دانلود و خرید کتاب آیا روزهای خوشی در انتظار بشر است؟ (یک مناظره) آلن دوباتن ترجمه محمدرضا مردانیان
تصویر جلد کتاب آیا روزهای خوشی در انتظار بشر است؟ (یک مناظره)

کتاب آیا روزهای خوشی در انتظار بشر است؟ (یک مناظره)

معرفی کتاب آیا روزهای خوشی در انتظار بشر است؟ (یک مناظره)

«آیا روزهای خوشی در انتظار بشر است؟» پرسشی است که اساس مناظره‌های این کتاب را تشکیل می‌دهد. در این اثر، فیلسوفان معاصر، استیون پینکر، مت ریدلی، آلن دوباتن و مالکوم گلدول بر سر پرسش فوق به مناظره و گفتگو نشسته‌اند. آنها در این مناظرات یک بحث کلی را مطرح می‌کنند که انسان به عنوان یک گونه از آفرییده‌های بشری در حال پیشرفت است یا خیر. بعضی از مفسران آشفتگی‌های جاری در دویدادهای جهانی و افول آهسته نظم قانون محور و توسعه اقتصادی نیم‌قرن اخیر را می‌بینند و پیش‌بینی خوبی ندارند، برخی می‌گویند که پراکندگی قدرت ملت‌ها به سوی عاملان غیردولتی و سازمان‌های مردم‌نهاد و اتحادیه‌های جهانی موسسه‌ها همه برگرفته از ارتباطات آنی و شبکه‌های اجتماعی گسترده خبر از دوران جدیدی از آشتی‌جویی و کامیابی می‌دهد و....خلاصه برای برخی موضوع نیمه خالی لیوان است و برای بعضی نیمه پر لیوان. در این کتاب جذاب، نزاع مناظره کنندگان حول این پرسش است که آیا روزهای خوشی در انتظار بشر است؟ این مناظره پرشتاب و بسیار سرگرم کننده با تمام گوشه و کنایه‌های فصیح و بلیغ، حمله‌ها و طفره‌رفتن‌ها، در نهایت بیش از چند ذهنیت را تغییر می‌دهد. اگر می‌خواهید ببینید که از نظر شما نیمهٔ لیوان جماعت بشری، در واقع پر است یا خالی، آن را مطالعه کنید. قول می‌دهیم، این مناظرهٔ ذهن‌گشا، شما را تا آخرین کلمه در بند خود نگه خواهد داشت.
معرفی نویسنده
عکس آلن دوباتن
آلن دوباتن

آلن دو باتن فیلسوف، نویسنده و مجری تلویزیونی در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ میلادی در زوریخ به دنیا آمد. او نویسنده‌ی کتاب های مشهوری مانند آرامش و خودشناسی است. او فرزند ژاکلین و ژیلبر دو باتن بود. ژیلبر در اسکندریه در مصر زاده شده بود و پس از این‌که به خاطر به قدرت رسیدن جمال عبد‌الناصر مجبور به خروج از مصر شد، برای کار و زندگی به سوئیس مهاجرت کرد و هم‌بنیان‌گذار موسسه‌ی مالی-اعتباری جی‌ای‌ام شد (ثروت خانواده‌ی او در سال ۱۹۹۹ م. حدود ۲۳۴ میلیون یورو تخمین زده شد). مادر آلن متولد سوئیس و از اهالی اشکنازی و پدرش از خانواده‌ی یهودیان سفاردی‌ از شهر باتن در کاستیا و لئون بود.

Shayan Mohammadi
۱۳۹۹/۰۱/۱۶

چیزی که برای من تعجب آور است ؛ حضور آلن دوباتن به عنوان مخالف پیشرفت بشر و آینده خوش برای او بود چون در جای دیگر مدعی شده بود که اگر از رفتار و گفتار ترامپ احساس شرم و عصبانیت

- بیشتر
azar
۱۳۹۹/۰۷/۰۶

عنوان کتاب منو یاد این جمله از کتاب" درباره معنی زندگی" انداخت: ما به دورانی از خستگی و دلمردگی قدم میگذاریم،شبیه آن دورانی که تشنه تولد مسیح بود. شاید از نظر خیلیا این دیدگاه من یه دید مذهبی و افراطی باشه ولی به

- بیشتر
A L I
۱۳۹۹/۰۷/۰۹

من لذت بردم چون به این مباحث علاقمندم و البته حقیقتا نکته جدیدی برام نداشت و صرفا مانند مطالعه تاریخ بود چون از تاریخ برگزاری این مناظره تا امروز اتفاقات سرنوشت سازی افتاده. صرفا جهت آشنایی با این چهار اندیشمند

- بیشتر
Dexter
۱۳۹۸/۰۷/۲۷

کتاب جالبیه و مخصوصا از این نظر جالبه که نظرات موافق و مخالف در مورد عاقبت بشر رو مورد داوری قرار می ده. بخش های جالبش رو به صورت بریده می ذارم.

