر نبوده‌اند، بلکه فقط حاصل نوعی سرزندگیِ روحی بوده که ما آن را اعتمادبه‌نفس می‌نامیم.
sh_ghafaripanah
خودمان را می‌بینیم که فقط مشغول فکر کردن در مورد چیزهای جالبی هستیم که قصد داریم پس از بازنشستگی انجام دهیم، بی‌آنکه وارد عمل شویم. به زندگی اجازه می‌دهیم قطره‌قطره هدر برود.
مسعود شایگان
بسیاری از ما از چالش‌هایی دوری می‌کنیم که در آن‌ها خطر شرمساری وجود داشته باشد؛ اما می‌دانیم که اکثر موقعیت‌های جالب، همین موقعیت‌های چالش‌برانگیزند. اگر در شهری غریب باشیم، چندان تمایل نداریم از کسی آدرس بارهای خوب را بپرسیم؛ چون ممکن است ما را به چشم توریستی نادان ببیند و سرزنشمان کند. ممکن است آرزوی بوسیدن کسی را در سر داشته باشیم، اما هیچ‌گاه این اجازه را به خود نمی‌دهیم، چون گمان می‌کنیم ما را به چشم متجاوزی بازنده ببیند. در محل کار، برای ترفیع اقدام نمی‌کنیم تا مدیران ارشد ما را به چشم آدم مغرورِ فریبکار نبینند. کوشش‌های خود را صرفاً در یک راستا خلاصه می‌کنیم و زیاد از لانه امن خود فاصله نمی‌گیریم تا هیچ‌گاه کسی ما را احمق تصور نکند. به همین دلیل است که گاهی بهترین فرصت‌های زندگی خود را از دست می‌دهیم.
فلانی

حجم

۱۵۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۸۴ صفحه

حجم

۱۵۷٫۶ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۸۴ صفحه

قیمت:
۲۷,۰۰۰
۱۳,۵۰۰
۵۰%
تومان