1984
۱۴۰۲/۱۰/۱۵

ی نمودار سینوسی برای هر چیزی در هستی داریم. صفر،یک و باز صفر. از کف رسیدن به قله و بعد نزول دوباره. مرگ و زندگی در هم تنیده اس. هیچ کدوم از این دو گروه نگاه کلی ندارن. لیوانی که هم

- بیشتر
X M
۱۳۹۸/۰۹/۲۱

به قصد خرید یکی از کتابهای دوباتن اومدم ،نظرات رو در مورد همش خوندم،همه گفته بودند ترجمه ها بده ،منصرف شدم.

imanshahbeigi
۱۴۰۲/۰۲/۰۴

یکی از نشانه‌های اینکه روزهای بهتری در انتظارمان نیست، مواجهه هر روزه با این حجم انبوه از افرادیه که کارهایی رو برعهده می‌گیرند که درش بی‌نهایت نابلد ‌و بیسوادن. مثل مترجم این کتاب.

کورک
۱۴۰۱/۰۶/۳۰

من مناظره رو به زبان انگلیسی دیدم. البته که بخش های زیادیش رو نفهمیدم چون زبانم جزو نقاط قوتم نیست ولی برام جذابتر از این کتاب بود. مناظره ای که من دیدم شامل بخش اول این کتاب بود که مناظره

- بیشتر
Arash Montazer
۱۳۹۸/۰۶/۱۴

ترجمه سرشار از اشتباهات فاحشه؛ یعنی صفحه‌ای نیست که ورق بزنم و غلط ترجمه‌ای نبینم. توصیه می‌کنم متن اصلیو بخونین.

شوخ‌طبعی زادهٔ شکاف مابین امید و واقعیت است.
sheloo
فقر هم با بالا رفتن تولید ناخالص داخلی ریشه‌کن نخواهد شد. میلیونرها و میلیاردرهای زیادی هستند که احساس می‌کنند به اندازهٔ کافی برخوردار نیستند؛ و این تعریف درست فقر است به این معنا که شما چیزی به قدر کافی ندارید. و شوربختانه هرچه سطح درآمد بالاتر می‌رود، این مسئله بیشتر حس می‌شود
Dexter
در هر یک از کشورها، هر ده سال، بهرهٔ هوشی، سه نمره افزایش می‌یابد.
Dexter
با متخصصان امراض مسری که صحبت کنید، آنها با اشاره به انسان از انقراض گونه‌های منقرض‌شده حرف می‌زنند. دلیلی که الان دربارهٔ احتمال انقراض گونهٔ انسان مطرح می‌شود، دقیقا همین است که ما خیلی با هم در پیوند هستیم. همین موضوع باعث می‌شود برخی ارگانیسم‌ها یا ویروس‌های کشنده با سرعت وحشتناکی در سراسر جهان پخش شوند. این متخصصان به ما می‌گویند که به‌طرز خطرناکی به جاهایی رسیده‌ایم که این مسائل ممکن است رنگ حقیقت به خود بگیرند.
A L I
روی هم رفته، افراد ثروتمندتر، سالم‌تر، شادتر، باهوش‌تر، تمیزتر، به‌نوعی آزادتر، بسیار صلح‌جوتر و حتی بسیار برابرتر هستند. مردم در کشورهای فقیر با سرعت بیشتری نسبت به کشورهای غنی در حال ثروتمندتر شدن هستند؛ بنابراین این موضوع، برابری جهانی را به ارمغان خواهد آورد.
احسان رضاپور
هر نسل فکر می‌کند که بر آستانهٔ تحولی ایستاده است که در آن گذشته، دورانی خوب بود و آینده، مبهم و ترسناک است.
sheloo
دنیای ثروتمندتر می‌تواند محیط زیست را از شر آلودگی رها کند
Dexter
مادی‌گرایی تمام نیازهای شما را برآورده نمی‌سازد اما فکر می‌کنم تغذیهٔ مناسب و بیچارگی، بهتر از گرسنگی و بیچارگی است. بنابراین ارضای نیازهای مادی بسیار مهم است.
hoda.family
یک یهودی سالخورده می‌گفت: «انسان می‌اندیشد، خدا می‌خندد.»
sheloo
«برای یک کرم که در ریشهٔ خردل زندگی می‌کند، جهان همان ریشهٔ خردل است.»
sheloo
دنیای بهتر از الان مسلما دنیای بی‌نقصی نیست. به‌عنوان یک مدافع انگشت‌نما از ایدهٔ ذات بشر باور دارم که از ترکهٔ خمیدهٔ بشریت، نمی‌توان چیز صاف و درستی بیرون آورد.
sheloo
صادقانه بگویم، کمال‌گرایی چیز وحشتناکی است. عصبانی می‌شویم هنگامی‌که گمان می‌کنیم بهشت را از دست داده‌ایم و درون ترافیک و شلوغی گیر افتاده‌ایم، کلیدها را گم کرده‌ایم، رابطهٔ ناامیدکننده‌ای داریم و دورنمای شغلی‌مان مطلوب نیست. خشمگین هستیم و حس این‌که مستحق این وضعیت نیستیم، ما را آزار می‌دهد. این خطر گذار عمر است. از قبول تقدیر دست می‌شوییم و گمان می‌بریم همه‌چیز باید بی‌نقص باشد و می‌توانیم بر همهٔ مشکلات شناخته‌شده چیره شویم. چرا افراد مسن عاشق گل‌ها هستند؟ آنها به گل‌ها عشق می‌ورزند چون از سرشت ناقص حیات آگاهی دارند و می‌خواهند قدر برخی نمونه‌های کوچک کمال، نظیر گل‌ها را بدانند.
shahram naseri
مت ریدلی: چیزهایی هستند که برایم نگران‌کننده هستند؛ روندهایی که در مسیر اشتباه قرار می‌گیرند و اگر بیش از حد قوی باشند، می‌توانند مسیر بهبود و پیشرفت را منحرف کنند. رادیارد گریفیتز: مثلا چه چیزهایی؟ مت ریدلی: خرافات. در جهان تعداد فزاینده‌ای به روایت‌های بنیادگرا از مذاهب روی آورده‌اند. اینجا دربارهٔ مذهب و آیین خاصی صحبت نمی‌کنم؛ دربارهٔ تمام ادیان حرف می‌زنم.
احسان رضاپور
چهارمین موضوع، صلح است. ویرانگرترین کنش انسانی یعنی جنگ میان دولت‌های قدرتمند، از مد افتاده است. کشورهای توسعه‌یافته در ۷۰ سال گذشته، هیچ جنگی با هم نداشته‌اند و قدرت‌های بزرگ هم حدود ۶۰ سال است که این‌گونه هستند. جنگ‌های داخلی همچنان ادامه دارد اما میزان تخریب آنها کمتر از جنگ‌های بین‌ایالتی است و تعدادشان هم کمتر شده.
Dexter
چیزی در ابعاد یک تکه نان این امکان را به شما می‌دهد که نامه‌های خود را ارسال کنید، گفت‌وگوی زنده داشته باشید، فیلم‌ها را تماشا کنید، مسیر خود را پیدا کنید، عکس بگیرید و به صدها نفر بگویید که صبحانه چه خورده‌اید.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
در سالی که من دبستان را تمام کرده بودم، وجود دارد که در آن نتیجه گرفته بود: «به باور من، چشم‌انداز بشریت دردناک، دشوار و شاید مأیوس‌کننده است و در واقع چیز خاصی که بتواند ما را در آینده امیدوار نگه دارد، وجود ندارد.» فقط یک یا نهایتا دو دهه بعد بود که فهمیدم هر کدام از این تهدیدها زنگ خطر اشتباهی و یا به‌شدت آمیخته با بزرگنمایی بود. آیندهٔ مخوف آن‌قدر جلو نیامد. زندگی هم برای اکثریت قریب به اتفاق انسان‌ها بهتر و بهتر شد.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
معتقدم بالای ستون فقرات، چیزی قرار گرفته است که دوست دارم آن را گردوی معیوب بنامم. ذهن گردویی‌ای که تحرکات بسیار مخربی دارد و در برابر انواع خاصی از آموزش، مصونیت داشته و در برابر هر کوششی که برای حل مسائلش باشد، پایداری می‌کند.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
عصر به‌خیر. اسم من رادیارد گریفیتز است و مجری مناظره‌های مونک هستم. مفتخر هستم به برگزاری مباحثهٔ امشب.
کاربر ۲۸۶۳۶۰۷
فکر می‌کنم بسیاری از بدترین جنبش‌های تاریخ، زاییدهٔ ذهن آنهایی است که به کمال‌گرایی اعتقاد داشتند؛ دانشمندان، سیاستمداران و دیگرانی که فکر می‌کردند می‌توانستند همه‌چیز را یک‌بار و برای همیشه درست کنند. این فلسفه‌ای است که به‌طرزی باورنکردنی برای زندگی خطرناک است. کمال‌گرایان در میان ما آنهایی هستند که همیشه جهان را ویران و ویران‌تر می‌کنند. پیشرفت واقعی بشر همیشه حاصل فعالیت افرادی است که تواضع بیشتری به خرج داده‌اند و بر عیب‌های خود و دیگران واقف بوده و سعی در ایجاد بهشتی بر زمین نکرده‌اند.
shahram naseri
شوخ‌طبعی زادهٔ شکاف مابین امید و واقعیت است. آنهایی هم که می‌دانند چگونه بخندند همان‌هایی هستند که قادر به همدردی با امیدهای ناامید و رؤیاهای درهم‌شکستهٔ ما هستند. و ما باید واجد همهٔ آنها باشیم.
shahram naseri

حجم

۱۵۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۱۵۸٫۲ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۵۰,۰۰۰
۲۵,۰۰۰
۵۰%
تومان